ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Χώρισε ο περιζήτητος ιδρυτής του Tumblr – Στο 1 δις ευρώ η περιουσία του

Ο λόγος για τον Ντέιβιντ Καρπ που ύστερα από 5 χρόνια σχέσης με την κοπέλα του Ρέιτσελ Ίκλεϊ αποφάσισαν να χωρίσουν και να ριχτούν ξανά στη μάχη αναζήτησης νέων συντρόφων.
Εντάξει, εδώ που τα λέμε ο Καρπ δεν θα δυσκολευτεί να βρει την επόμενη, καθώς τα ετήσια έσοδά του αγγίζουν σύμφωνα με το Forbes τα 160 εκατομμύρια ευρώ.


Το ζευγάρι ζούσε μαζί στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης σε ένα πολυτελέστατο λοφτ αξίας 1,3 εκατομμυρίων. Αν το ποσό που πλήρωσε για το σπίτι του σας φαίνεται υπερβολικό, οφείλουμε να τονίσουμε πως πρόκειται για… ψίχουλα μπροστά στο 1 δις που κέρδισε με την πώληση του Tumblr στη Yahoo to 2013.
Χώρισε ο περιζήτητος ιδρυτής του Tumblr –  Στο 1 δις ευρώ η περιουσία του
Έκτοτε, ο δαιμόνιος επιχειρηματίας ζει μέσα στο χρήμα, χωρίς ωστόσο να επιδεικνύει τον πλούτο του με ακριβά ρούχα, αυτοκίνητα ή ξέφρενα πάρτυ. Ο ίδιος δηλώνει πως δεν έχει μάθει να ζει με τόσα χρήματα και πως δε σκοπεύει να προβεί σε υπερβολές που θα διαβρώσουν την προσωπικότητά του.
Όσο για την Ρέιτσελ Ίκλεϊ; Δέχεται… μηνύματα συμπαράστασης για το χωρισμό της στη σελίδα της στο Tumblr και δηλώνει συγκινημένη. Εκείνος πάντως δηλώνει και ελεύθερος κι ωραίος, με τις γυναίκες να κάνουν ουρά.



koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου