ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Τα άγνωστα σκοτεινά μυστικά των σταρ: Ενας δημοσιογράφος βγάζει τα άπλυτά τους στη φόρα -Eνας κόσμος ναρκωτικών και σεξ (Φωτογραφίες)

Ο σελέμπριτι δημοσιογράφος Κέβιν Σέσαμς βούτηξε σε έναν κόσμο γεμάτο ναρκωτικά και σεξουαλικές διαστροφές κατά τη διάρκεια της καριέρας του, αποκαλύπτοντας τις άγνωστες σκοτεινές πτυχές των διασήμων
με τους οποίους συνεργάστηκε.

Από την κορυφή της κοινωνίας των σταρ, ο Σέσαμς βούλιαζε ακόμη περισσότερο στους δικούς του εθισμούς ακούγοντας προσωπικές εξομολογήσεις των σταρ. Γεννήθηκε στον αμερικανικό Νότο, έχασε και τους δύο γονείς στα 9 του και έμεινε με τους παππούδες του στο Μισισίπι, όπου κακοποιήθηκε σεξουαλικά από έναν υπουργό στα 13 του.
Ο 59χρονος πλέον Σέσαμς αφηγείται τον αγώνα του να ξεφύγει από τους εθισμούς του, να ανακτήσει την ίδια τη ζωή του και να συγχωρήσει τον εαυτό του όταν έμαθε ότι ήταν θετικός στον ιό HIV.
Η ζωή του στη σκιά της δόξας αποκαλύπτεται στο νέο βιβλίο που κυκλοφόρησε με τα απομνημονεύματά του, με τίτλο «I left it on the mountain», στο οποίο αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωής του, αλλά και όλα τα εξωφρενικά που έχει δει και ακούσει κατά καιρούς από τους διάσημους με τους οποίους συνεργάστηκε.
Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, ο Σέσαμς έμενε στο Chateau Marmont στο Λος Άντζελες και διατηρούσε και μια σοφίτα στο κέντρο της Tribeca, στη Νέα Υόρκη. Ηταν από τους ελάχιστους δημοσιογράφους που είχε μπει για τα καλά στον κόσμο των σταρ και έχαιρε αντίστοιχης αντιμετώπισης, και έτσι είχε την ευκαιρία να μάθει και να ζήσει τα πάντα.
Πήρε συνέντευξη από την Κόρτνεϊ Λαβ ενώ ήταν γυμνή στην μπανιέρα της και ψάχνοντας το σπίτι της βρήκε έναν μίνι βουδιστικό ναό με ένα κουτί στο κέντρο που περιείχε τρίχες του Κερτ Κομπέιν
Η Αννα-Νικόλ Σμιθ μύριζε σαν εμετός και ο Ντάνιελ Ράντκλιφ του εξομολογήθηκε ότι νιώθει γκέι.
Ο Χιου Τζάκμαν εύχεται να ήταν ενήλικος το 1970 ώστε να είχε ζήσει το δωμάτιο με τα στρώματα στο Plato's Retreat της Νέας Υόρκης, αφού δήλωσε ότι του αρέσει η ιδέα του ζωώδους χάους και το να ακολουθούμε τις επιθυμίες μας. «Το αγαπημένο μου έργο από τη δραματική σχολή ήταν οι "Βάκχες". Είχε να κάνει με το βασιλιά Πενθέα που τον έφαγαν ζωντανό γυναίκες στα πλαίσια ενός διονυσιακού οργίου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σε πάρτι μετά τα Οσκαρ το 1995 τον πλησίασε ο Τόνι Κέρτις και του είπε ότι κάποτε ήταν ερωτευμένος με τον Γιουλ Μπρίνερ. Μάλιστα το πήγε λίγο παραπέρα, όταν είπε στον Σέσαμς ότι του θυμίζει πολύ τον Γιουλ Μπρίνερ και ότι «έχω δεκαετίες να κάνω κάτι με άντρα, αλλά η νύχτα είναι ακόμα στην αρχή της...».
Ο Σέσαμς επίσης είχε καπνίσει χασίς με τον Χιθ Λέτζερ στην Πράγα και αργότερα είπε στη σύζυγο του Λέτζερ, και επίσης ηθοποιό, Μισέλ Γουίλιαμς για την κοινή εμπειρία τους και η Μισέλ τον ευχαρίστησε που της το είπε.
Ωστόσο οι εθισμοί των σταρ δεν άφηναν και τον ίδιο ανεπηρέαστο, αφού ήταν επίσης μπλεγμένος στα ναρκωτικά και τις σεξουαλικές διαστροφές. Εκείνη την περίοδο έμαθε ότι θα βρει τη σωτηρία σκαρφαλώνοντας στο όρος Κιλιμάντζαρο και έστειλε e-mail στη Μάρθα Στιούαρτ γνωρίζοντας ότι το είχε κάνει κι εκείνη.
Πλησιάζοντας όμως στην κορυφή του βουνού το 2006, δεν βρήκε την επιφοίτηση που αναζητούσε: «Κοίταξα τον κόσμο κάτω και όλα αυτά που άφησα πίσω μου. Τον φόβο μου για τον θάνατο και τη συνέχεια της ζωής μου. Ετρεμα στον αδυσώπητο άνεμο και τότε γύρισα και σκαρφάλωσα πάνω στην κορυφή του βουνού».
Το βουνό τον είχε συγχωρέσει, όμως έμενε να συγχωρέσει και ο ίδιος τον εαυτό του. Τα κατάφερε τελικά μετά από ένα πνευματικό προσκύνημα στο Camino de Santiago de Compostela, στη βόρεια Ισπανία, όπου προσκυνητές περπατούν για πάνω από δύο χιλιάδες χρόνια.


Με την Κάρτνεϊ Λαβ

Με τον Τζάρεντ Λέτο (αριστερά) και τον αδελφό του Σάνον

Με την Οπρα Γουίνφρεϊ

Με τον ηθοποιό Αλαν Κάμινγκ


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου