ΑΕΤΟΣ Grevena Γρεβενά : Ποιος είδε τον Φράγκο Φραγκούλη και δεν τον Φοβήθηκε; - "Κυβέρνηση ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να..."

Κάντε ΚΛΙΚ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά
Κάντε ΚΛΙΚ

Παρασκευή, 6 Φεβρουαρίου 2015

Ποιος είδε τον Φράγκο Φραγκούλη και δεν τον Φοβήθηκε; - "Κυβέρνηση ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ να..."

«Τον κ. Καµμένο τον εκτιµώ και του έχω εµπιστοσύνη. Ολοι όμως από τις πράξεις τους...

κρίνονται κι από αυτές θα κριθεί και ο νέος ΥΕΘΑ» σχολίασε ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άµυνας Φραγκούλης Φράγκος σε συνέντευξή του σε εφημερίδα.


Ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άµυνας επεσήμανε πως «Η Συνθήκη της Λωζάννης είναι κάτι που δε θα πρέπει ούτε για αστείο να πειράξει η οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση, διότι σε µια τέτοια περίπτωση θα ανοίξουν οι Ασκοι του Αιόλου και πλέον θα τεθούν υπό αµφισβήτηση ακόµα και τα χερσαία και θαλάσσια σύνορα της χώρας µας, τα οποία και καθορίζονται από τη συγκεκριµένη συνθήκη.»

Επιπλέον, τόνισε ότι «Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας έχει ικανότατα στελέχη τα οποία γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν», ενώ παράλληλα εξέφρασε την απόλυτη εµπιστοσύνη του τόσο στον κ. Παναγιώτη Σγουρίδη, όσο και στον κ. Τέρενς Κουίκ µε τη φράση:

«Ξέρω πως δε θα επιτρέψουν να γίνουν παρεµβάσεις, οι οποίες θα κάνουν κακό στην πατρίδα µας.»

Σχολιάζοντας τις αιτίες που οδήγησαν στην παραλίγο αυτοδυναµία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ο πρώην Υπουργός είπε: «Ας βρει εκείνος τα αίτια και τους λόγους που µας έφεραν σε αυτό το σηµείο»......

Αναφερόµενος παρακάτω στα περί «κόκκινων γραµµών» πάνω στα εθνικά µας θέµατα που είχε πει προεκλογικά ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στο κατά πόσο αυτές µπορούν να τηρηθούν, ήταν απόλυτα κατηγορηµατικός τονίζοντας:

«Πως οι υποσχέσεις πρέπει να τηρηθούν, είναι υποσχέσεις που τις έδωσαν άνδρες και ως άνδρες οφείλουν να τις τηρήσουν»...


Τρομακτικό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου