ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/3

Δεν έχει σημασία το πόσο αργά πηγαίνεις σημασία έχει να μην σταματάς.
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Αγωνίζεσαι για να γίνουν όπως θέλεις εσύ κάποια πράγματα και κυρίως να τελειώσεις αυτό που ήδη έχεις ξεκινήσει. Ο Άρης είναι ακόμα στο ζώδιό σου και αυτό σου δίνει την δυνατότητα να μάχεσαι για κάθε τι που επιθυμείς.
Ερωτικά: Σήμερα νιώθεις ότι δεν έχεις καμία όρεξη να κάνεις και πολλά πράγματα και θα ζητήσεις στο ταίρι σου να μείνετε μέσα ή να μην συζητήσετε καθόλου. Η ζήλεια είναι ένα σαράκι που σε τρώει μέσα σου αλλά δεν το δείχνεις γιατί θα εκτεθείς ή γίνεσαι παράλογος/η. Ταύρος, Καρκίνος και Σκορπιός μπορεί να σου προκαλέσουν αυτά τα συναισθήματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να οικειοποιηθείς κάποιες ιδέες ενός ατόμου αλλά όπως είναι τα πράγματα όλα στρέφονται προς τα εκεί γιατί νιώθεις ότι αν δεν χρησιμοποιήσεις τουλάχιστον κάτι από άλλους θα παραμείνεις στάσιμος/η.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Βρίσκεσαι κλεισμένος/η στο φρούριό σου και η απόλυτη γνώμη σου είναι αυτή που σε απομακρύνει από τους άλλους, αν φυσικά κρατάς τις αποστάσεις σου γιατί νιώθεις ότι έτσι είσαι ασφαλής είναι μια σοφή κίνηση. Αν όμως αισθάνεσαι να διαχωρίζεσαι, καλύτερα να προσπαθήσεις να το σπάσεις αυτό.
Ερωτικά: Απαιτείς και όταν απαιτείς ούτε η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο σου δεν μπορεί να σε μετακινήσει γιατί τα βλέπεις αρκετά εγωιστικά και θα κρατήσεις αποστάσεις που δεν είναι καθόλου ευεργετικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξυπηρετείσαι μέσα από ατομικές σου προσπάθειες, οπότε δεν έχεις ανάγκη να μοιραστείς τίποτε με τους άλλους γιατί επιμένεις να έχεις τα δικά σου στεγανά.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αναμένεις κάτι και δείχνεις ότι είσαι σε μια φάση που θέλεις να απομονωθείς, χωρίς απαραίτητα να νιώθεις άσχημα με τον εαυτό σου. Αλλά επιμένεις να έχεις κάποιες αρχές και αξίες και δεν θα υπαναχωρήσεις με τίποτε.
Ερωτικά: Δεν θέλεις να δείξεις τι νιώθεις γιατί καταλαβαίνεις ότι έχουν γίνει λάθη και από την πλευρά σου. Για αυτό προτιμάς να προσεγγίσεις κάποιους κοινούς φίλους οι οποίοι θα σου δώσουν τις πληροφορίες που θέλεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις από κάπου να λαμβάνεις και ίσως οι πηγές να μην είναι και τόσο ορατές αν και μπορεί να αδρανείς και να μην κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να το τρέξεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Η σχέση σου με κάποιους φίλους θα είναι πολύ οριακή γιατί ίσως κινείστε πλέον σε διαφορετικούς δρόμους και αυτό δε σου αρέσει και πολύ. Αλλά έχεις ανάγκη να αυτονομηθείς και να μην σου λέει κανένας τι θα κάνεις, οπότε μάλλον θα κάνεις τα δικά σου.
Ερωτικά: Προτιμάς να μιλήσεις παρά να μην λες τίποτε και να δείχνεις άλλα από αυτά που νιώθεις. Με τον Δίδυμο ή τον Τοξότη θα βρεθείς πολύ κοντά και μέσα σε μια παρέα φίλων θα διασκεδάσεις και θα ανοιχτείς όσο μπορείς περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν αμφισβητείς αυτά που ξέρεις και θέλεις να τα διαδώσεις με ένα πολύ γρήγορο και επικοινωνιακό τρόπο. Η προσέγγισή σου σε μια υπόθεση θα είναι πολύ έξυπνη γιατί θα καταφέρεις να ξεπεράσεις κάποιους υφάλους που πριν ήταν πολύ δύσκολοι.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Μαζεύεις πληροφορίες από εδώ και από εκεί και αυτό είναι που σε δραστηριοποιεί αρκετά να κάνεις κινήσεις γιατί μαθαίνεις και ανοίγεις πιο πολύ.
Ερωτικά: Μια τυχαία συνάντηση θα σε κάνει να αλλάξεις την γνώμη που είχες για τον Δίδυμο. Και παρόλο που σε ενδιέφερε από παλιά, τώρα κάπως θα δεις με άλλη ματιά αυτό το πρόσωπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Με την ευελιξία και την διπλωματία θα κερδίσεις μια υπόθεση. Μην φοβάσαι και μην αναβάλλεις κάτι για αύριο γιατί τώρα έχεις την ευκαιρία, οπότε ξεκίνα την υλοποίηση.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Έχεις αποστολή να διαμορφώσεις μια καινούργια πραγματικότητα η οποία πιθανόν να σε βολέψει πολύ περισσότερο. Να προσέξεις να μην ξεφύγεις με τις πολλές συζητήσεις γιατί ίσως έτσι χάσεις χρόνο και δεν τελειώσεις αυτά που έχεις ξεκινήσει.
Ερωτικά: Μην αναβάλλεις μια συνάντηση επειδή πιστεύεις ότι δεν θα καταφέρεις να τα πεις όπως πρέπει. Άλλαξε τα δεδομένα, απλά φρόντισε να μην φτιάχνεις στο μυαλό σου είδωλα που σε βολεύουν. Αγάπα χωρίς όρους.
Οικονομικά & Καριέρα: Είναι σημαντικό αυτό που κάνεις να το επικοινωνήσεις και με άλλους χωρίς να φοβάσαι ότι θα σε κρίνουν ή θα σε απορρίψουν. Εσύ κάνε την προσπάθειά σου και όλα θα γίνουν στον σωστό χρόνο.


ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Καταφέρνεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις και κυρίως να είσαι σε ένα περιβάλλον που θα σε τονώσει και εύκολα θα ανταλλάξεις γνώμες και ιδέες που σου ανοίγουν δρόμο.
Ερωτικά: Όσες επαναστάσεις και να σκέφτεσαι στο τέλος υποχωρείς γιατί αν κτυπήσει το τηλέφωνο και σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ότι μετανιώνει για όλα, ξεπερνάς το θυμό που έχεις μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπάθησε να κάνεις γρήγορα τις κινήσεις σου γιατί μπορεί να καταφέρεις να πάρεις από ένα πολύ σοβαρό άτομο που θέλεις να συνεργαστείς μαζί του το «ναι» και να σου αναπτερώσει το ηθικό.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Θέλεις να μιλήσεις και να πεις ακόμα και πράγματα που κρατούσες πολύ βαθιά μέσα σου αλλά δεν είναι εύκολο. Σήμερα σαν να φεύγουν οι αντιστάσεις σου και κινείσαι τελείως διαφορετικά. Το κομμάτι της γνώσης ή ακόμα και κάποιες επιπλέον πληροφορίες για ένα θέμα καθημερινότητας που σε απασχολεί θα προσπαθήσεις να τα διαχειριστείς.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Δίδυμο σε έχει στεναχωρήσει αρκετές φορές στο παρελθόν γιατί πιστεύεις ότι κατά κάποιο τρόπο σε είχε εκμεταλλευτεί. Μπορεί να φαίνεται αλλά εσύ έτσι νιώθεις. Σήμερα όμως θα είναι αρκετά αλλαγμένος απέναντί σου οπότε μπορεί να γίνει προσπάθεια επανένωσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτό που σου χρειάζεται αυτές τις ημέρες είναι η πρακτική εφαρμογή σε κάποιους τομείς τους οποίους πιθανόν να αποφεύγεις γιατί φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις. Να πας πρώτα να μιλήσεις ή να βολιδοσκοπήσεις το περιβάλλον με μια ματιά διαφορετική.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Βιώνεις μια στασιμότητα η οποία μπορεί και να σε κουράζει, από την άλλη όμως σου προσφέρει μια πιο σφαιρική αντίληψη για κάποιες καταστάσεις που αφορούν τα υλικά θέματα. Το κυριότερο είναι να λύσεις κάποια προβλήματα μέσα στον χώρο σου που ίσως σε βαραίνουν αρκετά.
Ερωτικά: Ίσως μια κρυφή ζήλεια σε κάνει να φέρεσαι αρκετά εγωιστικά ή κτητικά. Με τον Ταύρο ή τον Σκορπιό όλα είναι στον αέρα προς το παρόν. Η πιθανότητα να βρεθείς με τον Δίδυμο είναι πολύ μεγάλη αλλά οι αποστάσεις θα κρατηθούν και από τις δυο μεριές.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι απαιτήσεις κάποιων ατόμων θα σε βάλουν να σκεφτείς τι πρέπει να κάνεις και πως να διαχειριστείς τα οικονομικά σου γιατί είσαι σε μια καμπή η οποία σε βάζει σε προβληματισμό. Το ζητούμενο είναι να ξεκολλήσεις.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Φτιάχνεις τις εσωτερικές σου άμυνες με ένα τρόπο που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που σου έχουν προκαλέσει κάποιες αλλαγές. Το θέμα που μπορεί να υπάρχει με ένα παιδί θα δεις ότι τουλάχιστον για σήμερα θα έχει μια εξέλιξη θετική.
Ερωτικά: Όσο και να μην θέλεις να σε δει ένα άτομο ερωτικά τελικά δεν γίνεται γιατί υπάρχει αυτή έλξη που καλό θα ήταν να μην την σταματήσεις για τους δικούς σου προσωπικούς λόγους.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι προσπάθειές σου θα πιάσουν τόπο γιατί θα δεις ότι έχεις λειτουργήσει σωστά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές που θα βγουν και θα σου φανούν πολύ εύκολες. Να περιμένεις πάντως κάποια εξέλιξη και μάλιστα γρήγορη στα οικονομικά σου γιατί θα ανοίξουν κάποιες πόρτες.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Κρατάς κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες γιατί δεν θέλεις να εκτίθεσαι συνέχεια και μετά να μην μπορείς να κάνεις αυτά που λες. Μέσα στο σπίτι σου μπορεί να επικρατεί κάποια αναστάτωση γιατί πρέπει να κάνεις ορισμένες αλλαγές για να δημιουργηθεί μια σταθερή εσωτερική κατάσταση.
Ερωτικά: Μπορεί να έχεις μια απολυτότητα η οποία σε κεντρίζει πολύ δυνατά και σε κάνει αρκετά ανυποχώρητο/η σε όλα σου τα θέλω και τις απόψεις. Πρόσεξε μην το παρακάνεις γιατί θα δημιουργήσεις αδιέξοδο ακόμα και με τον τρόπο που θα συζητήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να επιλύσεις κάποια πρακτικά θέματα τα οποία δεν είναι εύκολα γιατί αλλάζεις και παίρνεις αποστάσεις. Η διάθεσή σου ίσως είναι βαριά και νιώθεις ότι έχεις εξομοιωθεί με τους άλλους, κάτι που δεν σου αρέσει γιατί θέλεις να ξεχωρίζεις.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Τα αποτελέσματα που περιμένεις ίσως ήθελες να είναι πολύ θεαματικά αλλά όλα γίνονται αργά, χωρίς όμως να σημαίνει ότι αυτό θα σου κάνει κακό. Οι συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα θα σε οδηγήσουν σε κάποια συμπεράσματα αλλά μην βασιστείς τελείως σε αυτά γιατί μετά μπορεί να αλλάξουν γνώμη.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Ταύρο είναι αρκετά έντονη κι ίσως έχετε σχέδια από κοινού αλλά εκεί που είστε έτοιμοι τελικά όλο κάτι γίνεται και τα αναβάλλετε. Αυτό που χρειάζεσαι πάντως μπορεί να το έχεις γιατί έχεις μια εσωτερική δύναμη η οποία σε καθοδηγηθεί πολύ δυνατά.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις στον ορίζοντα λύσεις αλλά όχι άμεσες και αυτό είναι που κάπως σε δεσμεύει να πάρεις αποφάσεις. Βέβαια αν περιμένεις κάτι θα γίνει αλλά όχι στους χρόνους που θέλεις εσύ.

astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου