ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Ένας 40άρης δημοσιογράφος ιδρύει το νέο κόμμα της Δεξιάς

Ένας αυτοδημιούργητος 40άρης δημοσιογράφος, που γεννήθηκε το 1974 και έχει την ίδια ηλικία με τον Αλέξη Τσίπρα, έρχεται να
ταράξει τα «νερά» της Νέας Δημοκρατίας, ιδρύοντας το νέο κόμμα της Δεξιάς!


Την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου του 2015 κατατέθηκε η Ιδρυτική Διακήρυξη του νέου δεξιού κόμματος από τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Μαυρίκο, με την ονομασία «ΔΕΞΙΑ», την οποία προσυπογράφουν περισσότεροι από 300 πολίτες, από όλες τα γεωγραφικές περιοχές της χώρας, από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από την Ρόδο μέχρι την Κέρκυρα!

Η σπουδαία αυτή πολιτική κίνηση επιδιώκει να καταφέρει αυτό που δεν πέτυχαν τα υπόλοιπα κόμματα της παράταξης: Δηλαδή να επαναφέρει τις διαχρονικές πολιτικές και πολιτειακές αξίες που ανέδειξαν τη Δεξιά, το φιλολαϊκό χαρακτήρα της, την επανεδραίωση του κοινωνικού κράτους, και την υπεράσπιση των δημοκρατικών αρχών που τόσο επλήγησαν από τις ασκούμενες μονομερείς πολιτικές και ταυτόχρονα να αποτελέσει το συνδετικό κρίκο της κατακερματισμένης παράταξης, με απώτερο σκοπό να συμβάλλει στην επανένωση της μεγάλης Κοινωνικής Δεξιάς που αγάπησε και στήριξε διαχρονικά ο ελληνικός λαός.

Σύμφωνα με τη ιδρυτική διακήρυξη του νέου κόμματος «Οι Αρχές του βασίζονται στη Δημοκρατία στην ισονομία, στην προστασία του κοινωνικού και δημοσίου συμφέροντος, καθώς και στο κοινωνικό κράτος.

Η ελευθερία του ατόμου, καθώς και της προσωπικότητας του, αποτελεί συνακόλουθο του υφιστάμενου νομοθετικού πλαισίου το οποίο αποτελεί εξελικτική μορφή από αυτό της ίδρυσης του νέου ελληνικού κράτους .

Οφείλουμε όμως να εναρμονιστούμε με τις διεθνής εξελίξεις και να υπηρετήσουμε την πρόοδο όπως αυτή ακολουθείται στις σύγχρονες κοινωνίες.

Γι' αυτούς τους λόγους ενώπιον του Ελληνικού Λαού ο οποίος είναι ο Κυρίαρχος καταθέτουμε τους βασικούς άξονες της Ιδρυτικής Διακήρυξης του νέου Δεξιού Κόμματος προκειμένου να επανατοποθετηθεί η ΔΕΞΙΑ στον πολιτικό χάρτη της χώρας.

Συγκεκριμένα: το κόμμα της ΔΕΞΙΑΣ θα επικεντρώσει τις πολιτικές του θέσεις στην επανεδραίωση του κοινωνικού κράτους, του κράτους πρόνοιας, καθώς και του αναπτυξιακού κράτους.

Θεωρούμε ότι το σύγχρονο ελληνικό κράτος οφείλει να συνδυάσει την κοινωνική του πολιτική με την οικονομική ανάπτυξη.

Το ελληνικό κράτος είναι υποχρεωμένο να υποστηρίξει τις κοινωνικές ανάγκες και παράλληλα να υπηρετήσει αναπτυξιακές πολιτικές.

Η προσφορά στην Πατρίδα αποτελεί συνώνυμο της προσφοράς σε όλα τα Στρώματα της κοινωνίας τα οποία είναι ισότιμα.

Ιδιαίτερα η στήριξη των ΑΜΕΑ της τρίτης ηλικίας των ανέργων των πτωχών των δικαιωμάτων των Ζωών ως ψυχές της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η προάσπιση και ολοκληρωμένη στήριξη και υποστήριξη του Συντάγματος των Νόμων και της Ελληνικής Προεδρευόμενης Δημοκρατίας αποτελούν το Ευαγγέλιο για όλους τους Έλληνες πολίτες, καθώς επίσης και η διάκριση των εξουσιών δηλαδή της Νομοθετικής της Εκτελεστικής και της Δικαστικής.

Η ΔΕΞΙΑ οφείλει να υπηρετήσει τα παραπάνω και θα αποτελέσει μια ήρεμη και ώριμη πολιτική δύναμη σε όλη την χώρα.

Με πρόγραμμα, κοινωνικό, φιλολαϊκό, δημοκρατικό, αναπτυξιακό οφείλουμε να επαναφέρουμε την ΔΕΞΙΑ στον πολιτικό χάρτη της χώρας αφού το πολιτικό κενό που υπάρχει είναι εμφανές σήμερα με τη ύπαρξη κεντροδεξιάς, άκρας δεξιάς, κεντρογεννών κομμάτων, του κομμουνιστικού κόμματος καθώς και της Αριστεράς που βρίσκεται στην εξουσία.

Η ΔΕΞΙΑ δεν εκπροσωπείται πολιτικά, προκειμένου να κατατεθούν προτάσεις κοινωνικού και αναπτυξιακού χαρακτήρα όπως τις υποστηρίζει η ΔΕΞΙΑ στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.

Πιστεύουμε στην παραγωγή πολιτικής στον άνθρωπο ως άτομο και πολίτη και στην ύπαρξη εθνικού προγράμματος .

Οφείλουμε να σεβόμαστε το παρελθόν αλλά σήμερα το νέο κόμμα της ΔΕΞΙΑΣ έρχεται να παρουσιάσει καινοτόμες πολιτικές προτάσεις .

Κοιτάμε μπροστά έχουμε πολλά να κάνουμε σκαλοπάτι σκαλοπάτι όπως είναι το έμβλημα μας. Δηλαδή εκπροσωπούμε τον πολίτη που ζει την κάθε ημέρα και ανεβαίνει τα σκαλοπάτια της ζωής»


Ο Πρόεδρος του νέου κόμματος με την ονομασία "ΔΕΞΙΑ", ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μαυρίκος!













magdasblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου