ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΕΠΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕΡΡΩΝ..

Με αφορμή παραπλανητικά και μη αληθή δημοσιεύματα που φέρουν την ΑΕΠΙ ως μηνύτρια κατά «156» επιχειρηματιών  υπόχρεων σε καταβολή πνευματικών
δικαιωμάτων από χρήση μουσικής στις επιχειρήσεις τους στο νομό Σερρών , καθώς και αναφορές  σε απόφαση δικαστηρίου  σχετική με τη συγκεκριμένη υπόθεση που εκδικάστηκε στις 13 Μαρτίου στο δικαστήριο Σερρών και δήθεν αθώωση αυτών, προς αποκατάσταση της αλήθειας των πραγματικών περιστατικών και  των όσων πραγματικά συνέβησαν δηλώνουμε και πληροφορούμε το κοινό και τους χρήστες μουσικής για τα παρακάτω:
1.        Aθωώθηκαν μόνο όσοι  έλαβαν άδεια και κατέβαλαν πνευματικά δικαιώματα στην ΑΕΠΙ.
2.        Για τους υπόλοιπους η υπόθεση  εκκρεμεί στο συγκεκριμένο δικαστήριο, Για τους επιχειρηματίες αυτούς κρίνεται σημαντικό και αναγκαίο να έχουν φροντίσει έως την επόμενη δικάσιμο, να έχουν τακτοποιήσει τις σχετικές νόμιμες υποχρεώσεις τους για να απαλλαγούν και αυτοί.  
Σε κάθε περίπτωση η παραπληροφόρηση μέσω του Τύπου για τέτοια θέματα ιδιαίτερης νομικής ευαισθησίας δεν βοηθά ούτε τους χρήστες μουσικών έργων  που έχουν ανάλογες υποχρεώσεις ούτε την εύρυθμη συνεργασία τους με την ΑΕΠΙ και τους πνευματικούς δημιουργούς  ούτε εν τέλει τον ίδιο τον πολιτισμό μας..

Από το Γραφείο Τύπου της ΑΕΠΙ 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ:


ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε.Π.Ι. Η ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ 126 ΣΕΡΡΑΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΙΣ 13-03-2015. (ΑΘΩΩΣΗ ΤΟΥΣ)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου