ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Ραχήλ Μακρή: «Ήρθε ο καιρός το Ελληνικό κράτος να μην υποκύπτει στις απαιτήσεις των ολιγαρχών» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην συζήτηση των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης όλων των Ελλήνων η Βουλευτής Νομού Κοζάνης τόνισε ότι μοιράζεται το όραμα της ισόρροπης
ανάπτυξης και της δίκαιης κοινωνικής συμβίωσης με όλους τους συμπολίτες που πιστεύουν ότι κέντρο της πολιτικής οφείλει να είναι ο άνθρωπος.

Ειδικά για τη ΔΕΗ, μεταξύ άλλων, επισήμανε «Ίση αμοιβή για ίση εργασία διεμήνυσε ο Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Είναι καιρός να στελεχωθούν τα ορυχεία και τα ΑΗΣ με μόνιμους εργαζόμενους που θα έχουν και τεχνικό εξοπλισμό και απαραίτητη εκπαίδευση ώστε να μην υπάρχουν ατυχήματα. Είναι καιρός να αποδοθεί δικαιοσύνη προς την τοπική κοινωνία που πληρώνει βαρύ υγειονομικό τίμημα με την πρόσληψη, δυνάμει εντοπιότητας, των εργαζομένων που πληρούν τις απαιτήσεις των προκηρυσσόμενων θέσεων. Είναι καιρός τα δύο μεγάλα νοσοκομεία του νομού «Μαμάτσειο» και «Μποδοσάκειο» να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας για τους πολίτες. Γιατροί που θέλουν να τα στελεχώσουν υπάρχουν. Πολιτική βούληση δεν υπήρχε, γιατί προτεραιότητα για σας είχαν οι εργολάβοι. Τώρα, κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του.
Δεν είναι δυνατόν κάτοικοι προς μετεγκατάσταση οικισμών να καλούνται να πληρώσουν κτηματογραφικά τέλη για περιουσίες που έχουν απαλλοτριωθεί από τη ΔΕΗ και να εμπαίζονται τόσο από τη διορισμένη διοίκηση της εταιρείας όσο και από την αρμόδια υπηρεσία κτηματογράφησης. Η λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα οφείλει να είναι άμεση και μόνιμη. Δεν είναι δυνατόν να ξεσπά φωτιά στο ΑΗΣ Πτολεμαΐδας γιατί ειδικοί επιτηρητές που είχαν αποτρέψει παρόμοιες καταστροφές στο παρελθόν έχουν απολυθεί ή μετατεθεί εξαιτίας περικοπών. Για όσους δεν γνωρίζουν, η φωτιά στο συγκεκριμένο ατμοηλεκτρικό σταθμό κατέστρεψε εξοπλισμό εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ».


Η Βουλευτής έκλεισε την ομιλία της υπογραμμίζοντας ότι με «Το άρθρο 28 του Συντάγματος, κύριε Μητσοτάκη, αναφέρεται σε υπερεθνικούς οργανισμούς και όχι σε Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου που προσβάλλουν το ελληνικό Κοινοβούλιο. Άλλωστε λίγο όψιμα θυμήθηκε το Σύνταγμα η κυβέρνηση των κομμάτων που δήλωναν ότι νομοθετούν εκτός του Συντάγματος και υλοποιούσαν συμφωνίες κομμένες και ραμμένες στα συμφέροντα των πιστωτών, που συναγωνίζονταν με την τρόικα στην ανάληψη επώδυνων, άχρηστων μέτρων εις βάρος του λαού, αυτοί οι οποίοι υπέγραφαν συμφωνίες σκανδαλώδεις, άνισες και ετεροβαρείς, που υπογράψατε για να κερδίζει μόνο η Γερμανία, όπως για παράδειγμα με τη ΔΕΗ, που αν παραμένατε στην εξουσία θα την παραδίδατε στην κρατική γερμανική RWE που ευτυχώς αυτή θα σταματήσει. Οι συμφωνίες τις οποίες υπογράφετε, θυμίζουν λίγο τη «Φάρμα των ζώων», όπου όλα τα ζώα υποτίθεται ότι είναι ίσα αλλά κάποια είναι πιο ίσα από τα άλλα»
Δείτε :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου