ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Πώς να πας τουαλέτα στο σινεμά χωρίς να χάσεις την ταινία

Το αιώνιο πρόβλημα βρήκε τη λύση του!

Μία νέα εφαρμογή σας ενημερώνει για το ποια είναι η κατάλληλη στιγμή να επισκεφτείτε την τουαλέτα κατά τη διάρκεια μιας ταινίας στο σινεμά για να μην χάσετε τίποτα σημαντικό στην πλοκή του έργου.



Το «τελετουργικό» στον κινηματογράφο είναι γνωστό: Επιλέγεις την ταινία και τις θέσεις, αγοράζεις ποπ κορν και ένα μεγάλο αναψυκτικό και απολαμβάνεις την ταινία. Στο κρίσιμο σημείο όμως θέλεις να πας στην τουαλέτα και δεν ξέρεις ποια είναι η κατάλληλη στιγμή για να σηκωθείς από το κάθισμα και να λείψεις από την αίθουσα έστω για πέντε λεπτά!

Εδώ ακριβώς αναλαμβάνει δράση η πρωτότυπη εφαρμογή RunPee: Ενημερώνει τον χρήστη μέσω του smartphone του για πότε μπορεί να πάει στην τουαλέτα χωρίς να χάσει κάποιο σημαντικό σημείο της ταινίας. Φυσικά η ενημέρωση γίνεται μέσω δόνησης στο κινητό.

Η εφαρμογή διαθέτει μία τεράστια βάση δεδομένων από ταινίες που παίζονται στον κινηματογράφο. Έχει μάλιστα καταγράψει σε ποιο σημείο κάνουν «κοιλιά» κατά το οποίο ο χρήστης μπορεί να πάει τουαλέτα με την ησυχία του, αφού ενημερώνει και πόσο χρόνο έχει στη διάθεσή του μέχρι να αποκτήσει η ταινία και πάλι ενδιαφέρον.

Και η πρωτοτυπία δεν σταματά εδώ! Η εφαρμογή διαθέτει και λειτουργία φακού, gadget ιδιαίτερα χρήσιμο στην σκοτεινή αίθουσα αλλά και χρονόμετρο για να μη χάσει δευτερόλεπτο!

Η εφαρμογή RunPee διατίθεται δωρεάν.



techit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου