ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Και η ελληνική showbiz έχει τις πόρνες της!!!

Ξέρω τι περιμένατε να δείτε σε αυτό το άρθρο. Ελληνίδες διάσημες που έχουν βγει στο κλαρί και το παίζουν κυριές. Θα ήθελα πολύ να
δημοσιεύσω τη λίστα μου, αλλά πρώτον θα έχανα την ωραία μου δουλίτσα και δεύτερον δεν ξέρω ποιος από εσάς θα μου έφερνε τσιγάρα στην φυλακή -στην καλύτερη των περιπτώσεων- γιατί πιο πιθανό είναι να βρεθώ σε κάποιο χαντάκι. Επειδή λοιπόν με θέλει η μανούλα μου ακόμα, δείτε τις καλύτερες πόρνες που πέρασαν στην ελληνική τηλεόραση, σε ρόλους που πραγματικά λατρέψαμε και αγαπήσαμε…


Μαρία Καβογιάννη



Την αγαπώ την Κορίνα από τα εγκλήματα. Μία πόρνη πολυτελείας με πολύ χιούμορ και ατάκα που σκοτώνει, δίνοντας ατελείωτες νύχτες ευχαρίστησης σε άνδρες που φιλοξενούσε στο σπίτι της… Μια χαζή, σέξι πόρνη με πολλή φαντασία.



Ζωή Λάσκαρη



Στη δραματική ταινία "Ο Αστερισμός της Παρθένου" παραγωγής του 1973 και σε σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη βρίσκουμε, την πιο πειστική ίσως πόρνη, Ζωή Λάσκαρη στο ρόλο μιας νεαρής ιερόδουλης, που διηγείται σε κάθε πελάτη της και μια διαφορετική ιστορία, για το πώς κατέληξε να κάνει αυτό το επάγγελμα, αποδίδοντας την επιλογή της άλλοτε στη φτώχεια και το πάθος της για τα χρήματα, άλλοτε στην τραγική μοίρα της και άλλοτε στην απόλυτη αγάπη...



Κατερίνα Χέλμη



Στα "Κόκκινα Φανάρια" η Κατερίνα Χέλμη (Μαρίνα) ήταν ένα από τα κορίτσια, που εκπορνεύονταν σ΄ ένα σπίτι της Τρούμπας, της μαντάμ Παρί (υπέροχη στο ρόλο της μαντάμ) η Δέσπω Διαμαντίδου, η οποία ίσως έχει και το ρεκόρ στο επάγγελμα, είτε ως πόρνη είτε ως τσατσά, στον ελληνικό κινηματογράφο. Ο Ντορής είναι ο προαγωγός της Μαρίνας, αλλά και το μεγάλο πάθος της. Δίνει τα πάντα για κείνον αλλά αυτός την παρατά στην τύχη της... Θρυλική ατάκα… "Μη φύγεις Ντόρη μου… Θα φαρμακωθώ".



Μαρία Σολωμού



Στο επεισόδιο της σειράς "Δεκάτη Εντολή" με τίτλο "Κάθοδος" η Μαρία Σολωμού εμφανίζεται στο ρόλο της Βασιλικής, που αναγκάζεται να υποδυθεί την πόρνη σε κακόφημο μπαρ, για χάρη του παλιού εραστή της.

Ζέτα Αποστόλου



Η Ζέτα στο ρόλο της στριπτιζέζ που μπλέκει ένα φτωχό επαρχιατόπουλο στα πλοκάμια του υποκόσμου. Από την ταινία "Τα μυστικά της αμαρτωλής Αθήνας" το 1966.



Κωνσταντίνα Μιχαήλ



Μετά την τηλεοπτική της επιτυχία η Κωνσταντίνα ανέβηκε στο σανίδι και υποδύθηκε μία πόρνη στο έργο "Κόκκινα φανάρια" σε σκηνοθεσία Κ. Ρήγου. Οι κριτικές ήταν αποθεωτικές για την εν λόγω ηθοποιό αφού είχε μπει για τα καλά στον ρόλο. Σε μια συνέντευξή της δήλωσε: "Πιστεύω ότι η συγκεκριμένη δουλειά έχει περάσει ως φαντασίωση από το μυαλό όλων των γυναικών, αλλά από την ωραιοποιημένη πλευρά της: να μας “πληρώσει” ο άντρας που θέλουμε, ώστε να εμφανιστούμε μπροστά του με το ιδανικό outfit και το ανάλογο χρώμα στη ζαρτιέρα. Κάτι σαν τη Τζούλια Ρόμπερτς στο Pretty Woman ή την Μελίνα Μερκούρη στα Παιδιά του Πειραιά".

Εβελίνα Παπούλια



Στο "Μπρούσκο" η Δάφνη είναι μία γυναίκα που προσπαθεί να κρύψει το "βρώμικο" παρελθόν της, αφού ήταν μια πόρνη πολυτελείας για πολλά χρόνια. Για να ξεφύγει όμως από αυτή τη ζωή αποφάσισε να πάει στην Κρήτη και να κάνει μια νέα αρχή. Και εδώ ταιριάζει η παροιμία, "ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον".

Γυναίκες με πάθος και ταλέντο στα όρια της ηδονής… Και όλα αυτά στην μικρή ή και στη μεγάλη οθόνη…



sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου