ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

5 Ελληνες ηθοποιοί που έκαναν μία τρομακτικά μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία και μετά εξαφανίστηκαν (Φωτογραφίες)


Από τον «Κακό Βεζύρη» μέχρι τη «Μαρία την Άσχημη» και από τα «Εγκλήματα» μέχρι το εμβληματικό «10» του Καραγάτση που μεταφέρθηκε με
ανεπανάληπτη επιτυχία στη μικρή οθόνη, θαυμάσαμε πραγματικά ταλέντα – είτε στο δράμα είτε στην κωμωδία – που μέχρι τώρα δεν θα είδαμε ξανά στην τηλεόραση, συνεχίζουν την πορεία τους, όμως είτε στο θέατρο είτε στο σινεμά είτε μέσα από άλλες μορφές τέχνης.

«Ο κακός Βεζύρης» – Mega (1997) – Ναταλία Καποδίστρια
«Προσκυνήστε το είδωλο». Τρεις λέξεις, μια ατάκα, ένα σλόγκαν. Την ατάκα ξεστόμιζε η Ναταλία Καποδίστρια ως λαϊκή αοιδός και ερωμένη του υπουργού, «Αννίτα Ρασσιά». Η ταλαντούχα ηθοποιός εμφανιζόταν μεταμφιεσμένη σε ντίβα της πίστας σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Χάρη Ρώμα. Πήρε μέρος σε αρκετές παραγωγές της δημόσιας και της ιδιωτικής τηλεόρασης και στη συνέχεια διοχέτευσε το ταλέντο της στο θέατρο, τη ζωγραφική και τη φωτογραφία.



«Εγκλήματα» – ΑΝΤ1 (1998) – Σταύρος Μαυρίδης
«Κυρία Κουτσούμπαααα, θέλεις να με γδύσεις ή να γδυθώ μόνος μου;». Την ατάκα απευθύνει στην έκλυτη «Κορίνα» (Μαρία Καβογιάννη), ο καλός ηθοποιός, Σταύρος Μαυρίδης, ως «Φώτης Κουτσούμπας», ξάδερφος πελάτη της «Κορίνας» που έρχεται από το χωριό για να την παντρευτεί και να ξεπλύνει την τιμή της οικογένειας. Από τότε ο ηθοποιός δουλεύει στο θέατρο και σε ανεξάρτητες σκηνές, έχει πρωταγωνιστήσει σε ταινίες μικρού μήκους, ενώ έχει δανείσει τη χαρακτηριστική φωνή του σε αρκετές μεταγλωττίσεις ταινιών κινουμένων σχεδίων.


«Μαρία η Άσχημη» – Mega (2006) – Αγγελική Δαλιάνη
Όταν βγήκε στον «αέρα» του Mega η «Μαρία η Άσχημη», κανείς δεν φανταζόταν ότι η νεαρή ηθοποιός και δημοσιογράφος, μέσα από την επιτυχημένη μεταμόρφωση της σε… ασχημόπαπο, θα έπαιρνε εκδίκηση για όλα τα κορίτσια της Ελλάδας που υπέφεραν, φορώντας τα βαριά μυωπικά γυαλιά τους. Η Δαλιάνη είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούς το «Πόσο σ’ αγαπώ» του Σταμάτη Κραουνάκη, του τραγουδιού, δηλαδή, των τίτλων έναρξης της σειράς. Μετά τη σαρωτική επιτυχία του σίριαλ, η Δαλιάνη έγινε μητέρα και μέχρι σήμερα δεν έχει επανέλθει με κάποια τηλεοπτική δουλειά.





joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου