ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Να βάλει τέλος στη συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ καλεί τον Τσίπρα ο Σουλτς

Να βάλει τέλος στον συνασπισμό με την «λαϊκιστική δεξιά» ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς και χαρακτήρισε «λάθος» την
συνεργασία των δύο κομμάτων.


«Θεωρώ τον σημερινό συνασπισμό του αριστερού κόμματος με αυτούς τους δεξιούς λαϊκιστές ως λάθος», δηλώνει ο κ. Σουλτς στην αυριανή έκδοση της Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung και προσθέτει ότι το επισήμανε και στον ίδιο τον κ. Τσίπρα κατά την συνάντηση που είχαν την Παρασκευή στις Βρυξέλλες.

Αναφερόμενος στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ο Μάρτιν Σουλτς δηλώνει χαρακτηριστικά ότι «σε σύγκριση με τον κ. Καμμένο, ο ελέφαντας στο κατάστημα με τις πορσελάνες μοιάζει με διπλωμάτη που ξέρει να ελίσσεται».

Ως προκλητική και απαράδεκτη παρέμβαση στα εσωτερικά ζητήματα της Ελλάδας σχολιάζει το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, τις δηλώσεις του Martin Schulz.

ΑΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Τι σχέση έχει ο Σουλτς με τον Σρέντερ? Τι σχέση έχει ο Σρέντερ με τον Σιμίτη? Τι σχέση έχουν οι τρεις τους με τη συμφωνία για τα υποβρύχια (αυτά που γέρνουν)? Η εξεταστική για τα εξοπλιστικά που έρχεται από τον Καμένο μήπως τρομάζει τον νεοφιλελέφθερο γερμανό και θυμήθηκε ότι δεν είναι καλή η λαϊκίστικη δεξιά....λέω εγώ τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή