ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ντέρμπι και πρόωρος... τελικός με το βλέμμα στο μέλλον

Στις 19:30 (OTESport5) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ στο πρώτο ματς των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.



Ενας αγώνας που... μοιάζει με πρόωρο τελικό, καθότι μιλάμε για τις δύο πιο ποιοτικές ομάδες των «8» του θεσμού. Η κληρωτίδα τους έφερε πιο νωρίς ως ζευγάρι και έτσι απόψε θα δούμε το πρώτο... ημίχρονο, ενώ το δεύτερο θα διεξαχθεί στις 5 Μαρτίου στο ΟΑΚΑ. Ο Ολυμπιακός έχει το προβάδισμα λόγω ρόστερ, αγωνιστικής ανωτερότητας και... αύρας Πρωταθλητή. Η ΑΕΚ έχει ενθουσιασμό, φιλοδοξίες και με το «όπλο» του αουτσάιντερ και του επαναληπτικού στην έδρα της. Τους χωρίζει μια ολόκληρη κατηγορία, αλλά τα μεγέθη είναι πολύ σημαντικά με εκατομμύρια φιλάθλους και τεράστιο ενδιαφέρον. Κάτι που αποτυπώνεται και στο αποψινό sold out.

Είναι και η πρώτη... αναμέτρηση Μαρινάκη – Μελισσανίδη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που απασχολεί εδώ και καιρό τον χώρο με τα όσα έγιναν πριν λίγους μήνες και σίγουρα θα απασχολήσει περισσότερο από του χρόνου όταν η ΑΕΚ επιστρέψει στην Super League.

Οι ενδεκάδες Περέιρα και Δέλλα

Αγωνιστικά Περέιρα και Δέλλας βλέπουν διαφορετικά το παιχνίδι για Ολυμπιακό και ΑΕΚ αντίστοιχα. Ο Πορτογαλος προπονητής των Πειραιωτών άφησε βασικούς του εκτός και δίνει ευκαιρίες στο αποψινό παιχνίδι με την ελπίδα να δικαιωθεί με ένα καλό σκορ. Ο «Τράι» παίζει με όλα του τα «όπλα» με στόχο να... κλέψει κάτι απόψε η ΑΕΚ στο Φάληρο και να τα παίξει όλα για όλα στο ΟΑΚΑ μπροστά σε χιλιάδες Ενωσίτες.

Ο Βίτορ Περέιρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 δίνοντας ανάσες σε κάποιους παίκτες του. Η πιθανή ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» θα αποτελείται από τους Μέγερι, Σαλίνο, Μαζουακού, Σαντάνα, Σιόβα, Μανιάτη, Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνη, Ντουρμάζ, Αφελάι και Μήτρογλου.

Ο Τραϊανός Δέλλας θα παίξει με 4-2-3-1 και οι πιθανοί έντεκα που θα ξεκινήσουν είναι οι Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος, Πλατέλλας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης.

Mε δεδομένο ότι η Super League έχει απωλέσει σημαντικό κομμάτι της ποιότητας της και ο Ολυμπιακός δεν βρίσκει συχνά ισάξιους αντιπάλους, ευχή όλων να δούμε καλό ποδόσφαιρο, ένα δυνατό ντέρμπι και μόνο... ποδοσφαιρικό θέαμα. Τίποτε άλλο.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου