ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 20/2




Η σπουδαιότερη φιλανθρωπία είναι να μιλάς καλά για τους άλλους ανθρώπους
Διάβασε τι λέει η
Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.


ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Εξ απαλών ονύχων πιάνεις τις υποθέσεις σου και τις ανακατεύεις μέχρι αυτές να εξαντληθούν. Νιώθεις ότι ετοιμάζεσαι να πάρεις φόρα για μια αλλαγή αλλά πριν κάθεσαι και ξεκουράζεσαι γιατί θέλεις να ανασυντάξεις δυνάμεις.
Ερωτικά: Προσπαθείς ήρεμα να διευκρινίσεις κάποια πράγματα που ίσως προς το παρόν σε μπερδεύουν. Μπορεί να σε ξεγελάει ένα άτομο όχι ηθελημένα αλλά εξαιτίας αυτών που έχει μέσα στο μυαλό του γι' αυτό δεν είναι και πολύ εύκολη η επικοινωνία σας και προς το παρόν μένετε να λυπάστε ο ένας τον άλλον.
Οικονομικά & Καριέρα: Ετοιμάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά την άλλη εβδομάδα κάτι καλό. Ήδη μπορεί να στο έχουν ανακοινώσει και να κάθεσαι στα καρφιά. Αν δεν έχει γίνει και είσαι σε μια δουλειά που απλά ρέει τώρα θα αναλάβεις την αρχηγία και θα κάνεις ξεκαθαρίσματα που πριν είτε δεν μπορούσες είτε φοβόσουν.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση οριακή και αν έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, πιέζεσαι κυρίως συναισθηματικά, να πάρεις αποφάσεις που θα σου δώσουν μια νέα μορφή στην καθημερινότητά σου. Πάντως το να βάλεις και λίγο την τέχνη ή την μουσική στην ζωή σου θα σε βοηθήσει να περνάει η ώρα σου και γενικά ο καιρός πιο ευχάριστα.
Ερωτικά: Μην ζορίζεις τις καταστάσεις. Καμιά φορά είναι πιο εύκολο να τα βλέπεις όλα με ένα μάτι πιο ρομαντικό και εμπιστευτικό και τώρα που μπορείς, μην αφήνεις την ευκαιρία. Με τον Ιχθύ πιθανόν να κάνετε κάποιες συζητήσεις, ο καθένας όμως θα αναλύσει τον εαυτό του. Το καλό είναι ότι θα νομίζετε ότι εκτονωθήκατε οπότε δεν θα υπάρξει πρόβλημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προχωράς με δυναμισμό κάποιες υποθέσεις σου και παρόλο που δεν έχει ξεκινήσει κάτι καινούργιο για σένα ή για μια δουλειά που κυνηγάς, έχεις βαθιά αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και δεν σε χαλάει προς το παρόν τίποτε.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Η ικανότητα να ξεχωρίζεις το σωστό και το λάθος σε συναισθηματικό επίπεδο μερικές φορές σου φεύγει γιατί μπερδεύεσαι και δεν ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις. Καλό είναι να παραμείνεις υποψιασμένος/η γιατί δε θα είναι τόσο εύκολο να το αντιληφτείς.
Ερωτικά: Είσαι στην μέση μιας κατάστασης και ίσως νιώθεις ότι βάλλεσαι από συναισθηματικά πυρά γι' αυτό δεν είσαι ο εαυτός σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ή τις τελευταίες περνάς κάτι που δεν μπορείς εύκολα να ελέγξεις και προτιμάς να μην δρας αλλά να περιμένεις τι ακριβώς θα γίνει. Με τον Ιχθύ έχεις το μεγαλύτερο νταλαβέρι αλλά και το πιο μεγάλο μπέρδεμα. Δεν καταλαβαίνεις αν θέλει να είστε μαζί ή όχι αλλά το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και σε εσένα. Γενικά περνάς μια πολύ αντιφατική περίοδο γιατί δεν ξέρεις τι να κάνεις με οποιοδήποτε πρόσωπο και να είσαι. Για αυτό μην πάρεις αποφάσεις απόλυτες.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μεγάλη κινητικότητα και προσπαθείς να βάλεις μια τάξη σε όλες σου τις υποθέσεις γιατί σε τραβάνε από εδώ, σε τραβάνε από κει και κάπου κουράζεσαι και μπερδεύεσαι. Δεν ξέρεις ουσιαστικά ποιον να εμπιστευτείς και ποιον όχι γιατί συναντάς οριακές καταστάσεις κι ίσως βρεθείς σε χάος. Παρ' όλα αυτά κάποιες ευκαιρίες μπορείς να βγάλεις από εκεί μέσα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Θέλεις να κάνεις πράγματα που κατά κάποιο τρόπο θα σε εκφράζουν περισσότερο για αυτό δεν δεσμεύεσαι με κάτι που δεν σου αρέσει αλλά ούτε και σου πηγαίνει και το κυριότερο από όλα αναζητάς την ποιότητα σε ό, τι κάνεις και την σφραγίδα σου πάνω σε συναισθηματικά θέματα. Για αυτό φροντίζεις να είσαι εσύ αυτός/η που θα δώσει το γενικό πρόσταγμα. Αν έχεις θέματα με το εξωτερικό ή με νομικές υποθέσεις ενώ άλλες φορές σε ενοχλούσαν, τώρα τις θεωρείς εύκολες και σχεδόν τις προσπερνάς.
Ερωτικά: Θυσιάζεσαι για κάτι που μπορεί και να είναι στην φαντασία σου αλλά το κάνεις περισσότερο για σένα και για να νιώσεις καλά κι αυτό είναι το σημαντικότερο από όλα. Η δικαίωση ίσως έρθει από ένα πρόσωπο που δεν το περίμενες καν. Με τον Παρθένο έχετε μπει σε μια φάση που εσύ την θεωρείς πολύ καλύτερη.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα έρθεις κοντά με άτομα που θεωρείς ότι θα σε βοηθήσουν και θα κινηθείς διαισθητικά για να πάρεις αυτό που θέλεις. Μερικές φορές ενώ δυσκολεύεσαι, ξαφνικά γίνεται κάτι και λύνονται οι υποθέσεις σου με την μια. Χρήματα που μπορεί να περιμένεις θα σου έρθουν με ευκολία.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Κάνεις αναθεωρήσεις γιατί δεν μπορείς να αντιληφτείς τι μπορεί να είναι αυτό που σε καθυστερεί και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να το αντιμετωπίσεις. Όμως αν δεις πιο βαθιά θα δεις ότι μια ανεπαίσθητη ευαισθησία απέναντι σε πράγματα και καταστάσεις σου κρατά την πόρτα κλειστή σε μια υπόθεση της καθημερινότητάς σου και όλα είναι αρκετά μπερδεμένα.
Ερωτικά: Αναζητάς τη στήριξη από ένα άτομο και ίσως χωρίς να το καταλάβεις να γίνεις ευάλωτος/η στην προσωπική σου ζωή γιατί νιώθεις ότι εξαρτάσαι και έχεις ανάγκη να είσαι κοντά με ένα πρόσωπο που το θέλεις πολύ. Όμως αν δεν ρίξεις τον εγωισμό σου με τον Ιχθύ δεν θα μπορέσετε να τα βρείτε γιατί εσύ κάνεις κακό σε αυτή την σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν παραμείνεις μόνο με την ιδέα ότι ένα άτομο θα συνεργαστεί μαζί σου ή ότι μπορεί να σε βοηθήσει και δεν ζητήσεις συγκεκριμένα πράγματα, δεν θα καταφέρεις να γίνουν τα σχέδιά σου πραγματικότητα. Δοκίμασε να δεις και μην φοβάσαι ή φαντάζεσαι τι είναι πιθανό να γίνει.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις ρίξει το ενδιαφέρον σου σε άτομα που κατά την γνώμη σου έχουν την ανάγκη σου και σε έχουν πιάσει οι μεγάλες σου ευαισθησίες γιατί πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι μαλακός/η και να κάνεις υποχωρήσεις.
Ερωτικά: Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ η γνώμη του άλλου προσώπου για αυτό κινείσαι βάσει των θελημάτων του. Αυτό μπορεί να σου αφαιρεί την ατομικότητα και τις δικές σου επιθυμίες αλλά μπορεί να έχεις ανάγκη να το κάνεις, κυρίως με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι με κάποια άτομα που νομίζεις ότι όλα πάνε καλά, χωρίς όμως να κάνετε και πολλά πράγματα μαζί. Αυτό δεν γίνεται και θα αρχίσεις σιγά-σιγά να διαπιστώνεις αν έχετε διαφορές ή όχι. Πάντως θα έχεις αρκετή δουλειά αυτές τις ημέρες.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μαζέψει πολλά άτομα γύρω σου με διάφορα προβλήματα και γενικά επιδιώκεις να βρίσκεσαι με όλους τους κατατρεγμένους ή και αφελείς γιατί είσαι σε μια χαοτική και συναισθηματική εξάρτηση από πρόσωπα και καταστάσεις που δεν σου πηγαίνουν και τόσο αλλά δεν μπορείς και να αποφύγεις.
Ερωτικά: Καλύτερα να θεωρήσεις ότι η κατάστασή σου είναι κρίσιμη γιατί δεν μπορείς να δεις ξεκάθαρα μια ιστορία με τον Ιχθύ παρά να αφεθείς και να ελπίζεις σε θαύματα γιατί τότε θα κάνεις τα πιο μεγάλα λάθη. Το ίδιο ίσως γίνει και με ένα άλλο πρόσωπο γιατί θα χρειαστεί να δείξεις κάτι παραπάνω από αυτό που νιώθεις και που είσαι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου αξία μερικές φορές παλαντζάρει γιατί χάνεις την κρίση σου, αφήνεσαι να σε παρασέρνουν διάφορες καταστάσεις και δεν δείχνεις αυτό που θέλεις. Να φροντίσεις να μην επηρεάζεσαι από τους άλλους και κυρίως να μην φοβάσαι να πεις την γνώμη σου.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις καλές διαθέσεις οι οποίες σε βοηθάνε να κάνεις κινήσεις που θα σου επιφέρουν μια ηρεμία και μια πιο ξεκούραστη ημέρα. Κυρίως θα έρθεις σε επαφή με άτομα που σου κάνουν καλό και θα σε χαλαρώσουν. Η δημιουργική σκέψη για ένα παιδί θα σε συμπαρασύρει και θα σε κάνει να αισιοδοξήσεις.
Ερωτικά: Η στροφή σου στην αισιοδοξία δεν έχει να κάνει τελικά πως θα είσαι μέσα στην σχέση σου αλλά το πώς θα αντιμετωπίσεις ακόμα και την πιο δύσκολη ιστορία που εμφανίζεται μπροστά σου. Η συμπεριφορά σου πάντως θα βοηθήσει στο να αλλάξεις κάπως τα κακώς κείμενα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ενδιαφέροντα τα οποία σου αλλάζουν κάποιες παραστάσεις και ο λόγος είναι ότι θέλεις αυτή την στιγμή να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε ενοχλεί και να ανακουφιστείς. Γι' αυτό θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες μέσα στον χώρο της δουλειάς σου και μπορεί να έχεις και ένα νέο που θα σε ευχαριστήσει αρκετά γιατί πρόκειται για κάτι που θα είναι κερδοφόρο.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αφήνεσαι και μπορεί να βουλιάξεις από την ευαισθησία και τα συναισθήματα σου γιατί μέσα σου νιώθεις κάπως χαμένος/η, μάλλον γιατί είσαι υπερβολικά κουρασμένος/η και θέλεις να είσαι περισσότερο στο σπίτι σου και να ξεκουραστείς.
Ερωτικά: Το να αφεθείς σε μια ψευδαίσθηση θα σου κάνει καλό εν μέρει γιατί θα ονειρεύεσαι και θα κάνεις σκέψεις για ένα πρόσωπο που σου αρέσει αλλά δεν έχετε έρθει πολύ κοντά. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα είσαι αρκετά νωχελικός/η και μπορεί να μην έχεις όρεξη να αγωνιστείς για τίποτε για να μη χαλάσεις την καλή σου διάθεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια καλοτυχία η οποία σε προδιαθέτει να ανοίξεις κάπως την εσωτερική σου κεραία και να ανακαλύψεις που βρίσκονται οι ευκαιρίες. Να ξέρεις ότι θα τις βρεις αρκεί να μην βάλεις μπροστά την λογική γιατί θα σου κόψει τα φτερά. Βέβαια αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες αλλά και τις τελευταίες θα χρειαστεί πριν κάνεις οτιδήποτε να προσέξεις τι θα υπογράψεις και κυρίως τις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ακολουθείς γνωστά μονοπάτια τα οποία μπορείς εύκολα να χειριστείς. Καλό είναι να μην χαθείς στις λεπτομέρειες που σχεδιάζεις για ένα ταξίδι γιατί θα χάσεις τον χρόνο σου χωρίς τελικά να ολοκληρώσεις τις δουλειές σου. Αν πρόκειται να δώσεις εξετάσεις για ένα δίπλωμα, ακόμα και οδήγησης, θα περάσεις πρώτον, αν έχεις καλή αίσθηση των πραγμάτων και κατά δεύτερο, αν είσαι πλήρως εξοικειωμένος/η με το αντικείμενο.
Ερωτικά: Οι ευαίσθητες χορδές σου πάλλονται αρμονικά με την καρδιά σου γιατί θα ανοίξεις προς νέες κατευθύνσεις και θα βρεθείς να παίζεις ακόμα και με ένα πρόσωπο που πίστευες ότι δεν υπήρχε τέτοια πιθανότητα. Καρκίνος, Σκορπιός και Ιχθύς είναι πρώτοι στη λίστα για να γίνει κάτι.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επιφανειακή πλευρά ενός ζητήματος δεν σε ενδιαφέρει καθόλου για αυτό προσπαθείς να εισχωρήσεις στην ουσία του που είναι αναγκαίο ώστε να έχεις την ανάλογη πρόοδο. Πάντως να περιμένεις κάτι που θα σου ανακοινωθεί και θα σε ευχαριστήσει ή θα κλείσεις μια δουλειά πιο εύκολα και γρήγορα.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να μην παραδοθείς σε καταστάσεις που δεν σου πηγαίνουν γιατί θέλεις να έχεις τον πλήρη έλεγχο και ολόκληρη την εικόνα στα θέματα που αντιμετωπίζεις. Βέβαια η ευαισθησία σου σε επηρεάζει και σε βγάζει κάπως εκτός πραγματικότητας αλλά πιθανόν να μην το καταλαβαίνεις.
Ερωτικά: Έχεις αναστατωθεί από τα πολλά και πηγαία συναισθήματα που σου βγαίνουν για τον Ιχθύ αλλά αντί να τα δείξεις μάλλον θα φανεί ότι έχεις επαναπαυτεί. Αν υπάρχει ζήλεια από την πλευρά σου θα είναι καλά κρυμμένη ή θα την κάνεις να φανεί σαν πολύ φυσικό ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν σου αρέσει να είναι τα πράγματα γύρω σου φλου αλλά αν δεν μπορείς να ελέγξεις τις καταστάσεις γιατί νομίζεις ότι αυτό είναι το σωστό, θα προτιμήσεις να περιμένεις, παρά να δράσεις. Επειδή θα πιστεύεις περισσότερο στο καλό κάτι θα σου έρθει που δεν θα το περιμένεις και θα νιώσεις ότι ξαφνικά η τύχη σου άρχισε να λειτουργεί.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Με πέντε πλανήτες στο ζώδιο σου είσαι όχι μόνο σε ενεργοποίηση αλλά κάτι παραπάνω. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες και τις τελευταίες θα δεις να γίνονται πράγματα που τα είχες φανταστεί γιατί θα βγει όλο το δυναμικό σου και τα σχέδια που είχες χύμα μέσα στο κεφάλι σου εν μέρει θα αρχίσουν να υλοποιούνται.
Ερωτικά: Το ότι θέλεις την ανεξαρτησία σου είναι προφανές αλλά έχεις πολλά συναισθήματα και δεν μπορείς. Αν είσαι και ελεύθερος/η θα κάνεις παιχνίδι με τους γύρω σου και θα αφήνεις να εννοηθούν περισσότερα πράγματα από αυτά που έδειχνες τις προηγούμενες ημέρες.
Οικονομικά & Καριέρα: Σου βγαίνει η επιθυμία να κάνεις κάτι πολύ δικό σου και να αυτονομηθείς πλήρως αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχεις ένα μόνιμο στόχο και σταθερό ενδιαφέρον γιατί αυτή σου η διάθεση πηγαινοέρχεται. Γενικώς θα είσαι σε μια φάση που θα έχεις πολλά πράγματα να κάνεις και οφείλεις να πιέσεις τον εαυτό σου για να μην ξεφύγεις από το πρόγραμμα γιατί μόνο έτσι θα πετύχεις.


astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου