ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Τι συνέβη με τον Παλαιοκώστα στα Ιωάννινα. Η επικήρυξη του 1 εκατ. ευρώ

Δέλεαρ φαίνεται πως είναι για πολλούς πολίτες η επικήρυξη ύψους 1.000.000 ευρώ που βρίσκεται εν ισχύ για τον καταζητούμενο Βασίλη Παλαιοκώστα.




Η ΕΛ.ΑΣ. δέχεται κατά καιρούς τηλεφωνήματα από άτομα που προτίθενται να δώσουν πληροφορίες για τον 49χρονο δραπέτη. Τα περισσότερα από αυτά δεν βοηθούν τις έρευνες, καθώς οι πληροφορίες που παρέχονται είτε δεν είναι αξιόπιστες είτε δίνονται ετεροχρονισμένα.

«Δεχόμαστε τηλεφωνήματα. Δεν αγνοούμε κανένα από αυτά, όσο παράξενο και αν είναι το περιεχόμενό τους. Λειτουργούμε κάθε φορά σαν να πηγαίνουμε να πιάσουμε τον δραπέτη», λέει αρμόδια αστυνομική πηγή.

Ένα τέτοιο τηλεφώνημα δέχθηκε η ΕΛ.ΑΣ. από τα Ιωάννινα πριν από περίπου ένα μήνα από άτομο που έλεγε ότι ξέρει που βρίσκεται ο Βασίλης Παλαιοκώστας. Ο «πληροφοριοδότης» έδινε δια τηλεφώνου κάποιες λεπτομέρειες που έκαναν τους αστυνομικούς να πιστέψουν ότι μπορεί τα στοιχεία που δίνει να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. από την Αθήνα, στο οποίο συμμετείχαν άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που ερευνούν επί χρόνια αποκλειστικά την υπόθεση Παλαιοκώστα, μετέβησαν πριν από περίπου ένα μήνα στα Ιωάννινα για να ελέγξουν τις πληροφορίες. Παρακολούθησαν διακριτικά το οίκημα όπου υποτίθεται ότι βρισκόταν ο Παλαιοκώστας και έστησαν σχέδιο επιχειρησιακό σε περίπτωση που χρειαστεί επέμβαση για τη σύλληψή του.

Η παρακολούθηση, ωστόσο, τους έπεισε ότι στο οίκημα δεν κατοικεί ο διαβόητος δραπέτης. Έτσι, μπήκαν στο εσωτερικό του και διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει καμία επαρκής ένδειξη ότι πρόκειται για κρησφύγετο του. Ο συναγερμός έληξε και το κλιμάκιο επέστρεψε στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Παλαιοκώστας καταζητείται από το 2009 όταν απέδρασε για τελευταία φορά με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού. Από τότε ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με την ΕΛ.ΑΣ. σε δύο περιπτώσεις –μία στη Λιβαδειά και μία στο Αλεποχώρι- καταφέρνοντας να ξεγλιστρήσει από τους αστυνομικούς.



huffingtonpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου