ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ: «Η ΠΟΛΥΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ»

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις υποψήφιων βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η προσπάθεια εντυπωσιασμού της κοινής γνώμης από τους παλαιότερους αλλά και τους νεόκοπους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει τα όρια των προεκλογικών υποσχέσεων και προσφέρει άφθονο υλικό στους κειμενογράφους σατυρικών επιθεωρήσεων. Είναι σαφές πλέον πως η πολυφωνία των συνιστωσών αγγίζει τα όρια της απόλυτης γραφικότητας.

Κάθε μέρα αποκαλύπτεται το απόλυτο τίποτα, η ιδεολογική γύμνια τους, η πλήρης απουσία ολοκληρωμένου σχεδίου για έξοδο από την κρίση. Το μόνο που δεν μας είπαν ακόμη είναι πως θα επιστρέψει ο φοίνικας ως εθνικό νόμισμα. Εκτός αν σκέφτονται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιούμε και εμείς το μπολιβάρ, το νόμισμα της Βενεζουέλας…
Οι πολίτες έχουν κρίση και γνώση. Η Νέα Δημοκρατία είναι σαφές πως με τον τεκμηριωμένο, αληθινό της λόγο, πείθει. Κινείται με γνώμονα το εθνικό συμφέρον, την υπευθυνότητα, τη σταθερότητα. Αυτά έχουν ανάγκη σήμερα οι Έλληνες, όχι παραμύθια της Χαλιμάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου