ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Οι «προστάτες» του Αλέξη

Ας σκεφτούμε τι έχουμε ακούσει και τι έχουμε δει στην προεκλογική εκστρατεία για να καταλάβουμε ποιοι είναι αυτοί που θέλουν τον Τσίπρα πρωθυπουργό.
Ας κάνουμε μια… σούμα των μέσων ενημέρωσης και των επιχειρηματιών που έχουν ποντάρει όλα τους τα λεφτά σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και θα αντιληφθούμε ποια παιχνίδια παίζονται πίσω από τις πλάτες του ελληνικού λαού.


Του λαού που νομίζει ότι ψηφίζει για να διώξει μια κακή κυβέρνηση προκειμένου να έρθουν οι σωτήρες του, αλλά στην ουσία ψηφίζει για μια Ελλάδα εκτός ευρώ. Μια χώρα γονατισμένη, απομονωμένη που θα πουληθεί τζάμπα σε όσους έβγαλαν δισεκατομμύρια στο εξωτερικό και θα τα φέρουν όταν το Ραχηλιάρικο ή η Τσιπροδραχμή θα κυκλοφορούν στην αγορά.

Ας ανοίξει κάποιος το ραδιόφωνο να ακούσει συγκεκριμένους σταθμούς που χορεύουν αντιμνημονιακό τσάμικο εδώ και καιρό.

Για σκεφτείτε μερικά από τα ονόματα που σας έρχονται στο μυαλό. Αντιμνημονιακοί δημοσιογραφάρες του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης, των εφημερίδων που ζούνε στην Εκάλη, το Καστρί και τα νότια προάστια.

Για βάλτε στο μυαλό σας συγκεκριμένες υπογραφές από αυτές που διαμορφώνουν την κοινή γνώμη οι οποίοι γράφουν εξάστηλα ή παίρνουν το μικρόφωνο και κάνουν ότι γνωρίζουν τα πάντα.

Ακούσαμε χθες έναν μεγαλοδημοσιογράφο να λέει με αναίδεια και ύφος χιλίων καρδιναλίων «Αντωνάκη, θα πάρεις το ελικόπτερο για Αργεντινή, 7,5 μοναδούλες ο ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάσαμε τις εφημερίδες της «δημοκρατικής παράταξης» και πρώην αριστερούς, ΚΚΕ, ΠΑΣΟΚους, Σημιτικούς, τσανακογλείφτες της εξουσίας, να αποθεώνουν την Αριστερά του Τσίπρα. Μεγάλωσε ο Αλέξης και τον φωνάζουν «κύριε Πρόεδρε». Βλέπουμε και τα κανάλια που χτυπάνε τα μικρά κόμματα για να μην μπούνε στη Βουλή, μη χάσει ο Αλέξης καμιά ψήφο και δεν πάρει την αυτοδυναμία.

Κι όλοι αυτοί που έγλειφαν πατόκορφα τον Σαμαρά τώρα μέχρι και τη… Ραχήλ Μακρή αποθεώνουν. Μέχρι και τον… Τυροβολά που θέλει να αφοπλίσει την Αστυνομία και θα διώξει τα ΜΑΤ. Τα ίδια ΜΑΤ που τους φυλάνε τα δημοσιογραφικά «μαγαζιά» μη τυχόν και τα σπάσουν οι ανάρχες ή μην πλακώσουν τίποτε Ισλαμιστές. Και τους ίδιους αστυνομικούς που έχουν γίνει ορντινάτσες τους και φυλάνε τους μεγαλόσχημους δημοσιογράφους πηγαίνοντας τα παιδιά τους στο σχολείο.

Η μεγάλη γάγγραινα της δημοσιογραφίας που για ένα μεροκάματο κάνει τα γούστα του αφεντικού, του μεγαλοεκδότη που βγάζει εκατομμύρια από τον επιχειρηματία που πάντα κρύβεται από πίσω.

Σκεφτείτε μόνο ποιοι επιχειρηματίες έχουν κατά καιρούς εκφραστεί ευνοϊκά για τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Τσίπρα. Πόσοι τον «ανακάλυψαν» και βρήκαν στο πρόσωπό του τον μέγιστο ηγέτη, τον νέο Ελευθέριο Βενιζέλο. Κρυφοί και φανεροί νταβατζήδες με μουμιοποιημένες μεγαλοκυράτσες που στήνουν τρελό σκηνικό μιας κυβέρνησης της αριστεράς που θα μοιράζει πεντοχίλιαρα στο Σύνταγμα όταν το ψωμί θα έχει φτάσει να πουλιέται 2 χιλιάρικα.

Ένα κράμα νεοκομμουνισμού, επιχειρηματικών συμφερόντων της δραχμής και πικραμένων αστών που έχασαν το Πόρσε Καγιέν και τώρα πάνε για καφέ στο Κολωνάκι με… Μπέμπα.

Τους έχω σιχαθεί όλους αυτούς τους άθλιους ψευτοπροστάτες της κοινωνίας που έρχονται σαν τον Άγιο Γεώργιο. Φτάνει πια η κατρακύλα της χώρας.


Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου