ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ «ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ», ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ..!

Του Γιώργου Νούτσου
Οι μεγάλοι πολιτικοί άντρες φαίνονται στα δύσκολα και κυρίως, όταν έρχεται η στιγμή να αναλάβουν τις προσωπικές τους ευθύνες και αγόγγυστα το πράττουν.


Ο Αντώνης Σαμαράς με τις πρακτικές που ακολουθεί, μάλλον δεν κατατάσσεται σε αυτούς !
Αποδεικνύει με την συμπεριφορά του, πως δεν διαθέτει τη στοιχειώδη γενναιότητα και σωφροσύνη να αποδεχτεί τα σφάλματά του κάνοντας την επιβεβλημένη αυτοκριτική… Να αναλάβει την πολιτική ευθύνη, για το ότι, με τις πολιτικές του εξαθλίωσε μια ολόκληρη κοινωνία. Αποδέχτηκε και συνέβαλε καθοριστικά να καταστούμε ως χώρα ο παρίας της Ευρώπης και να απεμπολήσουμε, χωρίς δεύτερη σκέψη, διαχρονικά, αδιασάλευτα και ανέγγιχτα εθνικά προτάγματα. Τέλος, για  το ότι ήταν αυτός, που με τις πολιτικές του, έδωσε το δικαίωμα, για πρώτη φορά στην ιστορία της χώρας μας, να αποκτήσει μέσα από εκλογές η Ελλάδα, μια Αριστερή κυβέρνηση…!!!
Η στάση του στην κοινοβουλευτική ομάδα, μόλις προχτές, υπήρξε θλιβερή !
Ενώ υποστήριξε πως δεν είναι παντρεμένος με την καρέκλα, διακήρυξε παράλληλα, πως δεν έχει πρόθεση αμαχητί να την εγκαταλείψει !!!
Από την άλλη, «ποινικοποίησε πολιτικά» οποιαδήποτε καταστατικά προβλεπόμενη κομματική λειτουργία, βαφτίζοντας «εσωστρέφεια» κάθε πράξη σύννομης καταστατικής αμφισβήτησής του !
Και τρίτον, επέσεισε τον μπαμπούλα του Σύριζα και της Αριστερής διακυβέρνησης, επενδύοντας για την προσωπική του σωτηρία στην αποτυχία της κυβέρνησης και κατ επέκταση στην αποτυχία της χώρας !
Όλα τα παραπάνω, αποτελούν τον αδιάψευστο καθρέφτη του μοντέλου ενός πολιτικού, που ταυτίζει απόλυτα την πορεία της παράταξης με την πολιτική προσωπική του διάσωση ! Μόνο, που δυστυχώς για αυτόν, κάθε άλλο παρά έτσι έχουν τα πράγματα. Σήμερα, η πορεία και η επιβίωση της νέας Κεντροδεξιάς που έχει ανάγκη ο τόπος, περνά έξω από τον Αντώνη Σαμαρά και τον απόλυτα εγωκεντρικό τρόπο σκέψης του ! Αψευδής μάρτυρας των λόγων μου, οι απανωτές μετρήσεις της κοινής γνώμης, που σε ποσοστό άνω του 60% φρονούν, πως με Σαμαρά στο τιμόνι, η ΝΔ θα ακολουθήσει απλά τα βήματα του συνοδοιπόρου του, Βενιζέλου και του ΠΑΣΟΚ !!!
Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν, ας καταλήξουμε στην επιφυλλίδα των παραπάνω σκέψεων… Ο «μικρός» πολιτικός ανήρ, Αντώνης Σαμαράς, εμετρήθη, εζυγίσθη και ευρέθη, δυστυχώς, για τη χώρα, την παράταξη και τον ίδιο, «ελλειπής» !!! Αφόσον δεν δείχνει να το αντιλαμβάνεται και προσπαθεί με ποταπά τεχνάσματα και επιχειρήματα (βλ. Εθνική Συνδιάσκεψη) να κερδίσει χρόνο και καρέκλα, άλλο δεν μένει, από το να κινηθούν τάχιστα οι καταστατικές διαδικασίες, που σαφέστατα καθορίζουν το πλαίσιο των ενεργειών που οφείλουν να αναλάβουν να μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας και τα στελέχη της παράταξης !!!
Το παιχνίδι του κρυφτού και των προσωπικών υπολογισμών πρέπει να τελειώνει εδώ ! Στο λυπηρό φαινόμενο των 15 περίπου δημόσια διαφωνούντων της Κ.Ο., πρέπει να υπάρξει ανταπάντηση με ηχηρές δημόσιες τοποθετήσεις και «υπογραφές αμφισβήτησης επί χάρτου» !!! Το κρίνω επιβεβλημένο, άμεσα να γίνει κάτι τέτοιο, αν δεν θέλουμε να δούμε την παράταξη, να συνεχίσει να λειτουργεί μέσα σε καθεστώς ομάδων και υποβόσκουσας υπονόμευσης και αμφισβήτησης, που σαν αποτέλεσμα θα έχει τελικά την διάσπασή της και την εξαφάνισή της από τον πολιτικό χάρτη !
Προς αποφυγή των ανωτέρω, αναζητείται γενναιότητα.
Πρώτα από τον ίδιο τον Αντώνη Σαμαρά και μετέπειτα από τους αμφισβητίες του..!  Καιρός να δείξει η παράταξη, πως ακόμα διαθέτει το ειδικό βάρος και τους ανθρώπους που απαιτούνται, για να ξαναδιεκδικήσει ρόλο στα δύσκολα και απαιτητικά μελλούμενα για τη χώρα μας και το μέλλον της …!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου