ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Γρηγόρης Γιαννόπουλος:Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Με τον νέο Υφυπουργό Παναγιώτη Σγουρίδη συναντήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Μακεδονίας Γρηγόρης Γιαννόπουλος συνοδευόμενος από
εκπροσώπους παραγωγικών φορέων των Γρεβενών. Η συνάντηση πραγματοποιηθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλιμα αφού μεαξύ των δύο ανδρών υπάρχει μια ζεστή και δημιουργική σχέση που βασίζεται στην κοινή τους πορεία απο την ίδρυση του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μέχρι και τη συμμετοχή του στη νεοσχηματισθήσα κυβέρνηση.


Ο κ. Γιαννόπουλος είχε την ευκαιρία να μεταφέρει δια ζώσης στο νέο Υφυπουργό, σε συνέχεια της συνάντησης του Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών και του Αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Α.Ανάπτυξης με τον Υπουργό, το πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας για την Αγροτική Ανάπτυξη και ειδικότερα το σχεδιασμό της Π.Ε Γρεβενών.

Ο κ Γιαννόπουλος έχοντας την εμπειρία της αγοράς και τη γνώση της Π.Ε Γρεβενών απο άκρου εις άκρον μετέφερε την εικόνα και τις προσδοκίες των πολιτών ισχυροποιώντας, πέραν του θεσμικού και σε προσωπικό επίπεδο τις άριστες σχέσεις μεταξύ της πολιτικής διοίκησης του Υπουργείου και της Διοίκησης της Π.Ε Γρεβενών.

Οι επαφές των Αντιπεριφερειαρχών και των Περιφερειακών Συμβούλων με τους θεσμικούς φορείς και το κέντρο αποτελούν σημαντικό μέρος του προγραμματισμού της Νέας Περιφερειακής Αρχής προκειμένου να προωθηθούν με τον καλύτερο τρόπο οι στοχεύσεις της νέα περιόδου.

Eπισκεφθείτε το προσωπικό blog του Γρηγόρη Γιαννόπουλου κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου