ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Στήριξη Αγγελοπούλου σε Τσίπρα: Κάνει το Γιάννα-Γιάνα

Όπως λέει και θυμόσοφος λαός μας: αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς. Στο πλευρό της ελληνικής κυβέρνησης και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα προστρέχει η Γιάννα
Αγγελοπούλου, η οποία με παρέμβασή της, μέσω άρθρου της στην αμερικανική Huffington Post καλεί τους ευρωπαίους και τους ξένους ηγέτες να δώσουν μία ευκαιρία στην Ελλάδα.


Μάλιστα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι αυτό που ζήτησε ο Ελληνικός Λαός με την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν «Αξιοπρέπεια» και ότι επέλεξαν αυτή την κυβέρνηση «όχι λόγω απόγνωσης αλλά από αισιοδοξία και πεποίθηση ότι μπορούν να αφήσουν πίσω τους τις προκλήσεις των τελευταίων χρόνων αν τους δοθεί μια ευκαιρία».

Είναι βεβαίως απολύτως δημοκρατικό για τον καθένα να εκφράζει την στήριξή του όπου θέλει. Να σταματήσει όμως ο κ. Τσίπρας να επικαλείται τα συμφέροντα του «κυρίαρχου λαού».

Ο πόλεμος με τους Ολιγάρχες , όπως γράφαμε, πάει περίπατο, και η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας, έχει αγκαλιάσει πρώτη φορά έτσι την «Αριστερά».

Στο μεταξύ, η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου προέβη σε αγωγή προς το περιοδικό Unfollow.

Με την πολυσέλιδη αγωγή της, η Γιάννα Αγγελοπούλου αξιώνει 800.000 ευρώ από τους τρεις συντάκτες, γιατί το δημοσίευμα του UNFOLLOW της προκάλεσε «ψυχικό πόνο και στεναχώρια», την... «δυσφήμισε βάναυσα σε δεκάδες χιλιάδες πρόσωπα στην Ελλάδα και το εξωτερικό», αλλά και διατάραξε την «κοινωνική και ηθική» της ισορροπία.

Kάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι, ενώ η αγωγή είχε κατατεθεί από τις 16/1/2015 στο Πρωτοδικείο Αθηνών κοινοποιήθηκε στο περιοδικό 10 μέρες μετά. Όχι σε μια τυχαία ημερομηνία, αλλά την επομένη των εκλογών που ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτη δύναμη.

Προφανώς η κυρία Αγγελοπούλου περίμενε πρώτα να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό μιας και στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ του περιοδικού, υποστηρίζεται ευθέως πως η κ. Αγγελοπούλου συγκαταλέγεται στους επιχειρηματίες που έσπευσαν εγκαίρως να δηλώσουν τη στήριξή τους στον ΣΥΡΙΖΑ.

Πάντως, μαθαίνουμε ότι ήθελε να γράψει στο τέλος της βαρυσήμαντης παρέμβασης πως «εάν δε δοθεί στον Τσίπρα ευκαιρία, θα αναγκαστεί να ξανακάψει το άλσος της Φιλοθέης με πυροτεχνήματα, όπως είχε κάνει το 2004». Αλλά αυτό μάλλον υπέστη μερική λογοκρισία.

ΥΓ. Σε ένδειξη συμπαράστασης αλλάζει το Γιάννα σε Γιάνα



Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου