ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Μπάχαλο έκανε τη Βουλή η Κωνσταντοπούλου


Επιβεβαιώθηκε και με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι δεκανίκι της Χρυσής Αυγής.
Λίγο καιρό πριν από τη δίκη της εγκληματικής οργάνωσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου προέβη σε ένα θεσμικό ατόπημα κάνοντας ισότιμους συνομιλητές εντός της Βουλής τη Χρυσή Αυγή. Τόσο καιρό δεν είχε πειράξει την κόρη του «Προέδρου» και ολόκληρο τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η Βουλή λειτουργούσε χωρίς την παρουσία των έγκλειστων βουλευτών της οργάνωσης. Τόσο καιρό δεν είχαν ασχοληθεί με το θέμα. Τώρα που ανέλαβαν την εξουσία αποφάσισαν να φέρουν τους Χρυσαυγίτες στη Βουλή και να ψηφίζουν όποτε θέλουν. Να κάνει το Προεδρείο της Βουλής, δηλαδή η Κωνσταντοπούλου αιτήματα στον εισαγγελέα και να τους βγάζουν από τον Κορυδαλλό για να ψηφίζουν.


Η αρχή έγινε με τον Άδωνη Γεωργιάδη και τη συνεδρίαση για την άρση ασυλίας του κ. Γεωργιάδη που αφορά μήνυση από ιδιώτη για πώληση βιβλίων χωρίς παραστατικά.

Η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, εισηγήθηκε να αναβληθεί η συζήτηση για σήμερα, καθώς όπως ανέφερε, ομόφωνα το προεδρείο αποφάσισε ότι η απόφαση του εισαγγελέως δεν είναι επαρκώς δικαιολογημένη.

Η αναφορά αυτή της κ. Κωνσταντοπούλου προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις τόσο του Άδωνη Γεωργιάδη όσο και των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε ότι δημιουργείται με την απόφαση αυτή ένα κακό προηγούμενο, «ανοίγει η κερκόπορτα» είπε χαρακτηριστικά, και πρόσθεσε ότι αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τον τρόπο λειτουργίας της Βουλής και ότι η ΝΔ δεν θα το κάνει δεκτό.

«Μολονότι έχει διαβιβαστεί η πρόσκληση για τους βουλευτές κρατούμενους για να συμμετάσχουν στην σημερινή διαδικασία, από την εισαγγελική αρχή δεν δόθηκε χωρίς όμως κάποια αιτιολογία που μπορεί να γίνει δεκτή από τη Βουλή», ανέφερε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε να συνεχιστεί η διαδικασία καθώς ταλαιπωρείται κατά ανεπίτρεπτο τρόπο, όπως είπε, και συμπλήρωσε ότι αύριο έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις και δεν μπορεί να βρίσκεται στη Βουλή.

«Είναι άλλης τάξεως το θέμα που εκθέτετε, από το θέμα του πως πρέπει να λειτουργεί η Βουλή με όλους τους βουλευτές της» σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Κουτσούκος υποστήριξε ότι δεν μπορεί η Βουλή να είναι δέσμια των αποφάσεων των δικαστικών λειτουργών και της δικαιοσύνης.

Στο θέμα παρενέβη και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης που τόνισε ότι ο κανονισμός της Βουλής δεν εξετάζει αν κάποιος απουσιάζει αλλά αποφασίζει κατά πλειοψηφία.

«Η σύνθεση της Βουλής δεν μπορεί να επηρεάζεται από άλλες λειτουργίες του πολιτεύματος. Δεν έχουμε να κάνουμε με εκούσια απουσία» αντέτεινε η κ. Κωνσταντοπούλου.

Για «συνταγματικό πραξικόπημα» έκανε λίγο αργότερα και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος.


antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου