ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Ο Βαρδινογιάννης στηρίζει Τσίπρα...

Τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας

Συνέντευξη στο Reuters έδωσε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, γνωστός και ως Τζίγκερ και ανέλυσε την πολιτική κατάσταση και
τις πρώτες ημέρες του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία.


Σύμφωνα με τις δηλώσεις, ο κ. Βαρδινογιάννης είπε πως είναι «βάσιμη η στάση» της κυβέρνησης Τσίπρα να επιτεθεί «ενάντια σε ένα συγκεκριμένο καθεστώς που έπαιξε σημαντικό ρόλο και επηρέασε με αρνητικό και διεφθαρμένο τρόπο το επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα».

Τόνισε πως η αντιμετώπιση της διαφθοράς θα έχει θετικό αντίκτυπο στην οικονομική ανάπτυξη και την εμπιστοσύνη προς τις επιχειρήσεις.

Επιπλέον, επισήμανε: «Η ιδιοκτησία και διαχείριση μίας επιτυχημένης παγκοσμίως επιχείρησης δεν σημαίνει ότι είσαι ολιγάρχης».

Ο κ. Βαρδινογιάννης κατέληξε λέγοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στη νέα κυβέρνηση και τόνισε: «Προσωπικά καλωσορίζω τον τρόπο προσέγγισης όπου το “fair play”, οι νόμοι και οι κανονισμοί θα υπερισχύσουν».

Καλωσορίζουμε κι εμείς την άποψη ενός παλαιού τζακιού της επιχειρηματικής σκηνής που λέει ότι πρέπει να γίνει κάτι με τους ολιγάρχες, έστω και από τον Τσίπρα.

Όμως, έχουμε μια απορία που μας γεννιέται μετά την ξαφνική αγάπη των επιχειρηματιών και γνωστών εφοπλιστών προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν ήταν ο Βαρδινογιάννης αυτός που πολέμησε λυσσαλέα τον Σαμαρά; Το Star, το συγκρότημα Real, ο συνέταιρος Κουρής, δεν έδωσαν μάχη για να πέσει η κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ;

Δημοσιεύματα, πόλεμος από το λόμπι της δραχμής, καμιά προσπάθεια να μη φαίνεται το μίσος για τον Σαμαρά. Και ταυτόχρονα το επιχειρηματικό λόμπι να ομνύει στο όνομα ενός... ταξικού εχθρού;

Ρωτάμε γιατί μετά την ξαφνική συνέντευξη στο Reuters και τα λόγια πίστης στον κ. Τσίπρα μπορεί να συνδέεται η συμπεριφορά προεκλογικά με την μετεκλογική.

Τι άλλο έχουν να δουν τα μάτια μας.



antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου