ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Οι συμβουλές του Λεβέντη προς τον Τσίπρα

Σύντομη προσφυγή στις κάλπες προέβλεψε ο πρόεδρος της (έκπληξης των εκλογών) Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ως φιλοξενούμενος σε τηλεοπτικό «πρωινάδικο».


«Νομίζω ότι γρήγορα θα έχουμε εκλογές, γιατί τον Τσίπρα τον βλέπω μόνος του να προκαλεί το τέλος του», τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο πρόεδρος των… προέδρων μίλησε για όλους και για όλα, αποκαλύπτοντας ακόμα και διαλόγους που είχε, επί χρόνια, με τον γιό του.
«Μέχρι τώρα ήταν υπέρ του να συνεργαστούμε με κάποιο κόμμα. Χθες ήρθε, με φίλησε και μου είπε: “Τελικά είχες δίκιο. Θα έρθει ο λαός μόνος του. Η επιμονή σου θα νικήσει. Όλοι κάναμε λάθος που σου λέγαμε να συνεργαστείς με άλλο κόμμα”. Το παιδί είδε ότι η νίκη είναι έτοιμη», δήλωσε και βούρκωσε με την Φαίη Σκορδά να λέει ότι νιώθει ότι περισσότερο από οτιδήποτε τον συγκινούν τα λόγια του γιου του με τον ίδιο να συμφωνεί.
Στη συνέχεια, ο Βασίλης Λεβέντης αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε ο ίδιος με τον Απόστολο Γκλέτσο. «Με πήρε τηλέφωνο ο Γκλετσος και μου είπε: “έσφαλα που δεν ήρθα κοντά σου. Είσαι ο δάσκαλός μου, ό,τι έμαθα από την πολιτική το έμαθα από εσένα”».



lykavitos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου