ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Οι Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια - Τι λένε τ άστρα για σήμερα 15/2


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Δεν πρόλαβες να δεις τι μπορείς να κάνεις γιατί αναγκαστικά θα
ακολουθήσεις νέες τεχνικές που χρειάζονται χρόνο για να φανούν. Αυτό που σου λείπει είναι η διπλωματία η οποία θα σε κάνει να ελιχτείς και να λειτουργήσεις σωστά. Βέβαια η υποχρέωση μερικές φορές ή οικογενειακές ανάγκες σε δεσμεύουν αρκετά αλλά δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά.


Ερωτικά: Ο Αιγόκερως μπορεί να είναι τροχοπέδη για την εσωτερική σου ηρεμία γιατί το μυαλό του είναι κολλημένο σε μια συγκεκριμένη κατάσταση και εσύ δε θέλεις να αλλάξεις τις αρχές σου. Ίσως κρατήσεις μούτρα στον Ζυγό γιατί δεν αντέχεις την τόσο μεγάλη του αδυναμία.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο προσπαθείς τόσο θα βλέπεις ότι ανοίγεις έστω και με τα χέρια σου πόρτες. Γιατί εκ των πραγμάτων δοκιμάζεσαι και τελικά περνάς μάλλον με άριστα τις εξετάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Θέλεις να περάσεις μια ήρεμη μέρα για αυτό δεν ανακατεύεσαι με κόσμο. Φοβάσαι ότι θα χάσεις τα χρονικά περιθώρια που έχεις βάλει στον εαυτό σου. Η σοβαρή εικόνα που θα δείξεις προς τα έξω θα είναι μια ωραιότατη ευκαιρία για να απομακρυνθούν και κάποια άτομα που δεν σου πηγαίνουν καθόλου.
Ερωτικά: Βρίσκεις την ευκαιρία να μιλήσεις με τον Κριό. Με τον τρόπο του βέβαια θα σε αναγκάσει να κάνεις ξεκαθαρίσματα επειδή δεν θέλεις να δώσεις στόχο γύρω στους γύρω σου. Αν σχετίζεσαι με ένα άτομο που είναι ειλικρινές μαζί σου θα το εκτιμήσεις δεόντως.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεται η δουλειά σου για να την βελτιώσεις. Απλώς κάνεις κάποιους σχεδιασμούς για το μέλλον για να μη δείχνεις ότι βρίσκεσαι εκτός παιχνιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Μερικές φορές το να προσποιείσαι δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα γιατί μπορεί να ελίσσεσαι αλλά προτιμάς να μην λες ψέματα. Καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα δεις πιο σφαιρικά το θέμα σου.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να σε πάρει στα σοβαρά ένα άτομο είτε μεγαλύτερο σου είτε πιο ώριμο γιατί θέλεις να του αποδείξεις ότι μπορείς τελικά να σταθείς δίπλα του χωρίς μάλιστα να έχεις καμία δυσκολία. Με τον Καρκίνο επίσης θα υπάρχει ένα ιδιαίτερος κώδικας επικοινωνίας μεταξύ σας χωρίς να καταλήξετε πουθενά.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσουν οι τύποι και οι συμβατικότητες και όμως σήμερα θα λειτουργήσεις με αυτόν τον τρόπο γιατί δεν έχεις κάτι άλλο να κάνεις. Αν δεν είσαι στην δουλειά σου μπορεί να υποχρεωθείς λόγω φόρτου να εργαστείς κι από το σπίτι σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Βλέπεις ότι προς το παρόν σου μέσω των άλλων είναι πιο εύκολο να πάρεις αυτό που θέλεις. Τώρα αν έχεις πολλές οικογενειακές υποχρεώσεις μην πελαγώνεις. Ένα-ένα βήμα και θα τα καταφέρνεις ημέρα με την ημέρα.
Ερωτικά: Βάζεις το κεφάλι κάτω και παραδίνεσαι χωρίς καθόλου να υπολογίσεις τον εγωισμό σου κι αυτό σου ανοίγει χωρίς να το καταλάβεις την πόρτα της τύχης. Για αυτό αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο φρόντισε να μην έχεις καθόλου κρατήματα γιατί έτσι θα λειτουργήσουν οι ερωτικές σου κεραίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις φιλοδοξίες και μπορείς να τις παραδεχτείς πιο εύκολα γιατί θα τις προβάλλεις πάνω στα άλλα άτομα. Οπότε θα πιέσεις μέσω αυτών για να φτάσεις εκεί που θέλεις.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Στο βάθος σαν άτομο είσαι συντηρητικό, οπότε μπορεί να βρεθείς σε ένα τέτοιο περιβάλλον χωρίς να το επιδιώξεις. Θα επικοινωνήσεις περισσότερο με μεγαλύτερα πρόσωπα ή με κάποια που κρατάνε τις ηθικές τους αρχές.
Ερωτικά: Με τον Αιγόκερω μπορεί να κάνεις σχέδια και για την δουλειά σου γιατί εργάζεσαι πάνω σε ένα στόχο που έχεις. Ίσως να μην αρέσει στο άτομο που είστε μαζί οπότε καλύτερα να του το εξηγήσεις για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις, αν γίνει το δικό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Παρακολουθείς όλα τα γεγονότα γύρω σου με στόχο να μην είσαι έξω από το παιχνίδι. Για αυτό θα προσπαθήσεις να έχεις μια κατεύθυνση πολύ ουσιαστική και φιλόδοξη, εφόσον έχεις ανάγκη και τα χρήματα αλλά και την καλή εικόνα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αντλείς δύναμη από τον τρόπο που σχετίζεσαι γιατί, όταν έχεις κόσμο γύρω σου που έχεις επιλέξει με βάση την ποιότητα, νιώθεις έτοιμος/η να αλλάξεις επίπεδο και να ξεπεράσεις και κάποιες προσωπικές ανασφάλειες που έχεις. Πάντως έχεις ανάγκη να αφεθείς και να γίνεις και πάλι ένα άτομο που εμπιστεύεσαι τους άλλους χωρίς να φοβάσαι ότι θα σου κάνουν κακό.
Ερωτικά: Είναι εύκολο να παραδεχτείς ότι έχεις ανάγκη ένα συγκεκριμένο άτομο και αυτό κατά κάποιον τρόπο δεν σε κάνει ανταγωνιστικό μέσα στην σχέση σου. Αντίθετα μαλακώνεις και σοβαρεύεις και κάπου μέσα σου μπορείς να αφεθείς χωρίς να πιστεύεις ότι θα σε προδώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να βάλεις συγκεκριμένες βάσεις που θα σε βοηθήσουν να στηρίξεις ένα δύσκολο έργο που κάνεις αυτή την στιγμή και αν συνεργαστείς χωρίς εγωισμό θα προχωρήσεις πολύ γρήγορα.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μεγάλη απόσταση με το μέσα σου αυτή την στιγμή, καθώς κοντράρεται η λογική σου με το συναίσθημα και δεν ξέρεις τελικά ποιο είναι για το καλό σου και ποιο όχι. Θα το δεις στην πορεία αρκεί να μην πέσεις στην θεωρία της απολυτότητας.
Ερωτικά: Ενώ η λογική σε οδηγεί σε μια πιο σταθερή αλλά χωρίς πάθος σχέση ο αέρας που φυσά μέσα στο κεφάλι σου στέλνει συνεχόμενα το μήνυμα ότι θα κάνεις λάθος. Οπότε κάνεις για λίγο πίσω για να βρεις τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις προγραμματίσει να κάνεις πολλές δουλειές με άλλα άτομα αλλά χωρίς να σου αρέσουν και πολύ αυτού του είδους οι συνεργασίες γιατί το βλέπεις σαν υποχρέωση που σε καταπιέζει. Τουλάχιστον όμως θα το προσπαθήσεις και κάτι θα βγει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Βάζεις στόχο να προγραμματίσεις όσο μπορείς καλύτερα τον χρόνο σου και θα τα καταφέρεις, αν δεν αφήσεις άλλα άτομα να σε επηρεάσουν γιατί μπορεί να σε ξεσηκώσουν να βγεις έξω μαζί τους ή να κάνεις άλλα πράγματα από αυτά που έχεις ήδη σχεδιάσει.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να σε κοντράρουν και να σου λένε οι άλλοι τι πρέπει να κάνεις. Μπορεί να μην το δείχνεις αλλά δεν είσαι από τα άτομα που κάποιος θα πατρονάρει όσο και να νομίζει ότι μπορεί να το κάνει. Θα απαντήσεις σε ένα τηλεφώνημα ενός προσώπου που μπορεί να είχε απομακρυνθεί για ένα διάστημα από κοντά σου, όμως δεν θα το υποδεχτείς με ανοικτές αγκάλες και παρόλο που θα χαρείς δεν θα δώσεις αφορμές για πολλά πολλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι συνθήκες είναι πιο εύκολες γιατί είναι σαν να έχουν δημιουργηθεί για σένα και τον χαρακτήρα σου. Για αυτό θα νιώσεις ότι θα γίνει μια αλλαγή.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Μερικές φορές συνειδητοποιείς ότι μπορείς να πας ένα βήμα παραπέρα και να μην γυρίσεις πίσω γιατί δεν θέλεις να αναμασάς τα ίδια. Παρόλο που δεν το δείχνεις έχεις μια βαθιά και αληθινή ευαισθησία που τις πιο πολλές φορές την κρύβεις κάτω από μια αισιόδοξη και χαρούμενη εικόνα.
Ερωτικά: Μερικές φορές, όταν κοιτάς το μέλλον σου σε φοβίζει η μακρόχρονη δέσμευση αλλά από την άλλη σε συμπαρασύρει η διάθεση να είσαι μαζί με ένα άλλο άτομο και τελικά δεν το αντιλαμβάνεσαι. Ο Καρκίνος πάντως θέλει να έχει μια σχέση μαζί σου πολύ στενή που ίσως θεωρείς ότι θα ασφυκτιάς από τις απαιτήσεις του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να είσαι σε ετοιμότητα και πιθανόν να οργανώνεσαι από σήμερα για κάτι που σκέφτεσαι να κάνεις από την επόμενη εβδομάδα. Το κυριότερο πάντως είναι να κάνεις ένα σωστό κοστολόγιο σε σχέση με τις υπηρεσίες που προσφέρεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Επιδιώκεις να γαληνέψεις και να έχεις κάποιες καλές εικόνες μέσα στο μυαλό σου γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο κερδίζεις και μπορείς να επιβιώνεις παντός καιρού. Η προσέγγιση σε άτομα της οικογένειάς σου σήμερα σου είναι πιο εύκολη, ακόμα και σε αυτά που δεν έχεις ακούσει ακόμα τη συγνώμη τους.
Ερωτικά: Η εικόνα που θέλεις να περάσεις σε ένα άτομο ίσως να μη σε βοηθά. Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου και αυτό σε φοβίζει γιατί δεν έχεις τα κότσια προς το παρόν να δεις μια πραγματικότητα η οποία δεν σε συμφέρει. Ο Καρκίνος πάντως αναζητά από εσένα καθαρή καρδιά.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις την εμπειρία πλέον να αναζητήσεις ακόμα και μια δύσκολη συνεργασία από την οποία θα κερδίσεις χρήματα, αλλά πιθανόν να είναι μεγάλη πρόκληση για σένα


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις να μιλήσεις για πολλά πράγματα για αυτό ό, τι και να κάνεις ίσως έχεις μια υπερβολική σοβαρότητα. Όλη αυτή η συμπεριφορά θα σε γλυτώσει από άλλες δυσκολίες γιατί μερικές φορές χρειάζεται να κρατάς αποστάσεις.
Ερωτικά: Δεν δίνεις και μεγάλη σημασία στα συναισθήματά σου γιατί πρώτα σε απασχολεί η τροπή που έχει πάρει μια επαγγελματική υπόθεση στην οποία συνεργάζεσαι και με το άτομο που σε ενδιαφέρει, αν και είναι πιθανόν αυτό να είναι το πρόβλημά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο ζητάς να οργανώσεις καλύτερα τον τρόπο που κινείσαι στον τομέα των επαγγελματικών σου συνέχεια θα σου παρουσιάζονται ευκαιρίες για να δημιουργήσεις τελικά αυτό που ήδη έχεις στο κεφάλι σου.


ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Δεν περιμένεις να γίνουν πράγματα συνταρακτικά γιατί όλα είναι αρκετά ήρεμα μέσα σου για αυτό νιώθεις περισσότερη σιγουριά. Αν βρεθείς σε μια παρέα ατόμων που ήσασταν μαζί παλιά θα δεις ότι η επικοινωνία σας θα είναι σαν να μην πέρασε μια ημέρα.
Ερωτικά: Δεν θέλεις τις ανατροπές για αυτό αναζητάς τον μεγάλο έρωτα που δεν μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου. Βέβαια το να ζητάς πράγματα ανέφικτα, ιδιαίτερα από ένα διαφορετικό τύπο ατόμου από εσένα, το ξέρεις πολύ καλά ότι θα επιφέρει προβλήματα και θα σου δημιουργήσει και πάλι την διάθεση να βγεις στο ψάξιμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο ψάχνεις όλο κάτι βρίσκεις για αυτό μπορεί να υποκύψεις σε μια δουλειά που είναι σχεδόν σίγουρο ότι για να την πάρεις θα πρέπει να έχεις το μυαλό σου μαζεμένο και πάνω από όλα τα κίνητρά σου να είναι συγκεκριμένα.



Τι λένε τ άστρα για σήμερα 15/2

Από τη μία θα θέλεις να είσαι ανοιχτός σε νέα πράγματα και από την άλλη συνεπής στα καθιερωμένα, γεγονός που ίσως είναι αιτία για μια ατμόσφαιρα... ηλετρισμένη! Ο σεβασμός τόσο στα δικά σου «θέλω» όσο και των άλλων θα φέρει την ευτυχία.

Η Σελήνη στον Αιγόκερω

Κυριακή της Αποκριάς! Με τη Σελήνη σήμερα στον εθιμοτυπικό Αιγόκερω, αν και η διάθεση θα είναι κάπως συνεσταλμένη και θα επιθυμείς να είσαι πιο σοβαρός, επιλεκτικός ή προσεκτικός, οι καθιερωμένες εκδηλώσεις της ημέρας μπορούν να σου προσφέρουν χαρά. Μάλιστα, θα απολαύσεις ιδιαίτερα τα αποκριάτικα δρώμενα, αν αποτελούν για εσένα κλασσική αξία χαράς ή διαδραματίζονται σε χώρους που είναι συνυφασμένοι με την ιστορία ή με αρχαία πρόσωπα.

Οι όψεις της Σελήνης

300x250px astrologyΤριώδιο με μασκαρέματα και ανατροπές! Με τη Σελήνη στον παραδοσιακό Αιγόκερω σε θετική όψη με τον Ποσειδώνα που αγαπά τις μεταμφιέσεις, το χορό και το τραγούδι, δημιουργούνται θετικές συνθήκες για μασκαράδες, καρναβαλιστές και για χώρους γεμάτους κορδέλες, κομφετί και σερπαντίνες. Από αισθηματικής πλευράς, ο έρωτας σήμερα θα αποτελέσει το θρίαμβο της ώριμης φαντασίας. Το βράδυ, η συντηρητική και εγκρατής Σελήνη στον Αιγόκερω συναντά σε όψη τετραγώνου τον ανατρεπτικό και επαναστατικό Ουρανό. Έτσι, από τη μία θα θέλεις να είσαι ανοιχτός σε νέα πράγματα και από την άλλη συνεπής στα καθιερωμένα, γεγονός που ίσως είναι αιτία για μια ατμόσφαιρα... ηλετρισμένη! Ο σεβασμός τόσο στα δικά σου «θέλω» όσο και των άλλων θα φέρει την ευτυχία.

Στους τυχερούς της ημέρας βρίσκεσαι αν είσαι Αιγόκερως, Παρθένος, Ταύρος ή Ιχθύς, Σκορπιός του α' και του β' δεκαημέρου.


astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου