ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Αθεος βγάζει 100.000 δολάρια το χρόνο πουλώντας τη Βίβλο

Τον Φεβρουάριο του 2012, ο Τρέβορ Μακ Κέντρικ, ενώ έτρωγε με την... οικογένεια του όταν έμαθε ότι ένας συγγενής του έβγαζε από 8.000 έως 10.000 δολάρια το μήνα, πουλώντας
εφαρμογές στο «App Store» της Apple.


Όπως αναφέρει το theTOC.gr, τότε αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του εφαρμογή. Στόχος του ήταν να βγάζει 600 δολάρια τον μήνα ίσα ίσα για να καλύπτει το ενοίκιό του.

Εψαξε τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές στο App Store της Apple. Ήθελε να δημιουργήσει μια εφαρμογή που θα εξασφάλιζε πολλά χρήματα, αλλά δεν ήταν και τόσο εύκολο. Κάποια στιγμή, έπεσε σε κάποιες εφαρμογές της Αγίας Γραφής που ήταν απαίσιες. Και τότε του ήρθε η ιδέα. Προσέλαβε έναν προγραμματιστή από τη Ρουμανία για να δημιουργήσει εφαρμογή.

Στη συνέχεια ο Μακ Κέντρικ δημιούργησε μια ηχητική εκδοχή της εφαρμογής. Ήταν τεράστια επιτυχία. «Αυτή ήταν η στιγμή», λέει. «Γιατί αυτό δεν ήταν απλά ένα project, ήταν κάτι ζωντανό».

Με το που κυκλοφόρησε την ηχητική έκδοση της εφαρμογή, άρχισε να κερδίζει πάνω από 5.000 δολάρια το μήνα.

Τα έσοδα της εφαρμογής ήταν 73.034 δολάρια τον πρώτο χρόνο, ενώ το δεύτερο έτος τα έσοδα αυξήθηκαν σε 100.134 δολάρια.

Θυμάται ακόμα πώς ένιωσε όταν συνειδητοποίησε ότι είχε βγάλει τόσα πολλά χρήματα. Είπε στη γυναίκα του: «Μα την ευχή, αγάπη μου, κοίτα όλα αυτά τα χρήματα».


Και το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να ασχολείται με την εφαρμογή του μόνο μια φορά το μήνα. Και πλέον, με τα χρήματα που κερδίζει έχει αλλάξει η ζωή του αφού δεν ανησυχεί πλέον για την οικονομική του επιβίωση.

Το μόνο πράγμα για το οποίο ανησυχεί είναι η ηθική του. Βλέπετε, τόσο εκείνος όσο και η γυναίκα του είναι άθεοι, δεν πιστεύουν στον χριστιανισμό, ούτε στη Βίβλο. Είναι άθεος, ενώ ανατράφηκε σε οικογένεια Μορμόνων.

Και νιώθει ενοχές για τα χρήματα που κερδίζει από την πώληση ενός θρησκευτικού βιβλίου στο οποίο δεν πίστεψε ποτέ.

«Πουλάω αυτό το βιβλίο και νιώθω ότι είναι απλά μυθοπλασία» λέει ο ίδιος. Μάλιστα, του έχει τύχει να λαμβάνει email από ανθρώπους που του ζητούν να προσευχηθεί μαζί τους, ή να τους ερμηνεύσω κάτι από την Αγία Γραφή.

«Νομίζουν ότι είμαι ιεροκήρυκας», λέει. «Αν στέλνετε email στον κατασκευαστή μιας εφαρμογής για να του ζητήσετε βοήθεια για τον γιο σας, μάλλον δεν είναι ότι καλύτερο». Ωστόσο, οι αρνητικές όψεις της δουλειάς του σίγουρα δεν τον έχουν κάνει να σκέφτεται να σταματήσει.

«Όχι, δεν μπορώ να σταματήσω. Ναι έχω πρόβλημα μ' αυτό αλλά δεν μπορώ. Τα χρήματα παραείναι καλά και τα χρειάζομαι» λέει...

tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου