ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/2


Η Αχίλλειος πτέρνα του ανθρώπου βρίσκεται στις πολλές κουβέντες και στις συζητήσεις.
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Δεν αφήνεις εύκολα τις καταστάσεις να φύγουν από τα χέρια σου αλλά χρειάζεσαι τόλμη για να δεις μια πραγματικότητα η οποία πολλές φορές σου ξεφεύγει. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες ενώ υπάρχει μια πολύ δυναμική ενέργεια που σε ξυπνάει, κάτι κρατάει ένα σου κομμάτι σε λήθαργο.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι διάκριση για να καταλάβεις πως πρέπει να κινηθείς σε καταστάσεις που δεν έχουν ακόμα πάρει την τελική τους μορφή κι όχι να κάνεις ό, τι σου έρθει. Βάζεις την δική σου σφραγίδα για να έχεις μέσα στη σχέση την θέση που σου ανήκει. Το καλό είναι ότι έχεις πάρει φόρα αλλά πρέπει να έχεις και στόχο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν μπορείς να αφορίζεις ό, τι έρχεται δίπλα σου σαν ευκαιρία, επειδή εσύ δεν αντιλαμβάνεσαι το εύρος του. Να σκέφτεσαι πιο πρακτικά και όχι εγωιστικά για να τις εκμεταλλευτείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Αφήνεις όλες τις καθημερινές ασχολίες σου γιατί περισσότερο σε ενδιαφέρει να μιλήσεις και να ξελαφρώσεις. Δεν θα είσαι όμως τόσο προσεκτικός στο τι θα πεις και τι θα κάνεις κι αυτό θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.
Ερωτικά: Αφήνεις κάποιες εκκρεμότητες και κάνεις φλου συζητήσεις που ίσως δεν βοηθούν στο να γίνουν κατανοητά κάποια πράγματα. Ο λόγος σου πάντως με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα είναι αρκετά περίεργος ή επιπόλαιος γιατί όλα θα είναι στον αέρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει μια συγκεκριμένη κατάσταση η οποία ευτυχώς σε αφήνει αρκετά ελεύθερο/η από διάφορες πιέσεις. Βέβαια κατά βάθος έχεις μια ανησυχία για αυτό κάνεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες σε στρέφουν προς μια σταθερή κατεύθυνση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που έχεις αποκτήσει θάρρος και αυτοπεποίθηση αλλά μπλοκάρεσαι από τις ευαισθησίες και την αναβλητικότητά σου. Το πιο δύσκολο είναι να επικοινωνήσεις με την οικογένειά σου αλλά θα προσπαθήσεις να το κάνεις γιατί τα νεύρα σου μπορεί να είναι τεντωμένα.
Ερωτικά: Η επαφή σου με τον Καρκίνο θα είναι πολύ δυναμική και θα καταλάβεις ότι για σένα είναι ένα άτομο απαραίτητο αλλά οι διαφορές σας είναι μεγάλες σε επίπεδο επικοινωνίας γιατί έχετε τελείως διαφορετικές προσλαμβάνουσες.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις αυτά που θέλεις αλλά το δύσκολο είναι να λες συνέχεια «ναι» γιατί εκεί είναι που χάνεις το παιχνίδι. Χρειάζεσαι και εσύ διάκριση αλλά και να δημιουργήσεις συνθήκες που θα σου καλυτερεύσουν την καθημερινότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Όσο επικεντρώνεσαι σε εσένα και τις ανάγκες σου, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να κρατηθείς και να μην κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις. Η ικανότητά σου είναι η διαίσθησή σου οπότε θα κινηθείς τελείως στα τυφλά αλλά θα καταφέρεις να κερδίσεις σημαντικό χρόνο.
Ερωτικά: Η επανάσταση που μπορεί να κάνεις σε ένα ερωτικό σου θέμα δεν οδηγεί απαραίτητα στο χωρισμό. Μπορεί να φταίνε τα προχωρημένα γούστα σου κι ίσως σου αρέσει ένα μικρότερο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα δεδομένα που γνώριζες είναι τελείως διαφορετικά από αυτά που έχεις μπροστά σου για αυτό θα γίνεις αρκετά επιθετικός/η απέναντι σε κάποιες δυσκολίες και με παρορμητικό ή επαναστατικό τρόπο θα τα καταφέρεις να βγεις από τα προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Επειδή σκέφτεσαι πολλά πράγματα που σε βοηθούν να επεκτείνεις κάποιες προσωπικές ευκαιρίες που έχεις, θα προχωρήσεις και με κάποιες δυναμικές μανούβρες θα αφήσεις να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλεις.
Ερωτικά: Είσαι κυνηγός παρόλο που δεν θέλεις να το δείξεις για αυτό θα καταφέρεις να κατακτήσεις ένα άτομο που εδώ και καιρό σου έκανε κάποια τσαλίμια αλλά τώρα θα σου παραδοθεί άνευ όρων. Ο Ιχθύς μπορεί να επανέρθει και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η φιλική σου σχέση σου με κάποια άτομα θα σε βοηθήσει να κάνεις μια νέα συνεργασία η οποία θα σε εκτινάξει και θα σου δώσει λύσεις που δεν περίμενες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι η οικογένεια ή κάποιοι φίλοι σε προστατεύουν και σε βοηθούν για αυτό κι εσύ θα αγωνιστείς σθεναρά για το θέμα ενός ατόμου που θέλει τη στήριξή σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Καρκίνο σου κάνει καλό και παρόλο που έχετε κάποιες διαφωνίες θα τα βρείτε εύκολα. Η καρδιά σου μπορεί να κτυπάει για ένα Σκορπιό κι αν έχετε απομακρυνθεί από λάθη και των δυο σας, θα έρθετε και πάλι κοντά για να συζητήσετε, χωρίς όμως να είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναβρείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις υπομονή αλλά και τέτοια άνεση σε αυτό που κάνεις που δείχνεις ότι κατέχεις οποιοδήποτε θέμα σχετίζεται με αυτά που επιδιώκεις. Η σχέση σου με κάποιους συνεργάτες θα είναι αρκετά εκρηκτική γιατί θα μάθεις κάτι που ίσως να σε ενοχλήσει.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μειώσει αρκετά τα όριά σου γιατί δεν αντέχεις καθόλου τις πιέσεις από τους άλλους. Ίσως τα βλέπεις όλα τελείως διαστρεβλωμένα, σαν να φοράς παραμορφωτικά γυαλιά.
Ερωτικά: Προσπάθησε να μην οξύνεις τα πνεύματα, ούτε να αφήσεις σιωπές και θυμό να σε απομακρύνει από το αγαπημένο σου πρόσωπο. Ή νιώθεις εσύ ότι δεν αξίζεις ή ότι δεν σε καταλαβαίνει ο Κριός ή ο Καρκίνος γι' αυτό θα έχεις παράπονα και θα αισθάνεσαι αδικημένος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πραγματική κατάσταση κάποιων θεμάτων που έχεις να αντιμετωπίσεις δεν είναι τόσο δύσκολη όσο νομίζεις, απλά εσύ νιώθεις πίεση και άγχος από τους γύρω σου και τις απαιτήσεις τους. Πάνω όμως σε αυτή την φάση θα κινηθείς περισσότερο και πιο δραστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις μια θετική προοπτική για να φτάσεις όμως στο τελικό αποτέλεσμα θα χρειαστεί κατά κάποιο τρόπο να εκτεθείς για να ξεπεράσεις κάποια εμπόδια τα οποία μπορεί να σταθούν μπροστά σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου δεν είναι και τόσο εύκολη γι' αυτό πρέπει να συνειδητοποιήσεις τι λάθη γίνονται μεταξύ σας και τι είναι αυτό που δεν κολλάει και σου δημιουργεί ανασφάλεια. Το θετικό είναι ότι απελευθερώνεις τα συναισθήματά σου και με τον Καρκίνο μπορεί να γίνονται θαύματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η μεγάλη σου επιθυμία να πετύχεις πάνω σε ένα συγκεκριμένο πλάνο που δουλεύεις πιθανόν να σε κρατήσει σε απόσταση από τους γύρω σου. Τελικά για να πετύχεις, εφόσον κινείσαι με στόχο την εξασφάλιση, ίσως πρέπει να αποκαταστήσεις την σχέση σου με τα άτομα που είναι για σένα πολύ αναγκαία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια ευάλωτη κατάσταση γιατί σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες και πιθανόν οι ενοχές σου πάνω σε θέματα που κατά την γνώμη σου ήσουν ανεπαρκής για αυτό θα περάσεις κάπως δύσκολα από ψυχολογικής άποψης. Ξεκίνησε να φροντίζεις τα δικά σου άτομα για να ξελαφρώσεις κάπως.
Ερωτικά: Θέλεις να απομυθοποιήσεις ένα πρόσωπο που μπορεί να υπερέβαλες για το τι μπορεί να σου δώσει και γενικά για το πώς θα είναι απέναντί σου. Κάποιες μνήμες σε στέλνουν πίσω στο παρελθόν και στη σχέση σου με ένα Καρκίνο που πιθανόν τώρα να μην είναι στην ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το καλό είναι ότι θα δράσεις γιατί δεν έχεις και πολλά περιθώρια. Αυτό που χρειάζεται να ξεκαθαρίσεις είναι να μην λες παντού «ναι» γιατί τότε θα γεμίσεις το πρόγραμμά σου, ακόμα και με θέματα που ενδεχομένως να σε αποπροσανατολίσουν από τα δικά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Ξεσηκώνεσαι από την μια να φτιάξεις το σπίτι σου γιατί θέλεις στην κυριολεξία να πετάξεις οτιδήποτε σου θυμίζει κάτι που σε κάνει και νιώθεις συναισθηματικά άβολα και από την άλλη να κάνεις αλλαγές. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα σηκώσεις σημαία επανάστασης σε οτιδήποτε σε βάζει να κάνεις πράγματα που δεν τα πιστεύεις, ακόμα και πάνω σε θέματα οικογενειακών σχέσεων.
Ερωτικά: Η δοκιμασία που μπορεί να περνάς με τον Κριό ίσως να σε κάνει περισσότερο συναισθηματικό/η γιατί βλέπεις ότι κάτι δεν ρέει και θα πρέπει να δοκιμάσεις με ένα άλλο τρόπο. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Ζυγό γιατί σας περιορίζουν διάφορα οικογενειακά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μια καινούργια προοπτική με συνεργάτες που θα σου ταιριάζουν σε ξεσηκώνει αλλά πιστεύεις διαισθητικά ότι κάτι θα προκύψει που θα σε εμποδίσει να μπεις στην τελική ευθεία. Πάντως υπάρχει πιθανότητα να χαλάσεις και κάποια υπάρχοντα σχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Οι σκέψεις σου θέλουν διαμόρφωση γιατί μπορεί να σε κάνουν να αγωνιάς χωρίς όμως να βασίζονται στην πραγματικότητα. Η διαστρέβλωση που μπορεί να προέλθει από την έλλειψη φωτός μέσα σου σε κάνει να αγχώνεσαι ή να μην βλέπεις το καλό.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε ένα δίλημμα με τον Καρκίνο γιατί εσύ κάνεις πολλά σχέδια για την σχέση αλλά τελικά παίρνεις πίσω αμφισβήτηση και πιθανόν αδιαφορία. Υπάρχει περίπτωση στην φάση αυτή να σκέφτεσαι λάθος, ίσως γιατί λείπει η ελπίδα και η φαντασία από τα συναισθήματά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται περισσότερο να φροντίσεις, παρά να δημιουργήσεις. Το κυριότερο είναι ότι δεν δίνεις την δέουσα σημασία στη διαίσθησή σου για αυτό μπορεί να σου διαφεύγουν πολλά πράγματα, ιδίως το πως νιώθουν οι γύρω σου. Αν αυτό το καταλάβεις, θα δεις να γίνονται θαύματα σε ό, τι κάνεις.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Εγκαινιάζεις μια καινούργια περίοδο η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να ενεργοποιήσεις τις δυνάμεις σου όσο καλύτερα μπορείς. Το μυστικό σου είναι ότι επεμβαίνεις συναισθηματικά στα πράγματα γιατί αντιλαμβάνεσαι από ένστικτο τι πρέπει να κάνεις.
Ερωτικά: Φροντίζεις, σκέφτεσαι αλλά και προστατεύεις τα δικά σου συναισθήματα. Για αυτό μπορεί να πηγαίνεις γρήγορα αλλά ξέρεις ακριβώς τι κάνεις. Αν βρεθείς με τον Καρκίνο θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό. Ίσως μπερδεύεσαι με τον Κριό γιατί μια κάνει βήματα μπρος και μια πίσω. Αφήσου στην αλήθεια σου και θα δεις τελικά τι σου πηγαίνει και τι όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κερδίσεις χρήματα στο άμεσο μέλλον για αυτό ρισκάρεις. Επειδή είσαι αρκετά επιθετικός/η στα οικονομικά, θα διεκδικήσεις ή θα ζητήσεις βοήθεια από ένα άτομο που παλιά ούτε καν το σκεφτόσουν γιατί το είχες αποκλείσει για δικούς σου λόγους, όμως βλέπεις ότι πρέπει να το κάνεις.


astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου