ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Όχι στους Άκηδες της Κουμουνδούρου!

Οι ραγδαίες εξελίξεις και αποκαλύψεις γύρω από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, δείχνουν σε ποιών χέρια στηρίζονταν η Ελλάδα. Οι Άκηδες, οι Σμπώκοι και μια σειρά άλλοι
Πασόκοι που ρήμαξαν την ελληνική οικονομία, έφαγαν το καταπέτασμα, πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη και πληρώνουν με τη φυλάκισή τους.


Όμως, είναι τέτοιο το ποιόν τους που ούτε πίσω από τα κάγκελα δεν ησυχάζουν. Εκβιασμοί και «τούρτες», δηλαδή βόμβες στους εχθρούς, συμμαχίες με τους πιο σκληρούς ποινικούς και συμμετοχή στη μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση της χώρας.

Αυτό το ΠΑΣΟΚ κυβέρνησε τη χώρα και μάλιστα ο Τσοχατζόπουλος παρ’ ολίγο να γίνει πρωθυπουργός, ενώ ο Σμπώκος έλυνε κι έδενε επί παντός επιστητού.

Πριν λίγες ημέρες ο Τάσος Μαντέλης είπε ότι δίνει 200 και πλέον χιλιάρικα που είχε πάρει μίζα από τη Siemens για να γλιτώσει τα 20 χρόνια φυλακή. Άνθρωπος του Σημίτη, υπουργός και ισχυρός άνδρας την περίοδο εκείνη τη δεύτερης Πασοκοκρατίας.

Υπάρχουν κι άλλοι που έπονται, υπάρχουν και πολλοί που κρύφτηκαν, ήταν έξυπνοι και τρώνε τώρα με χρυσά κουτάλια αφού κανείς δεν τους απειλεί. Μάλιστα αρκετοί από αυτούς, μεγαλόσχημοι και μη, πέρασαν στις τάξεις του ΣΥΡΙΖΑ, προφανώς για να συνεχίσουν το θεάρεστον έργο τους.

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ κύριοι που επιλέγετε την οργή και ψηφίζετε τον Αλέξη. Ένα μεγάλο κομμάτι του είναι του ιδίου φυράματος. Οι Άκηδες της Κουμουνδούρου υπάρχουν. Ζουν και βασιλεύουν και θα συνεχίσουν την Ελλάδα να κυριεύουν.

Αυτούς ψηφίζετε κυρίες και κύριοι. Θα τους χαρείτε είτε εκτός Βουλής είτε και εντός. Και σίγουρα κι εκεί που γίνονται οι υπόγειες μπίζνες.

Τώρα μια απορία έχουμε: Μετά τις αποκαλύψεις για τις βόμβες που έβαζε ο Άκης στον Σμπώκο, θα βγάλει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ να καταδικάσει την τρομοκρατία και τους νονούς της νύχτας;



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου