ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ο Κ. Αρβανίτης αποκάλεσε μ@λ@κ@ τον Σαμαρά - Ν.Δ Διώξτε τον τώρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα άκρα οδηγείται η πολιτική κόντρα 15 ημέρες πριν τις κρίσιμες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή
τις δηλώσεις του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο", Κώστα Αρβανίτη κατά του πρωθυπουργού, που ξεπερνούν τα όρια της κριτικής και του πολιτικού πολιτισμού.



Ο δημοσιογράφος και διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο κόκκινο 105,5" μιλώντας σε εκδήλωση στη Λαμία είπε χαρακτηριστικά "είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ@λ@κ@. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε. Είναι ότι είναι...".

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα μερίδας των γαλλικών μέσων ενημέρωσης, τα οποία καυτηρίαζαν τη στάση και τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά για το αιματοκύλισμα στο σατιρικό περιοδικό στο Παρίσι.

Άμεση ήταν η αντίδραση της της εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη η οποία σε ανακοίνωσή της αναφέρει πως οι "οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του Πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν.

Η κα Σπυράκη στην ανακοίνωσή της σημείωσε πως ο κ. Αρβανίτης είναι διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο" που όπως αναφέρει, λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ και πως με αυτό το υβρεολόγιο αποτυπώνεται "τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο".

Μάλιστα, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας εκφράζει το ερώτημα εάν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη και σημείωσε πως η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου "που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη".

Τέλος, η κα Σπυράκη κάλεσε τόσο τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν την "υβριστική συμπεριφορά" του δημοσιογράφου Κώστα Αρβανίτη.


Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου