ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Independent: Αυτός ο άνθρωπος είναι τώρα επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας

«Αφιέρωμα» στον Νίκο Βούτση κάνει ο Independent, τον νέο υπερυπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Υπό τον ειρωνικό τίτλο
«Αυτός ο άνθρωπος είναι τώρα επικεφαλής της Ελληνικής Αστυνομίας», η βρετανική εφημερίδα παρουσιάζει μια φωτογραφία από την σύγκρουση του με τα ΜΑΤ έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ τον Νοέμβριο του 2013, όπου είχε πάει ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Το άρθρο αναφέρεται στο κλείσιμο της ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2013 από την κυβέρνηση Σαμαρά λόγω των μέτρων λιτότητας. «Εκατοντάδες εργαζόμενοι είχαν καταλάβει το ραδιομέγαρο και το Νοέμβριο τα ΜΑΤ πήγαν να επανακαταλάβουν το κτίριο. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης ήταν ένας από όσους συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν και συγκρούστηκαν με την αστυνομία, καθώς επιχειρούσαν να μπουν στο κτίριο. Ένα χρόνο αργότερα, μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Βούτσης είναι ο νέος υπερυπουργός Εσωτερικών και υπεύθυνος για την ΕΛΑΣ», λέει ο Independent. Αντιπαραθέτει μάλιστα δύο φωτογραφίες του Βούτση, μία από το …ένδοξο παρελθόν του με τα ΜΑΤ και μία δίπλα στον Τσίπρα από το υπουργικό συμβούλιο.

i100.independent.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου