ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Η γυναίκα του δικτάτορα: Η σύζυγος του Ασαντ ξανά στο προσκήνιο (Φωτογραφίες)!!

Με συμπεριφορά χολιγουντιανής σταρ, ντύσιμο Παριζιάνας και... βρετανικό στιλ


Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση ύστερα από πολύ καιρό έκανε η σύζυγος του Σύρου Προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ, Ασμα.



Πιο συγκεκριμένα η Άσμα αλ-Άσαντ ανέβασε σήμερα στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες της, που την απεικονίζουν χαμογελαστή και ευδιάθετη, μαζί με τους έφηβους νικητές επιστημονικού διαγωνισμού στη Δαμασκό.



Η γυναίκα του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ, μεγαλωμένη στην Αγγλία, για αρκετούς μήνες δεν είχε παραστεί ή φωτογραφηθεί σε δημόσια εκδήλωση, ενώ η συγκεκριμένη εμφάνισή της συμπίπτει με χτυπήματα της κυβέρνησης του άντρα της, βόρεια της χώρας, όπου κόστισαν τη ζωή 39 ανθρώπων, πολύ από τους οποίους εικάζεται ότι ήταν άμαχοι πολίτες.

Η χαρισματική πρώην σύμβουλος επενδύσεων, γεννημένη στη Βρετανία και απόφοιτος του King's College στο Λονδίνο, σε αντίθεση με τον σύζυγό της που είναι αλαουίτης, είναι σουνίτισα και η οικογένειά της κατάγεται από τη Χομς, πόλη που έχει πληγεί στο παρελθόν από τις επιθέσεις της κυβέρνησης.



Γενικότερα η πρώτη κυρία της Συρίας, έχει υιοθετήσει ένα διακριτικό προφίλ, το οποίο προσπαθεί να ενισχύσει με φιλανθρωπίες μοιράζοντας φαγητό σε αστέγους και αγκαλιάζοντας χαμογελαστή του πολίτες που την προσεγγίζουν. Η ίδια Άσμα αλ-Άσαντ για να δικαιολογήσει την απουσία της από τη δημόσια ζωή, δήλωσε μέσω του γραφείου της, ότι το πρόγραμμά της είναι εξαιρετικά φορτωμένο και αφιερωμένο πάντα σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, στην αγροτική ανάπτυξη και στην υποστήριξη του προέδρου.



Η Άσμα αλ-Άσαντ, παντρεύτηκε τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ επτά χρόνια έπειτα από την ανάληψη της θέσης του. Ήταν ελκυστική, στιλάτη και είχε μεγαλώσει σε ένα προάστιο του Λονδίνου. Το ζευγάρι, που απέκτησε τρία παιδιά, φαινόταν πως απέφευγε τις παγίδες της εξουσίας. Ζούσαν σε ένα διαμέρισμα σε περιοχή της Δαμασκού και όχι σε μεγαλοπρεπές μέγαρο, όπως άλλοι Άραβες ηγέτες και έκαναν αιφνιδιαστικές δημόσιες εμφανίσεις, προς μεγάλη χαρά των υποστηρικτών τους. Η γοητευτική πρώτη κυρία έφτιαχνε ακόμη περισσότερο το προφίλ του Άσαντ.

Μαζί έδειχναν ένα δυναμικό ζευγάρι που θα έφερνε προοδευτικές αξίες στη Συρία, εντύπωση όμως που άλλαξε λίγο αργότερα, κάνοντας ακόμα και την πρώτη κυρία να χάσει τη δημοτικότητά της, αφού e-mail της διέρρευσαν , αποδεικνύοντας την αδυναμία της στα πανάκριβα κοσμήματα, ενώ δεν δίσταζε να δώσει 4.000 δολάρια για ένα βάζο από τα Harrods, ακόμη και την ώρα που η βία έπληττε τη χώρα.







iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου