ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η έλλειψη του σεξ στα ζευγάρια οδηγεί στην απιστία!



Μπορεί η πλευρά του κρεβατιού που επιλέγει ο/η σύντροφό σας να κοιμηθεί  να δείχνει τη πιθανότητα να σας απατάει; 



Σύμφωνα με μια νέα έρευνα από την κορυφαία ιστοσελίδα που ειδικεύεται στην απιστία AshleyMadison.com, τα μέλη της πιστεύουν ότι ναι θα μπορούσε. 
Στην έρευνα που έγινε ρωτήθηκαν περισσότερα από 76.000 μέλη της AshleyMadison.com σε 27 χώρες και περισσότερο από το 54% των ανδρών και σχεδόν το 56% των γυναικών δήλωσαν ότι κοιμούνται στη δεξιά πλευρά του κρεβατιού κάθε βράδυ.

Η παγκόσμια έρευνα του σεξ από την AshleyMadison.com για το 2015 με τίτλο «Εφαρμογές και Ορέξεις», εξετάζει μια σειρά από τις τελευταίες τάσεις στη σεξουαλική συμπεριφορά  των μελών της και τη σχέση τους με την τεχνολογία για να δούνε πως επηρεάζουν τους μοντέρνους άπιστους. 
Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες  αποκαλύψεις της έρευνας φανέρωσε ότι η έλλειψη του σεξ στην σχέση εξακολουθεί να είναι η μεγαλύτερος παράγοντας που οδηγεί τους παντρεμένους άνδρες και γυναίκες στην απιστία, με το 55,5% των ανδρών και 37,2% των γυναικών σε όλο τον κόσμο να αναφέρουν αυτό ως κύριο λόγο  για την απιστία τους. 
Η έλλειψη οικειότητας στην σχέση τους (22,6%) αναφέρθηκε ως η δεύτερη πιο συχνή αιτία για τις γυναίκες, ενώ η επιθυμία τους για σεξουαλικό ενθουσιασμό (16,8%) ήταν ο δεύτερος λόγος για τους άνδρες.
  "Όπως έχουμε δει και στο παρελθόν, η έλλειψη του σεξ είναι ο βασικός δείκτης και η βασική κινητήρια δύναμη που οδηγεί τους άνδρες και τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο στην απιστία.”, αναφέρει ο Noel Biderman, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της AshleyMadison.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου