ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Και ξαφνικά ο Τσίπρας έγινε και ... ΑΕΚτζής

Πριν λίγες ημέρες, φίλαθλοι και αγαπημένοι φίλοι της ΑΕΚ έστειλαν επιστολή στον κ. Τσίπρα και τον προειδοποιούσαν προεκλογικά για το θέμα του γηπέδου. Ουσιαστικά του έλεγαν να...
μαζέψει τα μαντρόσκυλα που εμποδίζουν την ιστορική ομάδα να αποκτήσει τη δική της έδρα στη Νέα Φιλαδέλφεια. Είναι γνωστές άλλωστε οι θέσεις των Συριζαίων στελεχών, της Ρ. Δούρου και του δημάρχου της περιοχής Α. Βασιλόπουλου οι οποίοι αντιδρούν στην κατασκευή του γηπέδου εκεί που ήταν το παλιό.


Θορυβημένος ο Τσίπρας σήμερα συναντήθηκε με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ με βασικό θέμα συζήτησης το γήπεδο της Ένωσης. Στην συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Θ. Μαύρος, Ντ. Μπάγιεβιτς, Λ. Νικολάου, Στ. Σεραφείδης, Στ. Μανωλάς και εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, οι κ.κ. Αλ. Φλαμπουράρης Συντονιστής των ΕΕΚΕ, ο Γιώργος Πάντζας, Συντονιστής ΕΕΚΕ Αθλητισμού, Τζούλιο Συναδινός, Συντονιστής του Τμήματος Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

Και ξαφνικά ο Τσίπρας έγινε... ΑΕΚτζής. Μόνο ότι θα πάρει 10 πρωταθλήματα σερί δεν υποσχέθηκε στους παλαίμαχους. Αλλά είναι τέτοια η υποκρισία του που άλλα υπόσχεται προεκλογικά κι άλλα λένε τα μαντρόσκυλά του με αποτέλεσμα στη Ν. Φιλαδέλφεια να έχει γίνει χαμός. Επεισόδια, ξυλοδαρμοί, κυνηγητό και γενικά ένα κλίμα εμφυλίου το οποίο πυροδοτείται από τις αντιφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ξεκαθαρίζει τι θα κάνει αν γίνει κυβέρνηση.

«Η ΑΕΚ δικαιούται να αποκτήσει νέο, σύγχρονων προδιαγραφών γήπεδο στην ιστορική της έδρα και στο φυσικό της χώρο, αντάξιο του μεγέθους και της προοπτικής της κι ενταγμένο αρμονικά σε ένα αναβαθμισμένο φυσικό και οικιστικό περιβάλλον. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει άμεσα, μετά τις εκλογές, πολιτική πρωτοβουλία, ώστε να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Δήμος και οι τοπικοί φορείς αλλά και οι φορείς εκπροσώπησης της ΑΕΚ, με στόχο να επικρατήσει γόνιμος διάλογος και κλίμα συνεργασίας». Αυτά είπε ο Τσίπρας φοβούμενος προφανώς το «μαύρισμα» στις εκλογές.


«Η ΑΕΚ ανήκει στο λαό της», είπε ο... Παναθηναϊκός Αλέξης θέλοντας να ξεγελάσει τους ψηφοφόρους ΑΕΚτζήδες. Αφήνοντας να αιωρείται μια υπόσχεση για γήπεδο. Ακριβώς όπως κάνει δηλαδή και με όλα τα πράγματα. Τους φόρους, τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις, την προστασία των καταθέσεων. Και την ίδια ώρα που υπόσχεται άλλα, έχει κρυφή ατζέντα. Γιατί δε μπορεί ο Τσίπρας να υπόσχεται γήπεδο και η Δούρου με τον Συριζαίο δήμαρχο να αποκλείουν κάτι τέτοιο. Αυτό δεν είναι γκολ. Οφσάιντ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Αntinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου