ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

Κινηματογράφος Γρεβενών: "Η θεωρία των πάντων + Η γυναίκα με τα μαύρα"

Και Barbie Super Πριγκίπισσα - Δείτε τα trailer
ταινιααα

Σκηνοθεσία: ΤΖΕΪΜΣ ΜΑΡΣ
Σενάριο: ΑΝΤΟΝΙ ΜΑκΚΑΡΤΕΝ
Ηθοποιοί: ΦΕΛΙΣΙΤΙ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΕΝΤΙ ΡΕΝΤΜΕΪΝ

Διάρκεια: 123 λεπτά
Χρονολογία παραγωγής: 2015
Είδος ταινίας: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΗ
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ



ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η εκπληκτική ανθρώπινη ιστορία ενός από τα μεγαλύτερα μυαλά που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα, του Στίβεν Χόκινγκ, ξεδιπλώνεται στη βιογραφική αυτή ταινία, από τα φετινά φημολογούμενα μεγάλα οσκαρικά φαβορί, χάρη στην ερμηνεία του Έντι Ρέντμεϊν (ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ) που τον υποδύεται.

Η ταινία βασίζεται σε υλικό από το βιβλίο της πρώην συζύγου του, Τζέιν Χόκινγκ (Φελίσιτι Τζόουνς), “Traveling to Infinity: My Life with Stephen Hawking”, σε σκηνοθεσία του ήδη βραβευμένου με Όσκαρ για το ντοκιμαντέρ MAN ON WIRE (2009), Τζέιμς Μαρς.




Στην ταινία, ακολουθούμε τον Στίβεν Χόκινγκ από το 1963, όπου σπουδάζει στο Κέιμπριτζ κι ερωτεύεται τη συμφοιτήτρια και μετέπειτα σύζυγό του Τζέιν Γουάιντ, μέχρι τη συνεχιζόμενη, από τα 21 του χρόνια έως και σήμερα, μάχη του, μετά τη διάγνωσή του με τη νόσο του κινητικού νευρώνα που τον καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι, επιτρέποντάς του την επικοινωνία μόνο μέσω συσκευής ομιλίας.

Παράλληλα, παρακολουθούμε τις καινοτόμες και αιχμηρές απόψεις του Χόκινγκ για τη Φυσική και την πρωτοποριακή έρευνά του που προκάλεσε το θαυμασμό των καθηγητών του και που τελικά οδήγησε στην ρηξικέλευθη θεωρία του για το σύμπαν. Βλέπουμε και τη γεμάτη αγάπη, περίπλοκη σχέση του με τη γυναίκα που τον στήριξε σε όλα τα πρώτα δύσκολα χρόνια, προκειμένου εκείνος να συνεχίσει να ψάχνει τη μία και μοναδική αιτιολογική εξίσωση για το σύμπαν και το χρόνο.
Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ

TRIVIA
-Ο Χρόνος υπήρξε πάντα αγαπημένο θέμα του αστροφυσικού Στίβεν Χόκινγκ, προκειμένου να προσδιορίσει την αρχή και το τέλος του σύμπαντος, καθώς και ό,τι συντελείται ενδιαμέσως. Μάλιστα, το θέμα του χρόνου άρχισε να τον αφορά και σε προσωπικό επίπεδο, όταν στα 21 του χρόνια, το 1963, διαγνώστηκε με τη Νόσο του Κινητικού Νευρώνα και του έδωσαν μόνο δύο χρόνια ζωής. Εκείνος, σε πείσμα όλων των προγνώσεων, ήθελε περισσότερο χρόνο ζωής, ακόμα κι αν αυτό συνεπαγόταν απώλεια ομιλίας και κίνησης. Η πιο πολύτιμη σύντροφος του ήταν η γυναίκα του, Τζέιν Γουάιλντ, ένα πολύ δυνατό μυαλό, που αφοσιώθηκε στον Στίβεν και στην οικογένεια που δημιούργησαν. Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, συνέχισε να αναζητά τα όρια της θεωρητικής φυσικής και σύντομα, το όνομά του εμφανιζόταν σε αναζητήσεις που εμπεριείχαν και εκείνο του Άλμπερτ Αϊνστάιν. Το ανανεωμένο βιβλίο του καθηγητή, "Σύντομη Ιστορία του Χρόνου", έχει πουλήσει πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως.
-Τα γυρίσματα διήρκησαν 48 ημέρες.

Δείτε το trailer:







Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ 2: ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ 2: ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥΣκηνοθεσία: ΤΟΜ ΧΑΡΠΕΡ
Σενάριο: ΤΖΟΝ ΚΡΟΚΕΡ
Ηθοποιοί: ΤΖΕΪΜΙ ΦΟΞ , ΤΖΕΡΕΜΙ ΙΡΒΑΪΝ, ΕΛΕΝ ΜΑΚΡΟΡΙ
Διάρκεια: 98 λεπτά
Πρεμιέρα: Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015
Χρονολογία παραγωγής: 2014
Είδος ταινίας: ΘΡΙΛΕΡ
Χώρα παραγωγής: ΑΓΓΛΙΑ, ΚΑΝΑΔΑΣ
Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ 15

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ επιστρέφει, με τους Τζέρεμι Ίρβαϊν (ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ) και Φίμπι Φοξ (ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ) στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, μια ομάδα Λονδρέζων μαθητών, με επικεφαλής τη διευθύντριά τους, Τζιν Χογκ και τη νεαρή δασκάλα, Ιβ Πάρκινς, εγκαταλείπουν το Λονδίνο, με προορισμό την περίφημη ερειπωμένη βίλα Ελ Μαρς, στα ανεμοδαρμένα αλμυρά έλη του Nine Lives Causeway.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σε ένα έρημο αγροτικό χωριό της Μεγάλης Βρετανίας, η παρουσία τους θα ξεσηκώσει μια κακόβουλη δύναμη με εκδικητικό πνεύμα. Ο ανατριχιαστικός ήχος μιας καρέκλας που τρίζει, το αρχαίο γραμμόφωνο με τις εξωπραγματικές μελωδίες, τα στοιχειωμένα όνειρα που μοιάζουν τρομακτικά αληθινά, οι σκοτεινές σκιές τα βράδια και το κακόβουλο πνεύμα που τους καταδιώκει θα κάνουν τη ζωή των μαθητών δύσκολη.

Θα μπορέσουν άραγε να ξεφύγουν από τη ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ;

Το trailer:


Μέρες και ώρα προβολής:
σινεμα 1

σινεμα 2

Πληροφορίες τηλ:24624 00145 & 6987312515

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου