ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ομοιότητες Ξηρού και...Τσίπρα

Όταν πριν από καμιά 15ετία είχε πάει στους Λειψούς ο Γ. Διώτης για να συλλάβει τον Γιωτόπουλο εκείνος τους είχε πει: «Δε μιλάω σε νενέκους».



Την ίδια φράση, βάζοντας δίπλα και την τρόικα για να είναι μέσα στην επικαιρότητα, χρησιμοποίησε και ο Χριστόδουλος Ξηρός προκειμένου να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους και τις αστυνομικές αρχές.

Συνεχίζοντας να φωνάζει κατά τη διάρκεια της μεταγωγής του στην Ευελπίδων και μπροστά στον ανακριτή είπε: «Η χώρα μας τελεί υπό ξένη κατοχή της τρόικας και της Μέρκελ και θεωρώ υποχρέωση μου την αντίσταση. Όσοι μηχανισμοί στηρίζουν τις κατοχικές δυνάμεις καθώς και τους ντόπιους δοσίλογους, θεωρώ ότι δεν έχουν καμία δικαιοδοσία να μου ζητήσουν τον λόγο. Αντιθέτως, σαν μέρος του μηχανισμού, εσείς είστε αυτοί που πρέπει να απολογηθούν στον λαό και την ιστορία».

Ο Ξηρός επίσης φώναξε: «Αντίσταση στην τρόικα, δεν θα μας σώσει κανένας σωτήρας».

Οι φράσεις και μόνο του Ξηρού επιβεβαιώνουν ότι οι τρομοκράτες εκτός από παρανοϊκοί είναι και αδίστακτοι. Και βεβαίως είναι… διαχρονικοί. Τότε τη «17Ν» την πείραζε το κεφάλαιο, οι ξένες δυνάμεις, οι Αμερικανοί. Σήμερα τον Ξηρό τον ενοχλεί και πολεμά, την κρίση, την τρόικα, τη Μέρκελ και όποιον άλλον θεωρεί αυτός εχθρό. Βεβαίως, ο Ξηρός έχει πολύ μεγάλη πλάκα. Ένα χρόνο τώρα ζούσε τζάμπα σε μονοκατοικία, έτρωγε και έπινε τζάμπα, αγόραζε βαρύ οπλισμό με λεφτά από τα κλεμμένα των τραπεζών. Δηλαδή με τα λεφτά που μας έδωσαν οι ξένοι ως δάνειο για να μην καταρρεύσουν οι τράπεζες, μ’ αυτά έκανε τη ζωή του ο αρχιτρομοκράτης και μ’ αυτά θα τίναζε τον Κορυδαλλό στον αέρα.

Όμως, οι δηλώσεις του Ξηρού έχουν κι άλλη μεγάλη σημασία. Αν παρατηρήσει κανείς τα λεγόμενά του θα διαπιστώσει ότι είναι ακριβώς οι ίδιες εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και άλλες «αντιμνημονιακές δυνάμεις». Όλοι αυτοί που δύο χρόνια τώρα επιβιώνουν χάρη σ’ αυτή την προπαγανδιστική λογική. Ο άκρατος λαϊκισμός που πετάει ατάκες για αντίσταση στην τρόικα και στους ξένους, που του φταίει η Μέρκελ και ο Σόιμπλε, που… δε μιλάει σε νενέκους. Όλα αυτά δε λένε οι άθλιοι προπαγανδιστές της Κουμουνδούρου; Όλα αυτά δε λένε αυτοί που έφτιαξαν κόμμα στο όνομα του αντιμνημονιακού αγώνα; Δε θα μπορούσε όλα αυτά που είπε ο Ξηρός να τα έλεγε ο Τσίπρας και η παρέα του; Βάλτε στο ξανθό, οξυζεναρισμένο μαλλί του Ξηρού το κεφάλι των «αντιμνημονιακών» και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.


Εύκολα θα μπορούσε ο «Μανόλης» της «17Ν» να είναι… υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθήνας, ειδικά τώρα που τους έχουν φύγει όλα τα στελέχη.

«Η χώρα μου τελεί υπό κατοχή» είπε ο Ξηρός. Ποια χώρα σου βρε άθλιε τρομοκράτη που έχεις βάψει τα χέρια σου με αίμα αθώων ανθρώπων; Πότε έγινε χώρα σου η Ελλάδα που την έχεις καταστρέψει τόσες φορές;

Και επακόλουθα: Ποια χώρα σας βρε άθλιοι γιαλατζί επαναστάτες της ψευτοαριστεράς που λέτε «προδότες» εκείνους που έσωσαν την Ελλάδα από την χρεοκοπία;

Πότε έγινε η πατρίδα μας, πατρίδα σας βρε σαπιοκοιλιάδες που υπάρχετε επειδή κάποιοι πληρώνουν για να μη χρεοκοπήσει αυτή η χώρα; Και που δεν έχετε την ελάχιστη τσίπα να συγχαρείτε κάποιους αστυνομικούς που κινδύνευσαν τη ζωή τους για να πιάσουν αυτό το κατακάθι της εγχώριας τρομοκρατίας;



Αntinews.gr

3 σχόλια:

  1. Αετέ γιατί τόση εμμονή με το Antinews.gr ?

    Νομίζω ότι θα έπρεπε να φιλοξενούνται εκτός από τα φιλοκυβερνητικά site (όπως το antinews) άρθρα και από την αντίπερα όχθη... Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε στο Blog μόνο Φιλο-Σαμαρικά και Αντι-Τσιπρέικα άρθρα (προερχόμενα κυρίως από το συγκεκριμένο site).

    Καλοπροαίρετη κριτική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΑΝΤΙΝΕWS και ο ΑΕΤΟΣ, εδώ και 5 χρόνια, συμπορεύονται στο διαδίκτυο. Άρα κάτι μας ενώνει.
    Πως θα γίνει, τώρα, λίγο πριν τις εκλογές να ...αλλαξοπιστήσουμε?
    Για την παραπάνω κριτική : "Τις τελευταίες ημέρες διαβάζουμε στο Blog.." απλά δηλώνουμε πως δεν ισχύει μόνο ΤΙΣ ΤΕΛΕΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ... Ισχύει ΕΞΑΠΟΑΝΕΚΑΘΕΝΑΘΕΝ.
    Εάν δεν.. Αντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τραγικο...... Υπαρχουν ακόμη ανθρωποι που πιστευουν, υποστηρίζουν, ψηφίζουν ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, κλπ. ; Θα μου πεις εδώ υπαρχουν ανθρωποι που χειροκροτάνε το Γιωργάκη. Το αντιnews αυτοχαρακτηριζεται ΄΄ανεξάρτητο site΄΄ . Τράτζικ απο κάθε άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή