ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Γ.Γ στο Υπουργείο Άμυνας ο "Δεσκατιώτης" Γ. Γραμματέας του Δ.Λάρισας Γιάνννης Ταφύλλης

ΙΩΆΝΝΗΣ ΤΑΦΥΛΛΗΣO Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λαρισαίων Γιάννης Ταφύλης, με την σύμφωνη γνώμη του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη που τον επέλεξε ως συνεργάτη του στο Δήμο, θα αναλάβει την θέση του
Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.



Ο κ.Ταφύλλης είναι υπεύθυνος στον τομέα Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ και σύμβουλος του Αλ. Τσίπρα επί αμυντικών θεμάτων. Μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος είχαν παρουσιάσει σε δημόσια εκδήλωση τις θέσεις του για τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Στο όνομα του Γ. Ταφύλλη, είχε αναφερθεί επικριτικά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στη Βουλή, προ διετίας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την Εξεταστική Επιτροπή για το θέμα των υποβρυχίων. Τον είχε τότε υπερασπιστεί σθεναρά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλ.Τσίπρας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Γιάννης Ταφύλλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δεσκάτη.

Φοίτησε στο Τμήμα Ιπταμένων της Σχολής Ικάρων και απέκτησε δύο μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών (MSc, PgDip) στην επιστήμη των υπολογιστών από το πανεπιστήμιο του Essex της Αγγλίας με εξειδίκευση στην ανάλυση και σχεδίαση πληροφοριακών συστημάτων υψηλών απαιτήσεων.

Ολοκλήρωσε εικοσιπενταετή καριέρα στην Πολεμική Αεροπορία και αποστρατεύτηκε με το Βαθμό του Σμηνάρχου μετά από αίτησή του. Υπηρέτησε ως πιλότος μαχητικών και επιτελής και στη συνέχεια ως επικεφαλής του φορέα για τη σχεδίαση και ανάπτυξη της υποδομής των πληροφοριακών συστημάτων που υποστηρίζουν το επιχειρησιακό έργο της Αεροπορίας έως και σήμερα.

Στη διάρκεια της καριέρας του στη Αεροπορία απέσπασε πέντε τιμητικές διακρίσεις μεταξύ των οποίων και για τη συμβολή του στην ανακάλυψη και τεκμηρίωση σοβαρών προβλημάτων σε αεροσκάφη που παραλάμβανε η Αεροπορία στα πλαίσια της Αγοράς του Αιώνα.

Διετέλεσε διευθυντής της διεύθυνσης διαχείρισης λογισμικού των Ιπταμένων RADAR του NATO στη Γερμανία έχοντας υπό την εποπτεία του επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό από δώδεκα χώρες.

Μετά από διεθνή διαγωνισμό προσελήφθη ως Σύμβουλος Πληροφορικής στο Στρατηγείο Νοτιοκεντρικής Ευρώπης όπου είχε την ευθύνη για τη σχεδίαση και υλοποίηση πληροφοριακών συστημάτων μεγάλης κλίμακας. Επιπλέον ανέλαβε την υλοποίηση εκτενών προγραμμάτων ενημέρωσης σε χώρες του προγράμματος “Σύμπραξη για την Ειρήνη” για υποδομές και τεχνολογίες αιχμής στον τομέα Διοίκησης και Ελέγχου.

Εργάστηκε ως Σύμβουλος και Τεχνικός Διευθυντής σε εταιρίες ανάπτυξης λογισμικού με δραστηριότητα στο εξωτερικό.

Είναι παντρεμένος με την Αφροδίτη Κολονίτσου και πατέρας της Θεοδώρας, της Μυρτώς και του Κωνσταντίνου


Star-fm.gr: Ο Γιάννης Ταφύλλης, ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2012 στην ΠΕ Γρεβενών με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, και φιλοξενήθηκε στον Star-fm 933.

Δείτε και ακούστε τι είχε δηλώσει εδώ και εδώ



1 σχόλιο: