ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σαμαράς στην Λίστα Λαγκάρντ;

Μάταιες οι προσπάθειες να μπλέξουν τον Σαμαρά..

Σε πόλεμο λάσπης κατά του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, επιδίδονται ορισμένα λαθρόβια sites της ψευτοαριστερής θολοκουλτούρας.



Ποντικοί που απειλούν με μακελειό το πολιτικό σκηνικό διαδίδουν ότι ο Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ. Αφήνουν ένα παράθυρο να είναι… συνωνυμία αλλά με περίτεχνες ενέργειες ρίχνουν τη λάσπη και την αφήνουν να απλωθεί στο διαδίκτυο.

Και κάπως έτσι, όσοι ασχολούνται με τη δημοσιογραφία της κλειδαρότρυπας και του εκβιασμού μαθαίνουν ότι… κάποιος Αντώνης Σαμαράς βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ. Και η λάσπη μένει.

Δεν κάνει κανένας τον κόπο να πει ότι στη λίστα αυτή οι περισσότεροι νομίμως υπάρχουν και νομίμως έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.

Βεβαίως, στη λίστα αυτή δεν υπάρχουν «αριστεροί» σαν τον Λαζόπουλο, ή τους υπουργούς που έπαιζαν στο εξωτερικό όπως ο Σταθάκης, ο Τσακαλώτος ή η Βαλαβάνη.

Κανείς επίσης δεν μπήκε στον κόπο να πει: «Βρε αδερφέ μήπως δεν είναι ο Σαμαράς ο πρωθυπουργός αλλά κάποιος άλλος που πιθανότατα να είναι απολύτως νόμιμος»; Αλλά είπαμε: Η λάσπη στον ανεμιστήρα είναι γνωστή στο χώρο της Αριστεράς. Την μάθαμε καλά την τακτική αυτή με τους ψεκασμένους που δωροδοκήθηκαν προεκλογικά. Ακόμη περιμένουμε να μας πει ο Χαϊκάλης για την υπόθεσή του.

Εν πάση περιπτώσει, η λίστα Λαγκάρντ, όπως είναι γνωστό, είχε δημοσιευτεί από τον γνωστό Συριζαίο δημοσιογράφο και γνωστό εχθρό του Σαμαρά, Κώστα Βαξεβάνη. Αν λοιπόν πριν δύο χρόνια η λίστα διέρρευσε και την είδε όλη η Ελλάδα γιατί δεν ξεσηκώθηκε θύελλα; Το όνομα Αντώνης Σαμαράς βρισκόταν στο νούμερο 1263. Δεν θα έκανε ο Βαξεβάνης πόλεμο τότε; Δεν θα γινόταν χαμός από τον ΣΥΡΙΖΑ; Δεν έγινε διότι απλά ο Σαμαράς αυτός είναι κάποιος πολιτικός μηχανικός, απλή συνωνυμία.

Αργότερα το ΣΔΟΕ έκανε αναταξινόμηση και το όνομα βρέθηκε στη θέση 417. Την πήραν λοιπόν οι ξευτιλισμένοι του διαδικτύου και την μετέδωσαν οι εκβιαστές των blog και του facebook και η υπόθεση πήρε διαστάσεις πανελλαδικές. Κι αν ο πρώην πρωθυπουργός έκρυψε λεφτά; Αναρωτιούνται κάποιοι.

Και οι χαχόλοι στο ίντερνετ τρώνε σαν κουτόχορτο την είδηση.

Για την ιστορία δημοσιεύουμε τη λίστα που δημοσίευσε το Hot Dog, χωρίς τότε να ειπωθεί κάτι για τον κ. Σαμαρά.





antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου