Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Αναζήτηση

To Φροντιστήριο των ΕΠΙΤΥΧΙΩΝ στα Γρεβενά

Σάββατο, 7 Μαρτίου 2015

«Είμαστε οι πρώτοι απολυμένοι του κ. Λαφαζάνη»

Διαμαρτυρία των εργαζομένων στις Σκουριές


Διαμαρτυρία έξω από το υπουργείο περιβάλλοντος πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στις Σκουριές. Υψώνοντας πανό που γράφει
«Είμαστε οι πρώτοι απολυμένοι του κ. Λαφαζάνη», οι εργαζόμενοι διαδηλώνουν κατά της απόφασης του Παναγιώτη Λαφαζάνη για την ανάκληση των αδειών, σύμφωνα με το seleo.gr.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων:

«1. Θεωρούμε προσβολή ως Έλληνες πολίτες και ως κάτοικοι, αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες. Με την ηθική που έχουμε και είναι η μόνη μας περιουσία. Εμείς μεγαλώνουμε εδώ στον τόπο μας τα εγγόνια μας. Και αυτόν τον τόπο, αυτό το περιβάλλον που μας μεγάλωσε δεν τα θυσιάζαμε για κανέναν. Είμαστε οι πρώτοι προστάτες των χωριών μας.

2. Εμείς δώσαμε μάχες για αυτά τα δάση, που μας παρέδωσαν οι πατεράδες μας και θα παραδώσουμε με καμάρι στα εγγόνια μας. Αυτά τα δάση θα τα σώσουμε εμείς. Με την δουλειά μας και την αξιοπρέπειά μας. Σοβαρά, υπεύθυνα και τίμια.

3. Εμείς θα αγωνιστούμε μέχρι τέλους για την ενότητα και την ειρήνη στα χωριά μας. Δεν τα βάλαμε και δεν θα τα βάλουμε με κανέναν. Και Θα είμαστε οι πρώτοι που θα βγούμε μπροστά για να το διασφαλίσουμε.

4. Εμείς, δεν βλέπουμε ταμπέλες και διαχωρισμούς. Βλέπουμε μια πατρίδα, ένα περιβάλλον, μια κοινωνία που έχει ανάγκη από έναν κοινό στόχο για να ενωθεί. Αυτόν τον στόχο υπηρετούσαμε και υπηρετούμε και είναι το καλύτερο για όλους μας.

Εμείς είμαστε δασεργάτες. Είμαστε εργάτες. Είμαστε μεταλλωρύχοι.

Πάνω απ' όλα όμως είμαστε Έλληνες πολίτες και θα δώσουμε μάχες για να ανακάμψει η χώρα μας,

Είμαστε Χαλκιδικιώτες και θα κάνουμε τα πάντα για να σώσουμε τα χωριά μας.

Είμαστε πατεράδες, παππούδες, γιοί και εγγονοί που βάζουν πάνω από όλα την περηφάνια τους.

Και αυτή την περηφάνια που υπηρετήσαμε όλα αυτά τα χρόνια με απόλυτη συνέπεια,

θα την σώσουμε με τον αγώνα μας. Υπέρ όλων και κατά κανενός.

Με την περηφάνια, τις αξίες και τα ιδανικά μας, θα κερδίσουμε.

Ενωμένοι. Και αποφασισμένοι.»2 σχόλια:

 1. Επιτέλους οι αγώνες των κατοίκων της Χαλκιδικής SOS έπιασε τόπο. Προς το παρόν τουλάχιστον...
  Οι λεγόμενοι "απολυμένοι του Λαφαζάνη" δεν είναι τίποτε άλλο από Μπομπολο-προσληφθέντες, οι οποίοι "προσλήφθηκαν" μόνο και μόνο για να υπάρχουν κάποιοι που υπερασπίζονται τις λαμογιές του Μπόμπολα και των συνεργατών του. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν εργάστηκαν ποτέ. Απλώς τους είχε κόψει ένα μισθουλάκο ώστε να παρεβρίσκονται σε κάθε συγκέντρωση και συλλαλλητήριο των "εργαζόμενων" στα μεταλλεία.

  Επιτέλους η κυβέρνηση έκανε πράξη κάτι από αυτά που υποσχέθηκε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γιατί δεν βγαίνουν να διαμαρτυρηθούν σαν Σωματείο εργαζομένων; Γιατί απλά δεν υπάρχει Σωματείο εργαζομένων, λόγω του ότι δεν υπάρχουν τόσοι εργαζόμενοι. Μαιμού εργαζόμενοι είναι η συντριπτική πλειοψηφία τους, τους έχουν τάξει θέσεις εργασίας, αν καταφέρει η εταιρία του Πάχτα-Μπόμπολα να ξεκινήσει την εξόρυξη, με την προυπόθεση ότι θα υπερασπίζονται τις θέσεις της εταιρίας όπου τους φωνάξουν.

  Για κάντε μια έρευνα. Γιατί το MEGA BOBOLOCHANNEL τηρεί σιγή ιχθύος για το συγκεκριμένο θέμα, παρά μόνο υπερασπίζοντας την εταιρία και τους δήθεν εργαζόμενους;;;; Διεφθαρμένοι
  Μόνο η Ελληνοφρένεια τόλμησε να αναδείξει την καταστροφή της φύσης που υφίσταται από την ΕΛΝΤΟΡΑΝΤΟ η γη της Χαλκιδικής. Για ψαξτε στο Youtube να δείτε εικόνες από την Ελληνοφρένεια και το επεισόδιο της καμμένης γης και των δασών που ισωπεδώθηκαν..
  Σεληνιακό τοπίο τα δάση της Χαλκιδικής.

  Και να είχαμε και κανένα κέρδος από αυτό σαν κράτος; ΤΙΠΟΤΑ! Ο χρυσός εξάγεται από την Ελλάδα σε μορφή χώματος-σκόνης για ειδική επεξεργασία στο εξωτερικό. Γεγονός που επιφέρει μηδενική φορολόγηση του ορυκτού πλούτου!!! Ξυπνήστε. Όλα είναι μια καλοστημένη επιχείρηση για την υφαρπαγή του εθνικού μας πλούτου από 2-3 έξυπνους διεφθαρμένους συμπατριώτες μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή