ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Π.Ι. Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ 126 ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΙΣ 13-03-2015. (ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥΣ)

Προς κάθε συνάδελφο και ενδιαφερόμενο άτομο ή φορέα:



Ένα νέο νομικό χτύπημα και προσβλητικό γεγονός τάραξε την Α.Ε.Π.Ι., η ακύρωση του κατηγορητηρίου σε 125 συναδέλφους Σερραίους (ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης), από το δικαστήριο των Σερρών στις 13-03-2015 ημέρα Παρασκευή.
Για μας τους απλούς και πραγματικά αγωνιστές δουλεύοντας 20 ώρες το εικοσιτετράωρο, συνειδητοποιούμε ότι το κάστρο της Α.Ε.Π.Ι. αρχίζει και καταρρέει μια και οι αποφάσεις των δικαστηρίων η μία με την άλλη μας δικαιώνει. Ως Πρόεδρος Δυτικής Μακεδονίας και μέλος του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Σ.Ε. χειριζόμενος τα Πνευματικά Δικαιώματα 15 χρόνια, σας δηλώνω ότι τα πράγματα αλλάζουν ταχύτατα προς την πλευρά μας. Προσωπικά καταθέτω σε διάφορες πόλεις Αναφορά – Καταγγελία εναντίον της Α.Ε.Π.Ι. για να προλάβουμε τον δικαστικό διασυρμό των συναδέλφων.
Η περίπτωση των Σερρών, είναι για πρώτη φορά μοναδικό σε μέγεθος γεγονός που διασύρονται ως υποψήφιοι κατηγορούμενοι 125 επιχειρηματίες. Ήταν φυσικό ότι θα είχαμε ακύρωση του κατηγορητηρίου, το οποίο είχα δηλώσει στο τηλεοπτικό σταθμό (Δίκτυο Σερρών) δυο μέρες πριν στις 11-03-2015 και ώρα 21:15. Ήταν φυσικό επίσης ότι το κατηγορητήριο ήταν διάτρητο, διότι στερείτο του αποδεικτικού στοιχείου που επακριβώς αναφέρετε στον Νόμο 2121/1993 περί Πνευματικών Δικαιωμάτων ως εξής : Η Α.Ε.Π.Ι. Α.Ε. δεν μπορεί να διενεργεί μόνη της ελέγχους για την εφαρμογή του Ν. 2121/1993 αλλά μόνο με σύμπραξη της δημόσιας αρχής η οποία (δημόσια αρχή) είναι η μόνη αρμόδια να βεβαιώσει παράβαση, δεδομένου ότι η τελευταία (βεβαίωση παράβασης) συνιστά έκδοση διοικητικής πράξης εκδιδόμενη μόνο από διοικητικά όργανα και όχι από ιδιώτες.
Υπενθυμίζουμε λοιπόν ότι η Α.Ε.Π.Ι. δεν έχει την νομιμότητα να επιβεβαιώνει μόνη της, αν εμείς παίζουμε η όχι την μουσική της. Στο κάλεσμα από οποιονδήποτε και αν γίνει όπως και έγινε με τον συνάδελφο Προέδρου Σωτήρη Κοτσαμπά, ανταποκρίθηκε άμεσα . Έγιναν εμπεριστατωμένες και ουσιαστικές ενέργειες και από κοινού προχωρήσαμε σε όλα τα ανωτέρω. Καλώ όμως τους συναδέλφους που άδικα διασύρθηκαν στο δικαστήριο από την Α.Ε.Π.Ι. μαζί να οργανωθούμε για περαιτέρω νομικές ενέργειες εναντίον της, τις οποίες μας παρέχει η Ελληνική Νομοθεσία.


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΤΣΑΠΑΤΣΑΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΟΓΡΑΜΑΤΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου