ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

10 τρελές θεωρίες συνωμοσίας στη μουσική βιομηχανία (εικόνες+video)

mousikiΟι δέκα πιο τρελές θεωρίες συνωμοσίας που επικρατούν στο μυαλό των θαυμαστών για τον λαμπερό χώρο της μουσικής βιομηχανίας


Η μουσική βιομηχανία αποτελεί μια από τις πιο επικερδείς βιομηχανίες παγκοσμίως. H λάμψη, τα πλούτη και οι θαυμαστές είναι μερικά από τα προνόμια που απολαμβάνουν οι αστέρες.

Παρόλα αυτά πολλοί είναι εκείνοι που έχουν σκαρφιστεί τις πιο απίστευτες θεωρίες συνωμοσίας για τους αγαπημένους ή και όχι καλλιτέχνες. Μερικές σίγουρα θα τις έχετε ακούσει, άλλες θα σας εκπλήξουν!




10. Ο Μάικλ Τζάκσον δολοφονήθηκε
Πολλά τα σενάρια γύρω από το θάνατο του βασιλιά της ποπ, Μάικλ Τζάκσον. Άλλοι υποστηρίζουν πως ο θάνατός του αποτελεί απάτη, άλλοι υποστηρίζουν πως ο γιατρός του τον ήθελε νεκρό για λογαριασμό της οικογένειας, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως δολοφονήθηκε για να αποσπάσει την προσοχή της κοινής γνώμης από τις Ιρανικές εκλογές. Σενάριο που μοιάζει τραβηγμένο, ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο θάνατός του δεν συνέπεσε τυχαία με τις διαδηλώσεις στο Ιράν, υποστηρίζοντας πως η ίδια η κυβέρνηση τον δολοφόνησε για να στρέψει αλλού την προσοχή της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

9. Ο Φαρέλ Ουίλιαμς είναι βαμπίρ!
Εντάξει, αν η συνωμοσία για το θάνατος του Μάικλ Τζάκσον θεωρείται τραβηγμένη, αυτή θεωρείται αστεία. Παρόλα αυτά πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο Ουίλιαμ οφείλει τη νιότη του στο γεγονός ότι είναι βρυκόλακας.

Η αλήθεια είναι πως όσα χρόνια και αν περάσουν παραμένει πάντα ο ίδιος, αλλά σίγουρα βαμπίρ δεν είναι, το μυστικό, μάλλον, κρύβεται αλλού.

8. Η άνοδος της Μαίλι Σάιρους
Πολλοί υποστηρικτές των συνωμοσιών υποστηρίζουν πως η ραγδαία και απρόσμενη άνοδος της Μαίλι Σαίρους οφείλεται στο γεγονός πως η Αμερικάνικη κυβέρνηση θέλησε να αποσπάσει την προσοχή του κοινού από τα πολιτικά θέματα, χτίζοντας την προκλητική καριέρα της Σαίρους. Πάντως, αν ισχύει κάτι τέτοιο τα κατάφερε μια χαρά, αφού οι περισσότεροι Αμερικανοί πολίτες (και όχι μόνο) ασχολήθηκαν περισσότερο με τα κάλλη της Μάιλι παρά με τα πολιτικά ζητήματα της χώρας.

7. Ο 2 Pac δεν πέθανε ποτέ
Ένα από τα σενάρια που επικρατεί σχετικά με το θάνατο του 2 Pac είναι πως ο ίδιος προσποιήθηκε το θάνατό του, θέλοντας να γλυτώσει από το FBI, που υποψιάζονταν πως επρόκειτο για τον "Μαύρο Μεσσία". Μάλιστα, τονίζεται πως οι αρχές ήθελαν να πάψουν την έντονη πολιτική επιρροή που ασκούσε, καθώς φοβούνταν πως παρακινούσε τον ξεσηκωμό κατά του συστήματος.

6. Η Νίκι Μινάζ είναι Ο Jay Z
Μπορεί η Νίκι Μινάζ να είναι ο Jay Z;...
Tα υπόλοιπα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου