ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/2

Αν σε αγαπάω, τότε πασχίζω να καλλιεργήσω τις συνθήκες, για να συνυπάρξουμε μέσα στην πιο μεγάλη χαρά: την συνάντηση.
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Εντοπίζεις περισσότερο τις ευαίσθητες πτυχές σου για αυτό μπορεί να αναζητήσεις τρυφερότητα και προστασία από τους γύρω σου. Από την άλλη όμως, θα έχεις ένα πολύ επιθετικό και παρορμητικό τρόπο που μπορεί μετά να σου δημιουργήσει αρκετά ενοχές.
Ερωτικά: Αναζητάς με κάθε τρόπο να εξασφαλίσεις μια σχέση η οποία θα σε βγάλει από την καθημερινότητα. Αλλά κάπου μέσα σου μπορεί να υπάρχει και μια διάθεση να τα χαλάσεις όλα και μετά να τα ξαναβάλεις από την αρχή σε άλλη βάση. Συγκρατήσου!
Οικονομικά & Καριέρα: Πρόσεχε λίγο τις επιλογές σου που μπορεί να προέρχονται είτε από την οικογένεια σου είτε από κάποια φιλικά άτομα γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε για απλά πράγματα και μετά να είναι δύσκολο να τα ξαναβρείτε. Οπότε αν δεν θέλεις να υπάρχουν αποστάσεις σκέψου από πριν πως θα μιλήσεις ή θα ζητήσεις αυτά που πρέπει να πάρεις.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Μερικές φορές βγαίνει στην επιφάνεια η ντροπαλή σου φύση και πιθανόν να σε φοβίζουν σχέσεις που είναι εκτός της οικογένειας σου ή να διστάζεις να βγεις με άτομα που δεν γνωρίζεις πολύ καλά.
Ερωτικά: Προτιμάς να περνάς καλά, παρά να παίρνεις μεγάλες συγκινήσεις που μετά δεν μπορείς να διαχειριστείς και δεν είσαι ο εαυτός σου. Με τον Ζυγό θα βρεθείς πολύ κοντά αλλά ενδεχομένως να σας χωρίσουν οι διαφορετικοί στόχοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Βαδίζεις στην πεπατημένη και έτσι δεν κινδυνεύεις να χαθείς. Μπορεί βέβαια να κοιτάς και κάποιες προτάσεις που είναι εκτός των δεδομένων σου αλλά πολύ επιφανειακά, οπότε κρατάς τα προσχήματα ταυτόχρονα όμως έχεις και την ευκαιρία να βγεις λίγο από τα σύνορά σου, κυρίως αν ασχολείσαι με ρούχα ή ακίνητα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έρχεσαι κοντά με άτομα που πιθανόν να μην ήταν τόσο εύκολα να τα καταλάβεις αλλά τώρα αλλάζεις και πιάνεις τις πιο λεπτές αποχρώσεις.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Καρκίνο είναι αρκετά περίεργη, αφού ούτε εσύ μιλάς, λες και έχεις γλωσσοδέτη, αλλά ούτε αυτός που θέλει να κάνεις το πρώτο βήμα κι ίσως έχει μια λογική εξήγηση. Αν πάλι παίζεις με τον Ιχθύ για να είσαι καλά μαζί του θα χρειαστεί να καταλάβεις την ψυχοσύνθεση του που είναι πολύ ευαίσθητη και συγχρόνως πολύ φευγάτη.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πρόθεσή σου να δουλέψεις και να προστατέψεις ακόμα πιο πολύ τα προσωπικά σου συμφέροντα μπορεί να σε σπρώξει να κλειστείς στον εαυτό σου και πιθανόν κάποια άλλα άτομα να θεωρήσουν ότι κοιτάς μόνο εσένα. Αν δεν αδικείς κανέναν μπορεί να πράξεις και να φερθείς κατά το δοκούν.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Ενώ κατά βάση είσαι άτομο συντηρητικό, έχεις κάποιες εξάρσεις όπως σήμερα και ίσως θέλεις να βγεις τελείως έξω από όλους τους τύπους. Παρότι βλέπεις ότι θα πας κόντρα, σου βγαίνει κάτι αιφνίδιο και δεν σε αφήνει να κάνεις τα ίδια που έκανες μέχρι τώρα. Μπορεί και αυτό να σε βοηθήσει τελικά να βγεις από μια κατάσταση γρήγορα.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες εσωτερικές εξάρσεις που σε σπρώχνουν να ρισκάρεις και να μην φοβάσαι την επιστροφή ενός ατόμου που μπορεί να σε έχει πονέσει γιατί τώρα νιώθεις δυνατός/η αλλά και σε ετοιμότητα κι αν κάτι δεν πάει καλά θα μπορέσεις να το αντιμετωπίσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις να κάνεις ένα δυνατό ξεκαθάρισμα σε όλα σου τα θέματα γιατί δεν μπορείς να αφήσεις τίποτε να λιμνάζει και παρ' όλο που θέλεις να εξασφαλιστείς, κάτι σε τρώει και τελικά δεν κάθεσαι στα αυγά σου.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Έχεις τις κλειστές σου και δεν θέλεις να μιλήσεις με πολύ κόσμο κι αυτό σε βοηθά να βρεις κάποιες δικές σου ισορροπίες. Το ότι προσπαθείς να κρατήσεις τις αποστάσεις από άτομα τα οποία μπορεί να σε έχουν ενοχλήσει πιθανόν να είναι η άμυνά σου.
Ερωτικά: Έχεις μια σοβαρότητα η οποία θα σε βάλει να σκεφτείς θέματα οικογένειας. Επίσης, αν έχεις σχέση θα δεις πως βαδίζει και αν δεν έχεις, θα θέλεις σύντομα να αλλάξει η κατάσταση και να βάλεις τα πράγματα προς αυτή την κατεύθυνση.
Οικονομικά & Καριέρα: Σκέφτεσαι τι μπορεί να γίνει με ένα συνεργάτη σου αλλά δεν θέλεις να το συζητήσεις γιατί νιώθεις ότι πρέπει πρώτα να απομακρυνθείς για να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις κινήσεις.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια οικογενειακή φάση και αυτό θα σε ενδυναμώσει γιατί σου κάνει πολύ καλό να περιβάλλεσαι από συναισθηματικές ανάσες και αγκαλιές κι έτσι αντιμετωπίζεις πιο εύκολα τις ξαφνικές αλλαγές που μπορεί να συμβούν αυτή την περίοδο.
Ερωτικά: Το ότι μαθαίνεις την αλήθεια από ένα σύντροφό σου σε αναστατώνει γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια κομμάτια που ίσως να μην είχες δεις ποτέ. Η απελευθέρωση που μπορεί να υπάρξει μεταξύ σας δεν είναι εύκολη αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις τι σου γίνεται. Αν σχετίζεσαι με Καρκίνο ο πήχης θα ανέβει γιατί θα θέλεις να πάτε παρακάτω και ίσως να μην είναι έτοιμος/η ακόμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι μπροστά σε μια νέα κατάσταση η οποία σε φοβίζει μεν αλλά από την άλλη σε βάζει να κάνεις τολμηρές εκκαθαρίσεις οι οποίες σου δίνουν και την δυνατότητα να πας ένα βήμα παρακάτω.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Η τρυφερότητα σε αγγίζει και μπορεί να σου δημιουργήσει εσωτερικές καταστάσεις που σε αναστατώνουν και σου βγάζουν στην επιφάνεια στοιχεία πολύ ευγενικά και της προσφοράς. Ίσως βέβαια να βλέπεις τον εαυτό σου πολύ ευαίσθητο όταν έχεις αυτά τα συναισθήματα αλλά η οικογένειά σου ή άτομα που σου βγάζουν αυτά τα συναισθήματα σου κάνουν καλό.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια ανησυχία την οποία δεν είναι και τόσο εύκολο να την διαχειριστείς γιατί από την μια πιθανόν να θέλεις να είσαι με ένα άτομο πολύ στενά μαζί του και από την άλλη επιθυμείς την ελευθερία σου και περισσότερα φλερτ και βόλτες.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να φροντίσεις ένα κομμάτι της δουλειάς σου και πιθανόν να κάνεις υπερπροσπάθειες για να βελτιώσεις τις ισορροπίες με τα άτομα γύρω σου. Ίσως νιώσεις αδυναμία να εκπληρώσεις όλα τα καθήκοντά σου και μπορεί κάποιοι να σε σχολιάσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Κάπου θέλεις να ηρεμήσεις και να γαληνέψεις και επιτέλους να δώσεις στον εαυτό σου μια ανάσα. Έχεις ανάγκη να διατηρήσεις τον αυτοσεβασμό σου, κάτι που είναι πολύ θετικό.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Καρκίνο σε βάζει σε μια διαδικασία να γίνεις περισσότερο προστατευτικός/η τόσο με τον εαυτό σου όσο μαζί του γιατί θα βελτιώσεις περισσότερο την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν βέβαια είσαι με Υδροχόο θα κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ακόμα και σε θέματα που διαφωνείς γιατί θα έχεις συμβιβαστική διάθεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις με άλλο μάτι τα πράγματα που έχεις να αντιμετωπίσεις γι' αυτό θα βρεθεί λύση και μάλιστα γρήγορα. Η σκέψη να είσαι μαζί με ένα άτομο της οικογένειάς σου θα σε ανακουφίσει.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Η συχνότητα της επαφής με άτομα της οικογένειάς σου σε δεσμεύει από την μια, γιατί νιώθεις ότι θέλουν να σε βάλουν σε ένα δικό τους καλούπι, αλλά από την άλλη τα βαθιά συναισθήματα που μοιράζεσαι σου κάνουν πολύ καλό γιατί σε θεραπεύουν.
Ερωτικά: Ένα καλό φαγητό σε ένα ωραίο σπιτικό περιβάλλον θα είναι ένας τρόπος για να έρθεις πιο κοντά με το άτομο που σου αρέσει. Αν είναι Ταύρος επιτέλους θα αλλάξει στάση και θα εκδηλωθεί περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αμφιβάλλεις μερικές φορές αν θα μπορέσεις να ξεπληρώσεις όλα τα ποσά που χρωστάς και σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με κάποιες υποχρεώσεις που σχετίζονται περισσότερο με ανάγκες τρίτων, όπως ασφάλειες ή δάνεια που έχεις πάρει για να εξυπηρετήσεις άτομα της οικογένειάς σου.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Επικεντρώνεσαι στους δικούς σου ανθρώπους γιατί αυτό λέει η ανάγκη και η εσωτερική σου φωνή. Μπορεί να υπάρχουν ανατροπές και εσύ να έχεις ξεσηκωθεί για κάτι καινούργιο αλλά επιμένεις στο σίγουρο και στο συμβατικό.
Ερωτικά: Πιθανόν να σπάσεις το εμπάργκο που μπορεί να έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε σένα και ένα άλλο άτομο γιατί θέλεις πλέον να ξέρεις τι γίνεται και να μην αφήνεις να σε καπελώνουν καταστάσεις που δεν μπορείς να τις ελέγξεις. Με τον Κριό παίζεται το παιχνίδι της γάτας και του σκύλου, ενώ με τον Σκορπιό που επανέρχεται στο προσκήνιο θα γίνει κάτι καλό και γρήγορα.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναρωτιέσαι αν πρέπει να κρατήσεις δίπλα σου κάποιους συνεργάτες είναι πιο συντηρητικοί ή να ξανοιχτείς σε άλλους που δοκιμάζουν μεν τα νεύρα σου αλλά σου δίνουν περιθώρια ανάπτυξης.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Υπάρχει ανάγκη να στηρίξεις μέλη της οικογένειάς σου ή να κατανοήσεις περισσότερο κάποιες συμπεριφορές που για σένα είναι ανεξήγητες. Όσο και να προσπαθείς πάντως να γεφυρώσεις το χάσμα που πιθανόν να υπάρχει με εσένα και ένα άτομο από το περιβάλλον σου αν δεν μπεις βαθιά στην ψυχή του δεν θα μπορέσεις με τίποτε να το καταλάβεις.
Ερωτικά: Αγωνιάς για ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω γιατί μπορεί να είχατε βγει έξω τις προηγούμενες ημέρες και τώρα να μην σου έχει στείλει καθόλου μήνυμα και αυτό σε κουράζει γιατί δεν ξέρεις πώς να φερθείς. Φοβάσαι ότι αν εσύ σηκώσεις πρώτος/η το τηλέφωνο θα σε απορρίψει ή θα φανείς στα μάτια του αδύναμος/η. Κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να έχεις παραμελήσει τις εργασιακές σου σχέσεις και κάποιοι να έχουν παράπονα από εσένα γιατί παρουσιάζεις ένα άλλο χαρακτήρα. Αν δεν θέλεις να χαθείτε, κάνε μια κίνηση που να δείχνει ότι είσαι το δικό τους άτομο.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες αναστολές σε οικογενειακά θέματα αλλά η διαίσθησή σου λέει ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Το ότι κινείσαι ορμητικά σε κάποιες υποθέσεις που τώρα ξεκινούν θα σου δώσει την δύναμη της δράσης αλλά πιθανόν και του αυταρχισμού.
Ερωτικά: Καλείσαι να παίξεις ένα ρόλο πολύ δύσκολο γιατί από την μια θέλεις αποκλειστικά δικό σου το άτομο που είστε μαζί γιατί σε έχει πιάσει η κτητικότητα και από την άλλη οι υποχρεώσεις που υπάρχουν σας αναγκάζουν να πάτε από εδώ και από εκεί και αυτό σε ενοχλεί αφόρητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η κατάκτηση μιας δουλειάς θα σε βοηθήσει να απαιτήσεις περισσότερα χρήματα και ταυτόχρονα καινούργιες ευκαιρίες, οπότε με ένα σπάρο δυο τρυγόνια. Αν δυσκολεύεσαι με ένα συνεργάτη καλύτερα να του μιλήσεις ανοικτά.


astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου