ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Καλά, δεν έχουν Τσίπ(ρ)α;

Από εδώ και στο εξής, όταν θα θέλουμε να κάνουμε κάποιον να ντρέπεται για την συμπεριφορά του, για την ξεφτίλα του ή για την παντελή έλλειψη οτιδήποτε
αληθινού μέσα του θα λέμε: «Δεν έχει Τσίπ(ρ)α».


Μέσα σε μία εβδομάδα η κυβέρνηση της χαράς απέδειξε αυτά που γράφαμε καιρό τώρα. Ότι πρόκειται για άθλιους ψεύτες, κάλπικους οπορτουνιστές που έκαναν τα πάντα να πάρουν την κουτάλα. Χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα, ακόμη και το ψέμα σε τόσο μεγάλες δόσεις.

Χθες ο Βαρουφάκης, για όσους τον ξέρουν… Μπαρουφάκης, άφησε τις μπαρούφες κατά μέρος και συντάχθηκε με όσα έλεγε κι έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση. Η περίφημη διαγραφή χρέους είναι παρελθόν. Το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον νεκρό και το κλαίνε οι χήρες και οι παντρεμένες.

Μια μπαρούφα προεκλογική ήταν, ένα τόσο μικρό… ψεματάκι για να πιστέψουν οι κοιμισμένοι ψηφοφόροι και να ρίξουν δαγκωτό Τσίπρα.

Τι έλεγε μέχρι προχθές ο πρωθυπουργός και τα στελέχη του; Διαγραφή χρέους δεν έλεγε; Στις 19 Δεκεμβρίου ο κ. Τσίπρας σε συνέντευξή του τόνισε ότι η Ευρώπη θα έπρεπε να «μειώσει ή να διαγράψει» ένα μεγάλο μέρος του χρέους της Ελλάδας σε ένδειξη αλληλεγγύης, όπως είχε συμβεί το 1953, όταν οι διεθνείς πιστωτές είχαν διαγράψει μεγάλο χρέος των πολεμικών χρεών της Γερμανίας.

Που είναι η διεθνής διάσκεψη; Που είναι η διαγραφή; Που είναι το μοντέλο του 1953; Τα πήρε ο Βαρουφάκης πίσω, λόγια του αέρα ήταν, τώρα που τα πράγματα ζόρισαν επέστρεψε ο ΣΥΡΙΖΑ στο ρεαλισμό.

Ξέρετε με τι θα αντικαταστήσει τη διαγραφή ο ροκ σταρ κατά τύχη οικονομολόγος; Με… αέναα ομόλογα είπε χθες στους FT. Ο άνθρωπος είναι μεγάλος παπατζής.

Ο Πάνος Καμμένος μόλις στις 4 Ιανουαρίου κατηγορούσε τον Σαμαρά και ζητούσε διαγραφή χρέους και σεισάχθεια (λες και ξέρει τι σημαίνει η λέξη). Έλεγε τότε: «Πρέπει να απαντήσει τώρα (ο κ. Σαμαράς), επιθυμεί ή όχι τη διαγραφή του χρέους; Είναι ποτέ δυνατόν να προχωρήσει η Ελλάδα με ένα χρέος της τάξεως των 540 δισεκατομμυρίων ευρώ της κεντρικής κυβέρνησης και του υπόλοιπου δημόσιου τομέα; Αν όχι, ας σταματήσει να λέει ψέματα στον ελληνικό λαό».

Τι έχει να πει τώρα για το συνεταιράκι του τον κωλοτούμπα. Μαζί θα κάνουν πιρουέτες στο Σύνταγμα;

Από την άλλη, ο Τσακαλώτος πάλι χθες από το Mega έλεγε ότι δεν θα υλοποιήσουν υποσχέσεις μέχρι το Μάιο οι οποίες θα έχουν δημοσιονομικό κόστος. Όπερ σημαίνει ότι… πάπαλα οι αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις. Έλεγαν καμιά μα… ια για να περνά η ώρα όταν υποστήριζαν ότι θα προσλάβουν χιλιάδες κόσμου ή ότι θα καταργήσουν φόρους και άλλα τέλη. Ξεχάστε τα κύριοι εσείς που ψηφίσατε για να δείτε τον αριστερό παράδεισο της χώρας.

Ο δε Βαρουφάκης πάλι είπε ότι δεν μπορεί να πάρουμε πίσω τις ιδιωτικοποιήσεις που έχουν γίνει, ενώ δεν θα κρατικοποιηθούν και οι τράπεζες. Το είπε σε στελέχη του Σίτι. Άραγε τι λέει ο Λαφαζάνης που απαιτούσε να γίνουν κρατικές οι τράπεζες;

Κάθε μέρα και θα αποκαλύπτονται τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ. Κάθε μέρα και θα καταλαβαίνει ο κόσμος που ψήφισε πόσο κορόιδο πιάστηκε. Κι όταν θα περάσει το επικοινωνιακό μπαράζ υπέρ της κυβέρνησης, όταν θα έρθουν και τα σκληρά μέτρα λιτότητας (γιατί θα έρθουν) τότε όλοι μαζί θα ψάχνουμε για ώμο να κλάψουμε για τη χώρα που εξευτελίζεται από τους "αριστερούς" της ψευτιάς και της απάτης.



Antinews.gr

1 σχόλιο: