ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Ελληνίδες θεές μαγεύουν την Ευρώπη

Με αυτά τα δυο κορίτσια θα ασχοληθεί κανείς;
Την ώρα που Παναθηναϊκοί και Ολυμπιακοί ακονίζουν τα ξίφη τους, την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο ζει την απόλυτη απαξίωση του, την ώρα που στο μπάσκετ
ανταλλάσσουν καυστικές ανακοινώσεις και βγάζουν αποτελέσματα αγώνων τέσσερις μήνες μετά την ολοκλήρωσή τους, την ώρα που αθλητικές ομοσπονδίες δεν έχουν ούτε ευρώ να στείλουν τις εθνικές ομάδες σε διεθνείς αγώνες , δυο Ελληνίδες επικοντίστριες κοντράρονται στον αέρα για την καλύτερη επίδοση στον κόσμο.


Μια απίστευτη κόντρα που όμοιά της έχει να δει ο ελληνικός αθλητισμός τουλάχιστον 20 χρόνια εξελίχθηκε το διήμερο Πέμπτης και Παρασκευής σε Ευρώπη και Αμερική. Πόσοι το έμαθαν ; Ελάχιστοι.

Πρωταγωνίστριες οι Νικόλ Κυριακοπούλου και Κατερίνα Στεφανίδη που έσπασαν τρεις φορές το Πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ και ταυτόχρονα βελτίωσαν αντίστοιχες φορές την καλύτερη επίδοση στο κόσμο.

Η αρχή έγινε την Πέμπτη το απόγευμα με την Κυριακοπούλου να περνάει πάνω από τα 4.77 σε διεθνές μίτινγκ της Στοκχόλμης και να σημειώνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Λίγες μόλις ώρες αργότερα η Κατερίνα Στεφανίδη στις Ηνωμένες Πολιτείες που ζει και προπονείται δίνει τη δική της απάντηση και με 4.78 παίρνει αυτή το ρεκόρ και βελτιώνει και την καλύτερη επίδοση στην Ευρώπη. Η Νικόλ όμως δεν είχε πει την τελευταία της απάντηση και την Παρασκευή το βράδυ σε ένα άλλο μίτινγκ στο Μπέρμιγχαμ βάζει τον πήχη στα 4.80 και τον περνάει κάνοντας όλη την Ευρώπη να μιλάει γι’ αυτήν.

Σε λίγες μέρες οι δυο πρωταθλήτριες θα συναντηθούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού της Πράγας έχοντας τις δυο κορυφαίες επιδόσεις στην Ευρώπη.

Μακάρι η σπουδαία κόντρα τους να «γεννήσει» κι εκεί ένα ακόμη μεγάλο ρεκόρ και δυο υπέρλαμπρα μετάλλια. Μακάρι...




Antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου