ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/3

Αν δεν κτίσεις τα δικά σου όνειρα, κάποιος άλλος θα σε προσλάβει για να κτίσει τα δικά του
Διάβασε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σου σήμερα.



ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Η μοναδικότητά σου μερικές φορές δεν είναι εύκολο να ξεδιπλωθεί γιατί βλέπεις μόνο από μια χαραμάδα και συγκεκριμένα πράγματα γι' αυτό δεν γίνεται να καταλάβεις τι μπορείς τελικά να κάνεις και τι όχι. Πίστεψε σε εσένα και μην σε πτοεί κανένα σχόλιο ή αρνητική κριτική.
Ερωτικά: Για να δεις την ουσία μιας σχέσης πιθανόν να πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που σκέφτεσαι και πάνω από όλα να βγάλεις τελείως τον εγωισμό και τον ανταγωνισμό γιατί αν κρατήσεις μέσα σου αυτά τα δύσκολα συναισθήματα δεν θα δεις το βάθος του άλλου ατόμου.
Οικονομικά & Καριέρα: Με προσοχή χρειάζεται να διαχειριστείς τα θέματά σου και ο λόγος είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα κι ίσως να μην μπορείς να κρατήσεις ισορροπίες. Για αυτό κατέβασε τους τόνους και μην διαχωρίζεσαι από τους άλλους.



ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Το να συμπορεύεσαι με άλλα άτομα και να δικαιολογείς ακόμα και κάποια λάθη που κάνουν θα σε δικαιώσει γιατί θα δεις ότι δεν υπάρχει τελικά ούτε δόλος αλλά ούτε και αντιπάθεια προς το πρόσωπό σου.
Ερωτικά: Έχεις αρκετά αναστατωθεί και κάνεις υπερβολές. Αν έχεις γεννηθεί στο μέσο του δεύτερου δεκαημέρου θα τα δεις όλα διογκωμένα και προς το καλό αλλά και προς το κακό. Κυρίως με το Λιοντάρι ή τον Υδροχόο θα γίνουν διάφορα μεταξύ σας. Ο τρόπος που θα το χειριστείς θα σου φέρει αποτυχία ή επιτυχία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη να επεκταθείς αλλά συγχρόνως και να μην βγεις έξω από το παιχνίδι για αυτό από την μια σκέφτεσαι με την λογική και από την άλλη αισιόδοξα γι' αυτό πρέπει να βρεις τη χρυσή τομή.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Εξαντλείς όλα τα περιθώρια κυρίως από την οικογένεια σου ή από άτομα που πρέπει να υπηρετήσεις και να βγάλεις κατά κάποιον τρόπο μια υποχρέωση απέναντί τους. Το σπίτι σου μπορεί να θέλει πολλές δουλειές για να το φέρεις σε τάξη και ισορροπία. Φρόντισε το για να νιώθεις εσύ καλά.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός σε υποχρεώνει να ξεπεράσεις τα όριά σου και να μπεις σε μια νέα πραγματικότητα η οποία ίσως να νομίζεις ότι δεν σου ταιριάζει. Αλλά, αν το ψάξεις σε βάθος θα γνωρίσεις καινούργια πράγματα τα οποία μπορεί να φοβάσαι να μάθεις γιατί πιστεύεις ότι θα αλλάξει τελείως η ζωή σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο λες την αλήθεια, τόσο κόντρα μπορεί να σε πηγαίνει το περιβάλλον σου και κυρίως τα άτομα που έχουν εξουσία στην εργασία σου. Όμως επειδή έχεις χίλιους δυο λόγους να μην υποχωρήσεις, θα δράσεις πολύ δυναμικά.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Δεν θέλεις πλέον να συγκρατηθείς, για αυτό δεν κρατάς τους τύπους και τα προσχήματα. Μην φοβάσαι να ξεγυμνώσεις κάποια άτομα που πιθανόν να πάνε κόντρα στις δικές σου ηθικές αλλά βρες ένα τρόπο κάπως πιο ήπιο για να πεις τις προσωπικές σου αλήθειες.
Ερωτικά: Αν σχετίζεσαι με Παρθένο, η κατάσταση μεταξύ σας θα είναι οριακή αν δεν σταματήσετε μεταξύ σας να προσποιείστε και να βάζετε συνέχεια μπροστά κάποιες δικαιολογίες οι οποίες όμως δεν είναι απαραίτητες στην αγάπη.
Οικονομικά & Καριέρα: Αυτή την περίοδο πιστεύεις ότι κάπου αδικείσαι στις συνεργασίες σου γιατί σε βάζουν να κάνεις περισσότερα ή το άτομο που είναι υπεύθυνο και έχει ένα λόγο παραπάνω δεν συνηγορεί μαζί σου και σου πάει κόντρα.



ΛΕΩΝ

Γενικά: Άσε τις υποθέσεις και προσπάθησε να βλέπεις τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως θέλεις. Τα όριά σου με κάποια άτομα μπορεί να έχουν εξαντληθεί και να σκέφτεσαι να σταματήσεις την σχέση μαζί τους.
Ερωτικά: Μια τρελή σχέση μπορεί ξαφνικά να σε συμπαρασύρει και να σε βγάλει έξω από τη δική σου πραγματικότητα που μάλλον είναι βαρετή και απρόσωπη. Ο Κριός πάντως είναι το κάτι άλλο για σένα και θα γίνεις και πάλι έφηβος/η.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις γνώσεις που μερικές φορές τις κρύβεις γιατί δεν θέλεις να υποσκελίζεις άλλα άτομα. Όμως, τώρα ίσως πρέπει να δείξεις τα δόντια σου για να μπορείς να είσαι ο εαυτός σου.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Προσπάθησε αυτά που θα πεις να τα εννοείς γιατί μπορεί να είναι μόνο λόγια προς επίδειξη δυνάμεως ακόμα και στον ίδιο σου τον εαυτό. Πάντως μην απογοητευτείς αν δεις ότι όλα όσα περιμένεις μπορεί να καθυστερούν.
Ερωτικά: Μιλάς και ξαναμιλάς γιατί νιώθεις ότι αν δεν πιέσεις δεν θα εισακουστείς και μπορεί να ξαφνικά να παραλογιστείς και να βάλεις τις φωνές. Τον τελευταίο καιρό ενώ κάνεις την προσπάθειά σου όλα είναι πολύ φλου και κάπως αφημένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό και ίσως να ξεπεράσεις κάποιους φόβους που σε κρατάνε σε μια κατάσταση αρκετά συμβιβαστική. Για αυτό θα κόψεις ξαφνικά τις εξαρτήσεις και τις υποχωρήσεις σε άτομα που πιθανόν δεν αξίζουν.



ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις μια μεγάλη ένταση η οποία σε κάνει να βρεις λύσεις που δεν είναι και τόσο συμβιβαστικές. Ο λόγος είναι ότι επαναστατείς και δεν θέλεις με τίποτε να είσαι όπως παλιά γιατί κάτι έχει αλλάξει μέσα σου.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει πλέον να κάθεσαι και να δέχεσαι κάτι που σε ενοχλεί γι' αυτό λες την αλήθεια και δεν περιμένεις να κάνει κάτι το άλλο άτομο για να το ακολουθήσεις. Μια ένα κατάκτηση νεώτερου ατόμου θα σε αναστατώσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν περιμένεις πλέον να σε φωνάξουν σε μια δουλειά αλλά κτυπάς εσύ την πόρτα, πρόσεξε όμως τις ξαφνικές αντιδράσεις σου γιατί μπορεί να μην έχεις πλήρη εικόνα της πραγματικότητας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Προσπαθείς να γεμίσεις κάποια κενά που νιώθεις για αυτό θα κάνεις πολλά πράγματα με στόχο το να μην αφήσεις τον χρόνο να τρέχει και εσύ να σπαταλιέσαι σε αδιάφορα θέματα.
Ερωτικά: Η κατανόηση είναι για σένα το πιο σημαντικό κομμάτι στην σχέση σου γιατί συνήθως κρατάς θυμό μέσα σου κι ιδιαίτερα το τελευταίο χρονικό διάστημα. Τώρα με τον Κριό σου δίνεται η ευκαιρία να βγεις έξω από το καβούκι σου και να έχεις τέτοια εξέλιξη που ούτε τη φανταζόσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να πρωτοπορήσεις αλλά η δυσκολία είναι στο να συνδέσεις το τώρα με το μέλλον γιατί πρέπει να αφήσεις πίσω σου κομμάτια που δεν σου πηγαίνουν. Μόνο τότε θα συμπεριλάβεις στην ζωή σου και νέους τομείς.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις μια σημαντική αλλαγή γιατί μπαίνεις με τα μπούνια στην καθημερινότητα σου και την παλεύεις μέχρι να εξαντλήσεις όλες τις δυνατότητες που σου δίνονται. Το καλό είναι ότι μερικές φορές βλέπεις που χωλαίνεις γι' αυτό αφήνεις για λίγο τα σύννεφα και επιτέλους δουλεύεις για τον εαυτό σου.
Ερωτικά: Αυτό που σε νοιάζει είναι η καθαρότητα και αναζητάς την αλήθεια για σένα και την σχέση σου. Με τον Παρθένο εκεί που δεν ταιριάζεις εκεί ξαφνικά βρίσκεστε σε ένα έρωτα τρελό που ούτε και οι γύρω σου δεν μπορούν να καταλάβουν. Πάντως αν τα βρείτε και τελικά δεν ανακατεύεται ο ένας στα χωράφια του άλλου τότε θα είστε πολύ δημιουργικοί σαν ζευγάρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Φεύγουν οι σκιές από τα μάτια σου και βλέπεις ευτυχώς κάτι που είναι πέρα για πέρα αληθινό. Βέβαια μπορεί να μην σου αρέσει γιατί ήλπιζες ότι όλα θα είναι διαφορετικά κι ίσως όπως τα θέλεις εσύ.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Βρίσκεις τον εαυτό σου και περισσότερο ένα κομμάτι του που δεν είναι εύκολο να το βάλεις σε εφαρμογή γιατί είναι το ανώτερό σου και τις πιο πολλές φορές σε ξεπερνάει.
Ερωτικά: Ζητάς κάτι διαφορετικό για αυτό, χωρίς να το καταλάβεις, μπορεί να βλέπεις στο πρόσωπο του άλλου ατόμου το ιδανικό που ίσως δεν ισχύει και υπερβάλλεις. Αλλά το χρειάζεσαι οπότε μην το στερήσεις από τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο τρόπος που λειτουργείς την καθημερινότητά σου μερικές φορές είναι πολύ βαρετός και τώρα που σου παρουσιάζεται η ευκαιρία να πετάξεις και να ξεφύγεις από τα ίδια. Τώρα έχεις βγει έξω από τα όρια σου και κάνεις τις υπερβάσεις σου.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Μπορεί να σου φαίνεται η στιγμή ανούσια όμως πρέπει τώρα να τη ζήσεις γιατί με αυτόν τον τρόπο θα μεταδώσεις τις ιδέες σου και θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τελείως διαφορετικές εμπειρίες από αυτές που γνώριζες. Μπορεί να βουτήξεις χωρίς να το καταλάβεις μέσα σε συγκεκριμένες φοβίες αλλά το καλό είναι ότι θα τις αναγνωρίσεις.
Ερωτικά: Εξαρτάσαι μερικές φορές από τον Παρθένο και ίσως με τον τρόπο του να σε κάνει να βλέπεις τον εαυτό σου αποδυναμωμένο. Βέβαια οι εποχές δεν είναι τόσο δύσκολες για σένα αλλά μερικές φορές λειτουργείς τόσο απρόβλεπτα που μετά νιώθεις άβολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η πολιτική σου είναι να ακολουθήσεις ένα συνεργάτη που πιστεύεις ότι θα σε βγάλει από τις πολλές δυσκολίες και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις ένα κομμάτι της πίτας μιας δουλειάς. Πιθανόν όμως να υπερβάλλεις ως προς το άλλο πρόσωπο αλλά θα μπορέσεις να το ξεκαθαρίσεις.



ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Δεν περιορίζεις την δράση σου γιατί τώρα με την φόρα που έχεις πάρει δεν μπορείς να σταματήσεις με τίποτα, χωρίς απαραίτητα να κάνεις κάτι σημαντικό. Απλά θα πάρεις πολλά τηλέφωνα και θα κάνεις επαφές που μπορεί να μην πιστεύεις αλλά θα δείξεις ότι ενδιαφέρεσαι για όλα.
Ερωτικά: Ίσως να υπερβάλλεις για την σχέση σου με ένα πρόσωπο και να μην βλέπεις καθόλου την αλήθεια γιατί μάλλον δεν την αντέχεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις να επαναλάβεις τα λάθη σου και προσέχεις. Αν δεν δώσεις ιδιαίτερο βάρος θα γίνουν πράγματα που μετά δεν θα μπορείς να τα σταματήσεις γι' αυτό αφοσιώσου περισσότερο σε αυτό που κάνεις.


astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου