ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Οδηγούν την Ελλάδα στη χειρότερη κρίση της ιστορίας της

Και τώρα περιμένουμε πότε η κυβέρνηση θα αξιωθεί να καταθέσει τη λίστα με τις μεταρρυθμίσεις που ζητούν οι θεσμοί προκειμένου να μη μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε.
Τώρα που οι φιέστες και τα χουντογλέντια της Δούρου και του Καμμένου τέλειωσαν, τώρα που το φθηνό λαϊκομπαρόκ βράχηκε στη μπόρα καιρός να υπάρξει λίγη σοβαρότητα.

Δύο μήνες και πάνω έχουν περάσει από την… επανάσταση του ΣΥΡΙΖΑ, σχεδόν 40 μέρες από τις αποφάσεις της 20ης Φεβρουαρίου, κι ακόμη ο Τσίπρας και η παρέα του παίζουν τις κουμπάρες. Τη μία λένε ότι θα ετοιμάσουν τη λίστα την Τετάρτη, την άλλη την Παρασκευή, την επόμενη τη Δευτέρα και το πανηγυράκι συνεχίζεται. Οι Ευρωπαίοι περιμένουν πότε θα οριστεί Γιούρογκρουπ προκειμένου να δουν τις θα τους φέρει ο Βαρουφάκης και να αποφασίσουν αν θα μας δώσουν κανένα φράγκο ή θα μας αφήσουν να χρεοκοπήσουμε.

Εν τω μεταξύ τα μηνύματα είναι πολλαπλά. Ο ένας λέει ότι έχουμε πέντε μέρες διορία, δηλαδή μέχρι τη Δευτέρα πρέπει να τρέξουμε πανικόβλητοι.

Ο άλλος τονίζει ότι η Κομισιόν έχει έτοιμο σχέδιο περιορισμού στην κίνηση κεφαλαίων. Ο τρίτος μας απειλεί με χρεοκοπία, μας κόβει τη ρευστότητα και μας δίνει με το σταγονόμετρο ανάσες, ίσα – ίσα για να ζούμε μέχρι να το πουν αυτοί.

Πέρα από το γεγονός ότι πρόκειται για έναν ωμό εκβιασμό των Ευρωπαίων που δεν συνάδει με τις αρχές της αλληλεγγύης των λαών, αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι τις δικές μας ευθύνες. Πώς η χώρα κατάντησε ζήτουλας της Ευρώπης όταν ο ελληνικός λαός ψήφισε το Γενάρη τον ΣΥΡΙΖΑ για να χορέψει πεντοζάλη τους δανειστές.

Πώς δηλαδή από την υπερήφανη Ελλάδα της κυβέρνησης της «Αριστεράς» η οποία θα έδιωχνε τους προηγούμενους «γερμανοτσολιάδες» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καταντήσαμε να είμαστε ο χειρότερος λαός της Ευρώπης. Όλοι μας μισούν όχι γιατί μας ζηλεύουν αλλά γιατί τους κοροϊδεύουμε. Ο κ. Τσίπρας και η παρέα του οδηγούν την Ελλάδα στη χειρότερη κρίση της ιστορίας της, χειρότερη από την οικονομική. Ακόμη κι αν περάσουμε τον κάβο χωρίς να χρεοκοπήσουμε ουσιαστικά η πατρίδα θα είναι τόσο βαθιά πληγωμένη που θα περάσουν χρόνια να σταθεί ισότιμα με τους άλλους εταίρους. Έκαναν τόσο μεγάλη ζημιά στη χώρα μέσα σε δυο μήνες, όση δεν είχε κάνει η κρίση σε πέντε χρόνια. Μα κατέστησαν τόσο αναξιόπιστους που ακόμη κι αν υπάρξει συμφωνία με τους δανειστές θα πρέπει κάθε μέρα και κάθε ώρα να αποδεικνύουμε ότι είμαστε σοβαροί.

Είναι ο ορισμός της «καμένης γης» αυτό που συμβαίνει τώρα. Και όλα αυτά για ένα καπρίτσιο, για μια ψευτοαριστερή ιδεολογία που έλεγε ότι θα κάνει την επανάσταση στην Ευρώπη. Αμ η επανάσταση πρώτα γίνεται μέσα στον κ. Τσίπρα και τους Συριζαίους και μετά επεκτείνεται. Βολεμένοι θεσιθήρες που δεν παραιτούνται ακόμη κι όταν εξευτελίζονται όπως ο Κατρούγκαλος, κυβερνούν τη χώρα και θέλουν και να την σώσουν.

Όμως, η Ελλάδα βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής. Αν στο παρά πέντε γλιτώσει τη χρεοκοπία, τον περιορισμό στην κίνηση κεφαλαίων, το κούρεμα στις καταθέσεις, αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα πληρώσει βαρύ τίμημα για τους τελευταίους δύο μήνες. Τα μέτρα που θα κληθεί να πάρει η παρούσα κυβέρνηση και ποιος ξέρει ποια άλλη κυβέρνηση να εφαρμόσει, θα είναι πολύ σκληρά, πολύ χειρότερα από εκείνα που απορρίψαμε τον Δεκέμβριο.

Εν μέσω εθνικής ανάτασης από τους ψεκασμένους πανηγυρισμούς και τα μουσκεμένα πανηγύρια τώρα είμαστε σίγουροι γι’ αυτό που έρχεται. Ένα βαρύ μνημόνιο που τα προηγούμενα θα μοιάζουν πολύ… χαλαρά. Και δυστυχώς θα πληρώσουν οι ίδιοι το έγκλημα του ΣΥΡΙΖΑ.

antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου