ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Η ΑΕΚ είναι εδώ! -Ολυμπιακός - ΑΕΚ 1-1 (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν έρχεται, ήρθε! 
Η παθιασμένη ΑΕΚ δεν πτοήθηκε κόντρα στον Ολυμπιακό, που την υποτίμησε και με εξαιρετική εμφάνιση
πήρε την ισοπαλία (1-1) στο «Καραϊσκάκη»! Αραβίδης και Μιλιβόγεβιτς τα γκολ.
Σαν να μην πέρασε μια μέρα.


Η ΑΕΚ επέστρεψε μετά από σχεδόν δύο χρόνια στο Φάληρο και το έκανε σαν πραγματικά μεγάλη ομάδα.

Ο Αραβίδης (14') «τιμώρησε» τα αμυντικά κενά του Ολυμπιακού, που πλήρωσε την υπεροψία του, τις επιλογές του Περέιρα και το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει στο τελικό 1-1 με τον Μιλιβόγεβιτς (48').

Όλα ανοιχτά για την πρόκριση στα ημιτελικά, με την ρεβάνς σε τρεις εβδομάδες στο ΟΑΚΑ.

Το ματς:

Το εκτεταμένο ροτέισον του Περέιρα ξάφνιασε και …βοήθησε να διαμορφωθούν συνθήκες ντέρμπι. Ακόμα περισσότερο όμως ξάφνιασε (θετικά στην προκειμένη περίπτωση) η ΑΕΚ. Το παθιασμένο σύνολο του Δέλλα ήταν αυτό που πίεζε ψηλά και στρίμωξε το αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού που όχι μόνο δεν έβγαζε σιγουριά, αλλά ήταν επιρρεπές στο εύκολο λάθος.

Η προειδοποίηση ήρθε με το καλησπέρα: ο Σιόβας «έχασε» τον Μπαρμπόσα, με τον Μέγιερι και το δεξί δοκάρι να σώζουν στο . Μόλις λίγα λεπτά πιο μετά χτύπησε και δεύτερο καμπανάκι, στο παρακινδυνευμένο γύρισμα του Σαντάνα που έβαλε σε μπελάδες τους Πειραιώτες. Ούτε αυτό όμως… ακούστηκε και το κακό δεν άργησε να τριτώσει. Ο Αραβίδης υποδέχθηκε ανενόχλητος τη μπάλα στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ τιμώρησε τη νέα ερυθρόλευκη αδράνεια, δίνοντας δίκαιο προβάδισμα στην ΑΕΚ.

inner

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Περέιρα να σημειώνει το μπλοκάκι του προβληματισμένος και κάποιες από τις γραμμές του, θα έπρεπε να περιλαμβάνουν το «ρεκτιφιέ» που αποσυντόνισε την ομάδα και η κακή σύνδεση των γραμμών που είχε ως συνέπεια να μην μπορεί να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη προσπάθεια. Για να έρθει η πρώτη, ο ηλεκτρονικός πίνακας έδειχνε 38’ παιχνιδιού.

inner

Και με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, φρόντισε να διορθώσει ορισμένα από τα (δικά του) λάθη. Πριν όμως πάρει την προσδοκώμενη ενίσχυση από τις αλλαγές του (Μήτρογλου και Αφελάι), η λύση ήρθε από αλλού. Από (τραβηγμένο) φάουλ που κέρδισε ο Σαλίνο και το οποίο εκτελέστηκε από τον Φορτούνη, ήρθε η ισοφάριση. Η προσπάθεια μοιράστηκε ανάμεσα σε Διαμαντάκο και Μιλιβόγεβιτς, για να χρεωθεί εν τέλει στον Σέρβο.

Η ΑΕΚ άρχισε να μένει από τρεξίματα, να οπισθοχωρεί, αλλά την ίδια στιγμή παρέμενε πιστή στο πλάνο της. Και με τεράστια ψυχικά αποθέματα να αντέχει στην πίεση του Ολυμπιακού, που όλο και εξασθενούσε. Το παρ' ολίγον ολέθριο λάθος του Ανέστη ήταν το τελευταίο καρδιοχτύπι με το τελικό 1-1 και την εμφάνιση να επισφραγίζει ότι πλέον επέστρεψε...

inner

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Σαλίνο, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Διαμαντάκος.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Αφελάι, Μήτρογλου, Τσόρι, Βούρος, Σάλιακας.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Αραβίδης.

Στον πάγκο: Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Ρόβας, Σαρρής, Κρισάντους, Ζόριτς.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)
Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Σίπκας (Πέλλας).
Γήπεδο: «Γ. Καραϊσκάκης»


sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου