ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Οι Γερμανοί ξανάρχονται (ως θεσμικοί και ως ζόμπι)

Η αλλαγή στην καθημερινότητα των πολιτών είναι εμφανής με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και μόνο όσοι ανήκουν στα -κατά Δένδια- γκρουπούσκουλα
δεν το αναγνωρίζουν. Μια σειρά από βαθιές αλλαγές στην ορολογία, δίνουν τον τόνο των αλλαγών και των αλαλαγμών, γιατί η γλώσσα μαρτυρά το βαθυστόχαστο του πνεύματος μας.


Είναι επιτυχία ότι κρεμόμαστε από τα κατά Ζουράρι ...μέζεα του Ντράγκι για λίγη ρευστότητα. Και τη δίνει, λίγο, λίγο. Ντράγκι, Ντράγκι τα ευρώ. Όχι πολλά, να ξανοιγόμαστε.

Είναι θεσμικός, όχι κανένας αγύρτης τροϊκανός, να κρεμόμαστε από τα …φρύδια του. Brussels Group, όχι τεχνικά κλιμάκια. Άλλη κλάση. Σαν ροκ συγκρότημα που έρχεται για μια συναυλία στη Μαλακάσα και θα φύγει.

Οι λέξεις είναι πανίσχυρες, αλλά όταν θα αρχίσουν να πληρώνουν φόρους οι πολίτες, το 70% αποδοχής θα είναι ανέκδοτο.

Γιατί άντε και είπαμε την τρόικα θεσμούς, Brussels Group τα τεχνικά κλιμάκια, Ευφορία την Εφορία, Θερμικό Επεξεργαστή Νομοσχεδίων τη Βουλή, θεσμικούς συγγενείς τις πεθερές, θεσμικά μέσα μεταφοράς τα λεωφορεία, μηνιαίες αποζημιώσεις τους μισθούς, στην ουσία οι Γερμανοί ξανάρχονται.

Το όνομα του νέου αξιωματούχου, που θα συμμετέχει στις συζητήσεις, είναι Ράσμους Ρέφερ (Rasmus Ruffer) και δεν είναι καθόλου μα καθόλου πρωτάρης, αφού θήτευσε με... τεράστια επιτυχία στο κλιμάκιο της Τρόικας στην Πορτογαλία, παρέα με τον άγνωστο Πόουλ Τόμσεν.

Όλα τα λεφτά είναι ο Ρέφερ, που μοιάζει με ανιψιός του Μητσοτάκη. Αν του δώσεις ένα δρεπάνι, είναι ίδιος ο Χάροντας, αν και τον φωνάζουν ζόμπι!

Στο τέλος δυστυχώς θα νοσταλγήσουμε τον Μαζούχ, τον Τόμπσεν, την Τρόικα, τις επισκέψεις της, τα φραγκάκια που έδινε να αποπληρώσουμε τα παλιά δάνεια.

Εχθρός του κακού, είναι το χειρότερο…

Μ.Ο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου