ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Σε κρίσιμη κατάσταση - Πάει για 2ο χειρουργείο η μαθήτρια που έπεσε από μπαλκόνι στη Ρώμη

Ασχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στην 17χρονη μαθήτρια από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας, που βρέθηκε στη Ρώμη για σχολική εκδρομή. Η νεαρή προχθες το βράδυ και κάτω από
αδιευκρίνιστες συνθήκες έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου, όπου διέμενε, στη διάρκεια της εξαήμερης εκδρομής του σχολείου στην ιταλική πρωτεύουσα.


Το κοριτσάκι αισθανόταν αδιαθεσία κι ενημέρωσε γι αυτό και τη μητέρα της. Το γνώριζαν και οι συνοδοί καθηγητές και οι συμμαθητές της. Μετά την λήψη παυσίπονων ένιωσε καλύτερα, κατέβηκε μάλιστα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου για να φάει κι ανέβηκε μετά στο δωμάτιο, ενώ για αδιευκρίνιστο λόγο βγήκε στο μπαλκόνι και βρέθηκε στο κενό.

Έχει υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, η κατάστασή της είναι πολύ κρίσιμη και πιθανότατα θα υποβληθεί και σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ώρες.

«Είναι σε κρίσιμη κατάσταση και αυτή τη στιγμή υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση. Είναι το μόνο που γνωρίζουμε τώρα» δήλωσε νωρίτερα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του σχολείου, Νίκος Κατσιανίδης κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η πρώτη επέμβαση.

Όπως διευκρίνισε, το ατύχημα συνέβη χθες το βράδυ, μετά το δείπνο, όταν τα παιδιά ανέβηκαν στα δωμάτιά τους, στο ξενοδοχείο Cristoforo Colombo, προκειμένου να ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους, ενόψει της προγραμματισμένης αναχώρησής τους, σήμερα.

Οι γονείς του 17χρονου κοριτσιού έχουν μεταβεί στη Ρώμη, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά επιστρέφουν σήμερα, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

"Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή είναι με τη μαθήτρια και τους γονείς της. Θα διερευνήσουμε στη συνέχεια, υπηρεσιακά, κάτω από ποιες συνθήκες συνέβη το ατύχημα, μιλώντας και με τους καθηγητές, που ήταν συνοδοί στην εκδρομή" δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας, Χρήστος Σκούπρας.

2 σχόλια:

  1. ποτε επιτελους θα σταματησουν αυτες οι εκδρομες?να ξεσηκωνουν 13χρονα και 14χρονα σε τετραημερες -εξαημερες εκδρομες ?κανεις δεν νοιαζεται.αραγε οι καθηγητες εχουν την αναλογη αισθηση ευθυνης οταν συνοδευουν τα παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανως αγνοειτε πως οι μαθητες ειναι αυτοι που κινουν γη και ουρανο για να πανε εκδρομες παρακαλωντας τους καθηγητες να τους συνοδεψουν και κανεις εκ των εκπαιδευτικων δεν τους "ξεσηκωνει". Ενα ησαστε εκαπιδευτικος-που προφανως δεν ειστε-θα ξερατε επισης πως οι εκπαιδευτικοι εχουν τεραστια αισθηση της ευθυνης. Θα ξερατε επισης πως στις πενθημερες εκδρομες πανε 17χρονα παιδια επειτα απο γραπτη υπευθυνη δηλωση των γονιων τους οτι τα παιδια δεν θα παρεκκλινουν του προγραμματος και θα ακολουθουν πιστα τις εντολες των συνοδων. Θα γνωριζατε τελος οτι ολοκληρος ο εκπαιδευτικος κλαδος εχει εκφρασει πολλακις την ενσταση του για τις εκδρομες αυτες!

      Διαγραφή