ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Ποιοι θα ήταν οι κερδισμένοι από μία κυβέρνηση της… δραχμής;

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ επιχειρηματικών αντιπάλων, αναμένεται να εξελιχθεί η προεκλογική περίοδος καθώς οι πρώτες…κουμπουριές έχουν αρχίσει ήδη να πέφτουν.



Χρεοκοπημένοι μεγαλοεκδότες, μπίζνεσμαν δεκαετιών με πολλές «εμπλοκές» με το Δημόσιο, «αθόρυβοι» επιχειρηματίες που βγάζουν δισεκατομμύρια από «μαύρες» δραστηριότητες, έχουν αρχίσει να «ξεσαλώνουν» ποντάροντας στην Ελλάδα της δραχμής.

Άραγε, ποιους θα βόλευε να ήταν η Ελλάδα εκτός ευρωπαϊκών κανόνων; Ποιοι θα ήταν οι κερδισμένοι αν η χώρα έβγαινε από τη ζώνη του Ευρώ, επομένως δεν είχε και κανόνες να τηρεί;

Ας σκεφτούμε μόνο το εξής: Μπατίρηδες επιχειρηματίες από το χώρο των media και όχι μόνο, που κανονικά έπρεπε να μετράνε χρόνια στη φυλακή, τα τελευταία χρόνια έπαθαν μεγάλη ταραχή. Η τρόικα έβαλε… χέρι στις τράπεζες και την κυβέρνηση. Τα θαλασσοδάνεια σταμάτησαν, οι επενδυτές που έχουν τεράστιες περιουσίες αλλά χρεοκοπημένες εταιρείες κλήθηκαν να βάλουν το χέρι στην τσέπη, να κάνουν αναδιάρθρωση. Γενικώς, δεν ήταν ξέφραγο αμπέλι. Αυτό θέλουν οι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες που προωθούν όσο μπορούν τον ΣΥΡΙΖΑ. Να ξαναγίνει η χώρα… μπανανία. Να έρθουν αυτοί να την αγοράσουν τζάμπα και να μην πληρώσουν ποτέ τα δάνειά τους. Ποιος θα τους ελέγχει άλλωστε; Η κυβέρνηση της… δραχμής.

Την ίδια στιγμή , εφημερίδες κάνουν απίστευτα δημοσιεύματα και μεταδίδουν ψεύδη αλλά κανείς δεν τους πειράζει. Πολύ πρόσφατη είναι η δημοσίευση από την τηλεόραση του Kontra και τον Αιμίλιο Λιάτσο, δημοσκόπησης της MRB η οποία ήταν παλιά και οι καλεσμένοι κλήθηκαν να κάνουν σχόλια επί παλαιών στοιχείων και δεδομένων. Είναι ο ίδιος ο δημοσιογράφος που έβγαλε το πρωτοσέλιδο για τους «κουμπαράδες» και τους χρηματισμούς βουλευτών που έκανε σημαία του ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο… εκλεκτός της ΝΔ για την ΕΡΤ έκανε τη δουλειά του μια χαρά και μετά… επικαλέστηκε το δημοσιογραφικό απόρρητο. Έτσι γίνονται οι δουλειές και όσο κι αν φώναζε η κυβέρνηση δεν έγινε απολύτως τίποτε.

Τέτοια δημοσιεύματα και ανάλογα με τεράστιους τίτλους για το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, το μεγαλεπήβολο πρόγραμμά του, ή ότι ο Τσίπρας θα τσακίσει τους Ευρωπαίους, διαβάζουμε και από νεόκοπες εφημερίδες με άγνωστες πηγές χρηματοδότησης.

Και μια απορία που μας δημιούργησε το άρθρο που έγραψε την Κυριακή ο Στ. Ψυχάρης στο Βήμα. Αφού γράφει για τις εκλογές και πώς το μετανιώνουν στο τέλος οι πολίτες που ψηφίζουν καταλήγει ως εξής:

«Σημείωση: ΔΕΝ έγινε γνωστή η ερώτηση που έκανε ανώτατος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον κ. Τσίπρα: «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς η Ελλάδα είναι παγκοσμίως πρώτη στο λαθρεμπόριο των καυσίμων. Και των τσιγάρων...».

Γιατί άραγε αυτή η ερώτηση έγινε στον Τσίπρα; Γιατί αναφέρεται μόνο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ; Τι υπονοεί ο κ. Ψυχάρης;


Αntinews.gr

1 σχόλιο:

  1. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΡΕ ΑΥΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΣΔΗΡΙΖΟΥΝ ΝΔ. ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΤΩΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή