ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Γιατί ο Βαρουφάκης γράφει το Γιάνης με ένα «ν»; Δείτε την απάντηση του

Ο Γιάννης Βαρουφάκης είναι, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, το πρόσωπο των ημερών, καθώς… αυτός είναι ο νέος «τσάρος» της οικονομίας και όλοι περιμένουν να
ακούσουν τις προτάσεις του για τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα.


Αίσθηση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι ο ίδιος γράφει το όνομά του με ένα «ν» αντί για δύο και δεν είναι λίγοι εκείνοι που απορούν γιατί το κάνει αυτό.

Την απάντηση, πάντως, την έχει δώσει ο ίδιος σε παλαιότερες δηλώσεις του τονίζοντας ότι είχε αισθητικό πρόβλημα και προσθέτοντας ότι αντιμετώπισε προβλήματα με τη δασκάλα του στο σχολείο για την επιλογή του αυτή.

«Είχα αισθητικό πρόβλημα με τα δύο «ν», δεν μ” άρεσαν από το Δημοτικό» έλεγε ο Γιάνης Βαρουφάκης και εξηγούσε «Και κάποια στιγμή το έγραψα, το δοκίμασα να το γράψω με ένα «ν» και είχα μια δασκάλα, τετάρτη δημοτικού, η οποία μου το έσβησε και μου έβγαλε δύο μονάδες, που τότε το να αφαιρέσεις δύο μονάδες στο Δημοτικό ήταν τεράστιο. Το 10 το έκανε 8. Το 8 τότε σήμαινε ότι είσαι στούρνος! Και θυμώνω και αρχίζω και το γράφω συνεχώς με ένα «ν». Και κάποια στιγμή, όταν ήμουν 13, σε ένα βιβλιοπωλείο έπεσα πάνω σε ένα βιβλίο του Γιάνη Κορδάτου, ο οποίος το γράφει με ένα «ν», και λέω «να το». Τελείωσε, αυτό ήταν. Εξιλέωσις».


tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου