ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Απίστευτο: Εκλογικό κέντρο «φάντασμα» στη Νίκαια - Δεν ψηφίζει κανείς!

Απίστευτο, αλλά ελληνικό! Μέχρι τη μία το μεσημέρι, στο 316 εκλογικό τμήμα της Νίκαιας δεν είχε ψηφίσει κανείς από τους 712 εγγεγραμμένους στον εκλογικό κατάλογο!


Οπως είπε στο Mega η δικαστική αντιπρόσωπος του εκλογικού τμήματος, Αφροδίτη Μακρή, το 65% των εγγεγραμμένων πρέπει να έχουν φύγει από τη ζωή, καθώς οι ημερομηνίες γέννησης που αναγράφονται είναι για παράδειγμα του 1900 και του 1903!!!


Οπως τόνισε η δικαστική αντιπρόσωπος, κάτι αντίστοιχο ισχύει και στα εκλογικά τμήματα 311 έως 317, όπου μέχρι τη μία το μεσημέρι είχαν ψηφίσει από δύο έω 20 άτομα! Η κυρία Μακρή υποστήριξε πως στο δικό της τμήμα δεν έχει εμφανιστεί κανείς, πως έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και μιλώντας με τον Δήμο, διαπίστωσε πως κάτι αντίστοιχο συνέβη και στις Ευρωεκλογές του 2012!

Η δικαστική αντιπρόσωπος τόνισε πως πιθανότατα οι εκλογικοί κατάλογοι δεν έχουν ενημερωθει στο συγκεκριμένο τμήμα και γι αυτό δεν είχε προσέλθει κανείς πολίτης για να ψηφίσει... «Δεν μπορώ να ψηφίσω κι εγώ γιατί θα είναι φανερή η ψήφος μου» τόνισε με χιούμορ η κυρία Μακρή που στον αέρα του MEGA… παρακαλούσε να βρεθεί πολίτης που θα πάει να ψηφίσει στο εκλογικό της τμήμα!

«Κάθομαι εδώ με τα μέλη της επιτροπής και το συζητάμε. Δεν έχει περάσει άνθρωπος» συνέχισε η κα. Μακρή, μιλώντας στο MEGA, μεταφέροντας και τα αντίστοιχα προβλήματα στα διπλανά εκλογικά τμήματα.

Την καταγγελία επιβεβαίωσε ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείο Εσωτερικών Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος παραδέχτηκε πως είναι πρόβλημα που θα έπρεπε να λύσει ο Δήμος και πως το φαινόμενο δεν είναι τωρινό. Επιβεβαίωσε επίσης πως πρόκειται για μεγάλης ηλικίας Μικρασιάτες, όπως είχε αναφέρει η κα. Μακρή.

Λίγο μετά τη μία στη δεύτερη παρέμβασή της η δικαστική αντιπρόσωπος ανακοίνωσε με χαρά πως είδε τους δύο πρώτους πολίτες να ψηφίζουν και το πάνελ του Mega... ξέσπασε σε χειροκροτήματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου