ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 16 Μαρτίου 2015

Φίλη της 17χρονης "σπάει" τη σιωπή της - Τι είπε για τον άδικο χαμό της μαθήτριας

Μια από τις καλύτερες φίλες της 17χρονης Νατάσας...

που έπεσε στις 4 Μαρτίου -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- από τον 2ο όροφο ξενοδοχείου στην Ρώμη κατά την διάρκεια της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου της, μίλησε αποκλειστικά στο star.gr.


Η αδικοχαμένη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή το βράδυ της Τετάρτης μετά από οκτώ ημέρες που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «St Eugene» της Ρώμης.
Οικογένεια, φίλοι και συμμαθητές είναι όλοι τους συντετριμμένοι από το τραγικό συμβάν. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Νατάσα δεν επέστρεψε από την Ρώμη μαζί με τους συμμαθητές της στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

«Δεν μπορώ να πω κάτι για το συμβάν γιατί πονάει πολύ» είπε η φίλη της Νατάσας στο star.gr και πρόσθεσε: «Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι ήταν απίστευτη κοπέλα και σπάνια ψυχή»!

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, στις 23:00 το βράδυ (ώρα Ιταλίας) η μαθήτρια βρισκόταν στο δωμάτιό της με άλλες δύο συμμαθήτριές της, για να μαζέψουν τα πράγματά τους για την επιστροφή τους στην Ελλάδα και ξαφνικά η κοπέλα έπεσε από το μπαλκόνι.

Έκτοτε, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες! Η 17χρονη χειρουργήθηκε στο κεφάλι, καθώς έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Κατά την διάρκεια της επέμβασης, όπως ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι του νοσοκομείου, αφαιρέθηκε ένα αιμάτωμα που το κορίτσι παρουσίαζε στο κεφάλι.

Τέλος, το μεγαλείο της ψυχής τους έδειξαν οι γονείς της Νατάσας, δίνοντας εντολή στους γιατρούς να την αποδεσμεύσουν από τα μηχανήματα, όταν ενημερώθηκαν ότι είναι εγκεφαλικά νεκρή και να δωρίσουν τα όργανα της!

tro-ma-ktiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου